Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relaxace, wellness i sport v lázeňském městě Velichovky

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jana Hajdučková

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli máte volný dvoulužkový pokoj na 4 noci(uplatnění 2 voucheru) od 6–10 a od 13–17.července? A kolik by posím stálo kdyby jsme chtěly na všechny ty dny večeři pro 2 dospělé a dítě 2 roky?
Děkuji Hajdučková

Ondřej Vašut

Dobrý den paní Gáblerová,

v obou Vámi poptávaných termínech ještě máme volné pokoje. Na hotelu je možné dokoupit i obědy a večeře formou polopenze, nebo výběrem ala carte.

Pro rezervaci a bližší informace prosíme kontaktujte recepci hotelu na emailu info@k-triumf.cz, nebo telefonicky na 491 407 121 a 602 448 522.

Přejeme pěkný víkend.

Irena Gáblerová

Dobrý den.
chtěla bych se informovat, zda je možné zajistit pokoj pro 3 dospělé osoby v termínu 3.7.-5.7. nebo 10.7.-12.7. či 31.7.-2.8. a dále dokoupit obědy nebo večeře na pátek a sobotu.
Hezký den

Chaloupková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte volný jeden dvoulůžkový pokoj v termínu 5.-7.7. Děkuji.

Jiřina Jiroušová

Dobrý den paní Chaloupková,
v termínu 5 – 7.7.2015 jsou dvoulůžkové pokoje ještě volné. Přeji hezký den.

Jiri Sobotka

dobry den
predpokladam ze jako lazne mate bezbarierovy vstup+pokoj pokud ano tak mate volny termin na 5 dni 2vouchety od 14–20srpna dekuji j.sobotka
odpoved na sobotka55@seznam.cz

Jiřina Jiroušová

Dobrý den pane Sobotko,
přijměte prosím omluvu za pozdní odpověď. Náš hotel přímo nespadá pod lázeňský komplex, je samostatně za areálem lázní směrem od Jaroměře. V hotelu jsou 3 bezbariérové pokoje. V termínu od 14 – 20.8.2015 pokoje volné ještě máme.

Iva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká by byla cena pro děti ve věku 12 a 14 let? Jsme čtyřčlenná rodina a měli bychom zájem zakoupit 2 vouchery a prodloužit si tak pobyt na 4 noci, pokud je to možné. Měli byste pro nás ještě volné pokoje v červenci? Děkuji za odpověď, s přáním pěkných dní, Iva Chwastková

Jiřina Jiroušová

Dobrý den paní Chwastková,
přijměte prosím omluvu za pozdní odpověď. Ve Vašem případě (jelikož máte větší děti) bych Vám nabídla ubytování v apartmá (2 pokoje propojené dveřmi, 4 lůžka) Doplácí se 900,–/noc, tzn. 4× 900,–. Termíny v červenci ještě jsou, záleží kdy konkrétně by jste chtěli přijet. Hezký den.

Ondřej Vašut

Dobrý den paní Dejmková,

ve Vámi poptávaném termínu ještě pár pokojů volných máme. V případě Vašeho zájmu o rezervaci nás prosím kontaktujte na emailu info@k-triumf.cz nebo na telefonu 491407121.

Děkujeme.

Hana Dejmková

Dobrý den,měli by jste volný termín 17.7.-19.7. ? Jsme dva dospělý a dítě 10let. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den paní Dejmková,
ve Vámi poptávaném termínu ještě pár pokojů volných máme. V případě Vašeho zájmu o rezervaci nás prosím kontaktujte na emailu info@k-triumf.cz nebo na telefonu 491407121.
Děkujeme.

Tomas

Dobrý den, mame zajem o pobyt na 4 dny. Jsme 2 rodiny o slozeni (vzdy 2 dospely a 2 deti) – lze mit 2 apartmany (vzdy 2 misnosti, tak aby slo spat oddelene od deti)? Je za to nejaky priplatek? Deti maji vek 1 rok a 3 roky obe rodiny stejne. Dekuji

Jiřina Jiroušová

Dobrý den pane Tomáši,
ubytování v apartmánech se dvěma místnostmi je možné. Příplatek za apartmán je 900,–/Kč/noc. Děti ve věku 3 a 1 rok mají ubytování zdarma. Pokud se rozhodnete pro návštěvu našeho hotelu, neváhejte nás kontaktovat pro rezervaci termínu. Přeji Vám krásný den.

Marie Kučerová

Děkuji mnohokrát za zpětný report. Ihned telefonuji:-) M.K.

Slevomat.cz

Paní Kučerová přejeme bezchybný pobyt a maximálně si odpočiňte! :-)

Marie Kučerová

Dobré ráno,
právě jsem domluvila s recepcí hotelu po telefonu. Zaměstnanec recepce byl velmi příjemný a profesionální. Ihned jsem si zajistila rezervaci a objednala voucher. Těším se na příjemně strávený čas v hotelu. Nicméně, zapomněla jsem se informovat na možnost sportování – je nutné zajistit rezervaci předem, nebo stačí při příjezdu nebo během pobytu na recepci domluvit pronájem tenisové haly? Děkuji mnohokrát za odpověď a přeji příjemný den všem z kolektivu hotelu. Marie Kučerová, Jihlava

Ondřej Vašut

Dobrý den paní Kučerová,
děkujeme Vám za kladný ohlas na průběh Vaší rezervace. Rezervace sportovišť se provádí na hotelové recepci. Lze ji provést buď e-mailem na adrese info@k-triumf.cz či na telefonním čísle 491407121. Lepší bude zarezervovat si pronájem tenisové haly předem, aby jste si zamluvila čas, který vám bude nejlépe vyhovovat. Budeme se těšit na Vaši návštěvu a i Vám přejeme příjemný den.

Hejsková

Asi nemát enouzi o zákazníky, že? Včera jsem volala a informovala se, jakou formou by bylo možné ubytování i s dětmi a zda je volný termín. Pán na telefonu mi sdělil, že mi hned druhý den zavoláte a domluvíme se. A nic se nestalo..... To se jeví opravdu spolehlivě…

Ondřej Vašut

Dobrý den paní Hejsková,
na Váš telefonický dotaz jsme byly připraveni dnes reagovat tak, jak jsme se domluvili. Prosíme kontaktujte nás na emailu info@k-triumf.cz. Rádi Vám obratem dotazy zodpovíme. Jsme připraveni nabídnout služby, které žádáte.

JANA SCHNEEBERGEROVÃ

Dobrý den.Kolik by se doplácelo za večeři?A jsou ještě volné termíny v srpnu.

Ondřej Vašut

Dobrý den, doplatek za večeři je 350 Kč. Krom termínu 4. – 9.8. a 14. – 16.8. ještě volno v srpnu máme.

Ondřej Vašut

Paní Jano, ještě doplním, že uvedená výše doplatku je za osobu.

Z.Š.

Dobrý den, kolik zaplatím za dítě (6 let)?Píšete 60% z ceny voucheru.Ta cena je ale za dvě osoby. Děkuji

Ondřej Vašut

Dobrý den, doplatek je opravdu 60% z ceny voucheru. Výše doplatku je 1314 Kč, celkem by jste tedy zaplatili za pobyt 3504 Kč.

Lucie Cingelová

Ještě jednou dobrý den, upřesňujeme Vámi požadovanou poptávku: dítě 6 let je pouze s doplatkem za ubytování Kč 500,–-/noc, případně whirpool doplatek Kč 150,–-/vstup na 60 min.
Krásný den, a těšíme se naviděnou.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru