Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4 dny dovolené pro dva dospělé a dvě děti v Peci pod Sněžkou

4,2 / 5 Chata Viktorka Pec pod Sněžkou (mapa) 20 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Veronika H.

Dobrý den, ráda bych se informovala ohledně pobytu v termínu 30. 07. – 02. 08. Jedná se o 3 noci. Jsme 2 maminy, každá s dvěma dětmi. (5,7, 6, 9 let) Jaká je možnost ubytování a kolik voucherů bychom v případě měly zakoupit? Jaká je možnost dopravy od vlaku k Vám? Děkuji a přeji hezký den.

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

každá si musíte zakoupit jeden voucher. Termín který Vám mohu nabídnout je 29.7.-1.8.2015 a cena voucheru je 1990 Kč každou „maminu“. Pokud budete mít zájem o závaznou rezervaci, prosím kontaktujete nás přímo na našem emailu chata-viktorka@email.cz .

Gabika

Dobrý deň, máte prosím volné ubytovanie pre 4 osoby (2 dosp. + 2 deti – 9 a 15 rokov) v termine 19.-25.7. ? A aka by bola cena ? Dakujem

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

z vašeho dotazu mi není jasné, zda by jste chtěli jet na 6 nocí, nebo je to jen období ve kterém hledáte vhodný termín? Jinak celková cena pro pokoj ECONOMY je 2290 Kč a za starší dítě doplácíte 150 Kč os/noc. Prosím kontaktujte nás na náš email, abychom se mohli domluvit a vybrat termín.

Miroslava Nováková

Dobrý den, chci se prosím zeptat jaká by byla cena, kdybychom přijeli 2 dosplěí a jedno dítě 1,5roku? Dále prosím o informaci, zda máte volný pokoj Economy v termínu od 27.7.-31.7. děkuji

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

ceno voucheru pro období prázdnin a variantu ECONOMY je 2290 Kč. Mohu Vám nabídnout poslední volný pokoj v termínu 28.7.-31.7.2015. Pokud budete mít zájem o rezervaci, neváhejte nás kontaktovat na náš email.

Nikola Šubrová

Dobrý den,
stačil by nám 1 voucher pro 1 dospělou osobu a 2 děti ve věku 11 a 16 let, případně jaký by byl doplatek? Jednalo by se o pokoj economy v termínu od 3.-6.7. 2015. Děkuji.

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

ano stačil by Vám jeden voucher a doplatek by pak byl ještě za jedno starší dítě 10-ti let 3× 150 Kč/noc. Celkem by Vás pobyt pro všechny tři vyšel se snídaní 2.740 Kč.

Iveta Crhova

Dobrý večer,
chtěla jsem se zeptat, zda máte volný dvoulůžkový pokoj v termínu 3.-6.7.2015 pro 2 dospělé osoby a pejska?
Děkuji.

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

abych Vám mohl zaslat konkrétní odpověď, potřebuji znát ještě typ pokoje o který máte zájem. Případně nás rovnou kontaktujte na email chata-viktorka@email.cz

Štěpánka Janků

Dobrý den, jaká by byla cena 2dospělí, děti 16 měs, 34 měsíců a 16 let, děkuji..

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

abych Vám mohl zaslat konkrétní cenu, potřebuji znát ještě termín o který máte zájem a také variantu pokoje. Případně nás rovnou kontaktujte na email chata-viktorka@email.cz

Vlasta Uhlířová

Dobry den,
mam jeste dotaz ohledne dopravy k penzionu, v nabidce pisete parkovani :ano . V nekterych referencich jsem se docetla,ze byl problem se k penzionu dostat. Dekuji Vlasta U

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

to nevím ve kterých :-) , jelikož v letních měsících je zpevněná (asfaltová) cesta až k penzionu. Pokud měl někdo problém se k penzionu dostat, tak to bylo určitě v zimě, kdy se k nám autem nejezdí, jelikož jsme přímo na sjezdovce a přesto to někteří hosté zkoušejí.

Michaela Vlčková

Dobrý den, je možné ubytování pro 2 dospělé a 4 děti ( 1×8let a 3×12let ) a kolik by jsme dopláceli za děti? Děkuji za odpověď

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

v tomto je třeba zakoupit celé dva vouchery pro vás pro všechny. Cena je pak dle typu voucheru.

Jakub

Dobrý den , chceme jet s ročním synem. Je na pokoji nebo ve společenské místnosti možnost mikrovlnky a ledničky? díky

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

pokoje těmito spotřebiči vybaveny nejsou a z bezpečnostních důvodů ani společné prostory a spol. místnost. Pokrmy pro miminko Vám samozřejmě rádi ohřejeme a pokud je třeba strava pro miminko do ledničky tak to Vám samozřejmě také zajistíme.

Vlasta U

Dobry den , chtela bych se u vas ubytovat se 2 detmi 10 a 13 let na 6 noci v dobe od 8.8.-15.8.2015.Mela bych zajem o pokoj Standart a chtela bych vedet ,zda je to mozne a kolik musim koupit voucheru. Dekuji Uhliřová

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

ubytovat se u nás na šest nocí není problém a v tomto případě je třeba zakoupit dva vouchery. Volný pokoj STANDARD na šest nocí je v termínu 9.8.-15.8.2015. Termín který jste psala je na sedm nocí, ale i přesto je pokoj volný až od 9.8.2015.

Zdeňka N.

Dobrý den, je možné ubytovat se u vás se psem? Děkuji za odpověď.

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

ubytovat se ze psem není problém. Pejsek je za příplatek 150 Kč/noc.

Iva

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda-li by bylo možné koupit tento voucher pro 4× dospělé osoby? A pokud ano, byl by nějaký příplatek (pokud ano, jak vysoký by byl?) – jelikož je pro 2× děti?

Děkuji.

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

voucher je primárně určen pro dva dospělé a až dvě děti do 10-ti let. Pokud by tedy jeli čtyři dospělí, je třeba zakoupit dva vouchery.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru