Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurz kitování pro začátečníky včetně zapůjčení vybavení

4,1 / 5 Kitesport Černá v Pošumaví  (mapa) 131 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kristýna

Dobrý den, ráda bych Vám dala svou referenci – jsem bohužel velice zklamaná z provozovatele této akce (a to jsem ji ještě ani nestihla absolvovat). Snažila jsem se společnost kontaktovat na uvedeném telefonním čísle, protože jsem potřebovala vysvětlit pár organizačních věcí – ani po dvou dnech se mi to však nepodařilo! Telefon mi buď nikdo nebere, nebo mi ho pokládá a zpět nikdo nezavolá, dočkala jsem se jen SMS tipu „Jsem v kině“ apod. Takto si seriózní přístup nepředstavuji, pokud někdo stojí o nového klienta, chová se jinak…

Petr Beneš

Dobrý den. Děkuji za úsměvnou stížnost. Kontaktovat lze i emailem. Ten jsem bohužel zatím neobrdžel. Je pravda, že telefon zvedat během dne nestíháme, protože jsme plně ponoření do výuky kiteboadingu a to jak na Lipně, kde jsou skvělé podmínky již 3 den, tak na německé Rujáně. Prosím doporučuji všem použijte kontaktní email info@kitesport.cz, jinak se vám může stát podobná příhoda. Předefinované sms v mém mobilu bohužel zatím zprávu o výuce kitu nemají a tak volím první možnou. Vám se omlouvám aspoň takto a opakuji použijte email, to je totiž jediná možnost, jak se závazně rezervovat.

Petr

Dobrý den.
Určitě doporučuji 2 vouchery, dostanete se mnohem dále, půjčovnu je možné řešit následně.

Zoli

Zdravim,
chceli by sme skusit kite na 2 dni. Ma zmysel si kupit 2 vouchre (6h + 6h) alebo je lepsie kupit si jeden a na druhy den si len pozicat kite?

Slevomat.cz

Dobrý den. Určitě doporučuji 2 vouchery, dostanete se mnohem dále, půjčovnu je možné řešit následně.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru