Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vysoce kvalitní zubní implantát – metalokeramická korunka

Zubní implantáty Praha  (mapa) 5 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Dentica Beauty

Dobry den, v cene je zahrnuto vse. Extra doplatek je jenom v krajnim pripade nedostatku kosti pro zavedeni implantatu, tzv. sinus lift. Krasny den

petra

Dobrý den, u této nabídky jsem našla informace, co vše je v ceně zahrnuto. Je něco zásadního, co v ceně zahrnuto vysloveně není? Děkuji za odpověď.

Jan P.

Dobrý den,
je vhodné implantovat dvojku nahoře, která je po dvou resekcích? Kost v přední části pravděpodobně chybí. Děkuji za odpověď.

Dentica Beauty

Dobry den, mozne to je. Objednejte si prosim termin konzultace na tel. c. +420 702 145 4­64. Krasny den.

Jana

Dobrý den, mám několik dotazů.

1. Kolik návštěv bude nutných pro kompletní dokončení zákroku? Dle vašich stránek jsem počítala min. čtyři návštěvy. Nevím však, kolik je kontrolních návštěv po dokončení zákroku.

2. Je nutné vybrat termín v době platnosti voucheru nebo je možné se teď objednat i na termín např. v září?

3. Dobu hojení uvádíte jako 8 – 16 týdnů. Počítám, že další termín pro další krok je právě po uplynutí doby úplného zahojení po vložení implantátu, tedy je možné, že časově by to mohlo vycházet až někdy na podzim – snad nebude problém, když voucher je do konce srpna (většinou u těchto procedur problém není).

4. Jaká jsou omezení v době hojení po vložení implantátu? Např. omezení kávy, kyselých nápojů, cesta letadlem apod.

5. Bude některý z výkonů účtován zdravotní pojišťovně ? Předpokládám, že nikoli, ale mám opačnou zkušenost, takže se raději ptám.

6. Budou všechny výkony prováděny stejným personálem ? Předpokládám jinou osobu pro implantát a jinou pro korunku, ale jinak zda se bude jednat stále o stejné osoby.

Děkuji

Dentica Beauty

Dobry den Jano, vsechny Vase dotazy Vam radi zodpovime na bezplatne konzultaci. Prosim objednejte se na tel. cisle +420 702 145 4­64. Krasny den

Viktor

Dobry den, o jaky implantat nemecke vyroby se jedna? Predem dekuji za odpoved.

Dentica Beauty

Dobry den, implantaty, ktere pouzivame vyrabi nemecka firma Hager & Meisinger GmbH.

Hezky den

Štěpán Špaček

Dobrý den,

Ještě bych se rád zeptal, když lékař určí že kandidát není vhodný, píšete že se peníze vrátí na účet. Je myšleno bankovní účet nebo účet tady na Slevomatu?

Dentica Beauty

Dobry den, mysleno na Vas osobni bankovni ucet.

Hezky den

Štěpán Špaček

Dobrý den,

Domluví se u vás pacienti případně i anglicky? A zahrnuje tento implantát i korunku? Popřípadě jakou?

Dentica Beauty

Dobry den, ano, pacienti se u nas domluvi plynne i anglicky. Cena samozrejme zahrnuje i korunku vcetne rtg a vsech osetreni a nutnych prohlidek. Hezky den

Barbora

Dobrý den, uvažuji o implantátu a podstoupila jsem již několik vyšetření – 3D rentgen atd., zjistilo se, že pro zavedení implantátu (stolička) bude potřeba nastavovat kost. Jak by se s voucherem postupovalo v tomto případě a jaká by byla přibližná konečná cena implantátu? Děkuji za odpověď.

Dentica Beauty

Dobry den Barboro, je – li to mozny poslete nam na email info@dentica.cz veskere snimky, ktere jste si nechala poridit. Pripadny doplatek lze na zaklade toho urcit. Dekujeme

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru