Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Letní lyžovačka na nekonečném svahu v Milovicích

Skiarena Milovice Milovice  (mapa) 35 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Linda Novotná

Děkuji za odpověď. Chtěla koupit tento voucher jako dárek, a tak se chci ještě zeptat: znamená to tedy, že přestože již lyžař carvingovým obloukem jezdí, může se u vás zdokonalit nebo jde jen o naučení lyžaře, který ještě tuto techniku neovládá. Předem děkuji.

Ondrej Vokaty

jak jsem napsal…zalezi jak dobre se dany lyzar umi na lyzich opravdu pohybovat…chapu ze dnes je carving moderni lyzovani nicmene i k takovemu typu oblouku je nutne znat klasicky zaklad lyzovani…doporucuji zhlednout video na nasem webu …progrese vyuky…zde se kazdy lyzar muze otypovat jak rychle timto procesem projde. pro zvladnuti indoorove sjezdovky je tento postup vyzadovan pro spravne techniky oblouku.

Linda Novotná

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je Vaše sjezdovka vhodná i pro pokročilé lyžaře – konkrétně, zda je možné trénovat (dlouhý) carvingový oblouk.
Předem děkuji za odpověď.

Ondrej Vokaty

dobry den lindo
lyzovani na indoorove sjezdovce vyzaduje opravdu vybornou techniku oblouku. zalezi jen na jednotlivci jak rychle je schopen projit zakladnim vycvikem…opravdu skvely lyzar zvladne paralelni oblouk na konci prvni vyukove lekce…
Snad Vas tato odpoved uspokoji a vyvola vazny zajem nasi indoorovou sjezdovku vyzkouset…

Jana

Dobrý den,

nebylo by lepší neklamat a napsat, že je to 30 minut a NE hodina?

Ondřej Vokatý, majitel

Vážená Jano,
děkujeme za Váš dotaz, myslím, že garance čistého času stráveného na lyžích je náš závazek a nikoli klamání…lyžařské středisko Vám garantuje že za utracené peníze sjedete kopec aspoň jednou?
Doporučuji si indoorovou sjezdovku vyzkoušet a následně „hodnotit“…
S pozdravem

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru