Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

339 Kč za DVĚ kvalitní fotoplátna s vlastní fotografií, včetně dřevěného rámu. Na výběr čtyři velikosti pláten a hezčí domov pro každého.

4,1 / 5 Obrazy z fotografie Prostějov  (mapa) 539 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Magda

Dobrý den, měla bych zájem o obraz v rozměru 80 × 120 cm. Jaká bude jeho cena a kolik si mám koupit voucherů, prosím? děkuji za odpověď

Martin Popelka

Dobrý den Magdo,


pro obraz 80×120 cm je varianta číslo 4, která se Vám zobrazí po kliknutí na zelené políčko „koupit za 339 Kč“. Zde se Vám pak zobrazí i další varianty, které je možné zakoupit. 


Hezký den
Šárča

Dobrý den,ráda bych se zeptala,zda by bylo možné poslat při variantě 2×50×40 cm každé plátno na jinou adresu :) ???A zda jsou dostatečně zabalena pro bezpečný převoz,jelikož se mi bohužel i stalo,že mi dovozce dovezl roztřískané zboží :(

Martin Popelka

Dobrý den,


Jsme schopni poslat každé plátno na jinou adresu, ale pouze za předpokladu platby předem na náš účet a bohužel každé plátno s vlastním přepravným, tzn 2×
99 Kč. Zboží je zabaleno dle našich zkušeností dostatečně a označeno nálepkou „křehké“ a je tedy i s ním takto u přepravce nakládáno. Zvolili jsme přepravní službu PPL i z tohoto důvodu, že jsme doposud neměli žádnou reklamaci na kvalitu přepravy. Kdyby i přesto byla při předání zakázka viditelně poškozená, určitě balík nepřebírejte a hned nás o této zkutečnosti informujte. 


Hezký den
Markéta

Dobrý den,
také bych měla zájem o 2 balíčky 2× 50×40cm, tedy dohromady o 4ks obrazů. Ale potřebovala bych ještě před objednáním vědět, zda se bude počítat poštovné jen jednou. Bydlím v Olomouci.

Martin Popelka

Dobrý den Markéto,


při platbě předem na náš účet se do ceny balíčku určitě vlezeme. Veškeré informace budete mít v mailu při schvalování náhledů před tiskem. 


Hezký den
Michaela

Dobrý den,
chci se zeptat, za jak dlouho mi pošlete zpracovaný náhled? Děkuji :)

Martin Popelka

Dobrý den Michaelo,


vzhledem k velkému množství objednávek máme oproti plánu malé zpoždění, ale děláme maximum, aby během dneška a zítřka odešla většina náhledů. 


Hezký den
Lenka

Dobrý den,
chci se zeptat jestli je možné u varianty: 2 ks – 40×50 cm- 339,– označit jeden obraz na výšku a druhý na šířku (dvě různé fotky)?
A ještě bych chtěla ujistit, jestli se počítá jedno poštovné za dvě objednávky výše zmiňované varianty, když v balíku budou celkem 4kusy. Děkuji :-)

Martin Popelka

Dobrý den Lenko,


Určitě je možné zvolit různou orientaci fotografií, pokud nám tuto informaci sdělíte v mailu. Dále nám do mailu pošlete fotografie ke zpracování náhledu, číslo vašeho voucheru a vaši adresu. Zjistíme u přepravce, zda na vaši adresu je možné poslat čtyři kusy v jednom balíku za stejnou cenu. 


Hezký den
Dagomaro

Dobrý den,
zajímá mě, jakými barvami tisknete, nakolik jsou stálé, jestli po roce-dvou neblednou. Povrch je matný nebo lesklý?
 Děkuji

Standa

Dobrý den,
barvy jsou Holandské výroby a splňují všechny předpisy Evropské unie a České republiky. Jsou odolné vůči UV záření , vodě a běžným čistícím prostředkům na textil. Stálost barevnosti výrobce udává minimálně 10 let, v interiéru je ohraničená životností plátna. Plátno bylo vyvinuto tak, aby v kombinaci s použitými barvami tvořilo pololesklý povrch a tím byly znázorněny detaily motivu.
Pěkný večer :-)

Jan Vlčko

Dobrý den, mohu se zeptat proč nazýváte 100% umělý materiál „PES“ plátnem ? Jste si vědomni toho, že klienty klamete ?

Martin Popelka

Vážený pane Vlčko,

K odpovědi na Váš dotaz:
Plátno je textilie, tkaná tou nejjednodušší plátěnou vazbou, prostým křížením osnovy a útku. Tuhé plátno se vyrábělo hlavně ze lnu i z konopí, dnes většinou z bavlny a z umělých vláken. Plátno bylo dlouho jediná běžně dostupná tkanina, z níž se šily šaty i prádlo.
Dnes se užívá například na ložní prádlo (prostěradlo), na výrobu stanů a plachet a také jako malířské plátno, podklad. Proto se obrazům na plátně říká také „plátno“.

Petra

Dobry den,
jedna se o platno canvas s gramazi 340/m2? Děkuji.

Martin Popelka

Dobrý den Petro,

není to materiál, který zde popisujete. Jedná se o fotoplátno, které je pro nás vyráběno na zakázku s gramáží 240 g/m2. Vlákno ze kterého je materiál utkán je 100% PES. Hezký den.

Danča

Dobrý den,


mám fotografie převážně kolem 1MB, je to velmi málo na rozměr 40×50cm? Je možné poslat fotografie na ukázku/radu před zakoupením voucheru? 


Děkuji.
Martin Popelka

Dobrý den,
pošlete nám fotografii na email: info@budvobraze.cz. V průběhu zítřka Vám odpovíme.

Drobek Chrast

Je možné si vybrat, zda je obraz tisknutý na šířku či na výšku? (120cm šířka obrazu)

Martin Popelka

Dobrý den,
ano je to určitě možné. Pokud bude šířka obrazu 120cm pak výška bude 80cm.

Hezký den

Zuzka

Dobrý den,
v případě,že bych Vám poslala emailem vybranou fotografii 30.1.2012 je reálně možné, že bych obdržela fotoplátno do 10.2.2012?
Děkuji za Vaši odpověď

Martin Popelka

Dobrý den Zuzko,

určitě to reálné je. Jen nám zdůrazněte v mailu s přiloženou fotografií a kódem Voucheru, že potřebujete mít fotoplátno na tento termín doma a my už se o vše postaráme. Určitě dbejte na kvalitu fotografie, vše tím urychlíme. Hezký den

Michala

Dobrý den,
pokud si vyberu 2× plátno 40×50, mohu poslat každou fotku jinou, zn. dvě rozdílná výsledná plátna ?
 Děkuji

Martin Popelka

Dobrý den Michalo, Určitě můžete. Hezký den

Linda

Dobry den,
mohu se ujistit, ze za cenu 339 Kc si opravdu mohu objednat fotoplatno v rozmerech 80×120 cm?
Dekuji.

Martin Popelka

Dobrý den Lindo, fotoplátno o rozměrech 80×120 cm je za cenu 599 Kč – je to 4. varianta v naší nabídce. Jistě i tak dobrá cena. Cena je viditelná po rozkliknutí variant. Hezký den

Arnost Fiedler

cena je stejná u všech rozměrů?

Slevomat.cz

Dobrý den,


pane Fiedlere,


v nabídce jsou 4 varianty, když si rozkliknete koupit, uvidíte jednotlivé ceny těchto variant a můžete si vybrat :-)
Jaromír Mašek

Dvě fotoplátna s jednou fotografií znamená „rozdělené“ foto, jak je zde v ukázce vidět !? JM

Martin Popelka

může být i takto rozdělené foto nebo samozřejmě můžou být dvě různá fota. Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru