Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Saténové povlečení Issimo Home na jednolůžko

4,8 / 5 Dommio CZ (2 pobočky) Jablonec nad Nisou  (mapa) 5 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Petr

Dobrý den Majko,
povlečení je v krásné kombinaci šedo-růžové. Bohužel na fotografii nevynikne reálná barva. Budete nadšena touto módní kombinací barev a překvapí vás i velmi příjemný materiál.
Hezký den.

Majka

Dobrý den, líbí se mi vzor Rosy, ale na fotografii nemohu rozeznat, jestli je jen šedobílý nebo obsahuje i růžovou. Můžete mi prosím barvu povlečení upřesnit? Děkuji a přeji hezký den.

Slevomat.cz

Dobrý den Majko, povlečení je v krásné kombinaci šedo-růžové. Bohužel na fotografii nevynikne reálná barva. Budete nadšena touto módní kombinací barev a překvapí vás i velmi příjemný materiál. Hezký den.

Petr

Dobrý den Iveto,
přestože se jedná o velmi kvalitní bavlněný satén, výrobce uvádí lehké žehlení. Pokud povlečení dobře pověsíte po vyprání, žehlit se nemusí. Záleží na náročnosti spotřebitele. S tímto povlečením budete spokojená. Přeji hezký den.

Iveta

Dobrý den,

toto povlečení je s nežehlivou úpravou- tzn.po vyprání a uschnutí se nežehlí ?

Slevomat.cz

Dobrý den Iveto, přestože se jedná o velmi kvalitní bavlněný satén, výrobce uvádí lehké žehlení. Pokud povlečení dobře pověsíte po vyprání, žehlit se nemusí. Záleží na náročnosti spotřebitele. S tímto povlečením budete spokojená. Přeji hezký den.

Slevomat.cz

Dobrý den,

ještě k tomu dodám radu. Vždy je potřeba po vyprání povlečení pěkně urovnat volně na šňůru či sušák. Potom se povlečení žehlit vůbec nemusí, ale neočekávejte, že bude rovné jako z mandlu ;-) . Jestli máte zkušenost s nežehlivou úpravou na košilích, je to obdobné. U košile je ale třeba alespoň límeček a manžety vyrovnat žehlením.

Hezký den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru