Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

399 Kč za stříbrný řetízek a přívěsek Swarovski včetně dopravy. Něžný dárek s valentýnským přáním, certifikátem pravosti a se slevou 55 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
K.

Dobrý den, nabídka se mi líbí, jen bych se ráda ujistila, jaký je barevný rozdíl mezi Aurore Boreale a Crystal. Je Aurore Boreale zabarvený do modra, oproti jasnému Crystalu? Děkuji za odpověď.

klenotyswarovski

Dobrý den,
Crystal je čirý, tedy průhledný.
Aurore Boreale (polární záře) může mít čirou barvu, zlatou až modrou. Záleží na světle a barevném podkladu. Jedná se o speciální pokovenou vrstvu krystalu.
Doufám, že jsem Vám pomohl a v případě dalších dotazů se neváhejte ptát
klenotyswarovski

Josef Tuleň

Dobrý den, pokud sem si objednával zboží a nikde nevyplňoval adresu tak kam mi to přijde

klenotyswarovski

Dobrý den,
bez uvedené adresy Vám objednávka neprojde systémem, protože není kompletní. Pro vytvoření objednávky musíte navštívit stránky www.klenotyswarovski.cz a vytvořit objednávku.
Snad jsem Vám pomohl a děkuji za pochopení
klenotyswarovski

Klára

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li když zakoupím řetízek a srdíčko Swarovski zde na stránkách Slevomatu, jestli je ta možnost objednat si z vašich stránek i náušnice? Pokud ano, jde poslat obojí dohromady a platilo by se poštovné? Děkuji.

klenotyswarovski

Dobrý den,
prosím napište na info@klenotyswarovski.cz o jaké náušnice máte zájem. Určitě můžete objednat náhrdelník zde a doobjednat šperky dle Vašeho výběru.
Doufám, že jsem Vám pomohl a přeji hezký večer
klenotyswarovski

Michal Hic

Dobrý den,
právě jsem obdržel na email zaplacený voucher na Řetízek a srdíčko Swarovski s dopravou. Při snaze objednat si tento produkt jsem narazil na problém. Jakmile jsem si vybral druh výrobu a snažil jsem se vložit můj voucher kód do daného místa, objevila se mi odpověď: Neexistující nebo nesprávný kód kupónu. Můj dotaz zní, jak mám tedy dál postupovat? Děkuji. S pozdravem Váš zákazník.

klenotyswarovski

Dobrý den,
kód voucheru prosím uveďte do poznámky. Pak by vše mělo projít bez problémů.
Doufám, že jsem Vám pomohl a přeji hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru