Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Přírodní antiperspiranty Alun – kamenec

Energy Emotion Jindřichův Hradec  (mapa) 59 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Petra Tylová

Dobrý den,
píšete „Co je lepší? Například olivový olej – složení stejné, vzhled skoro stejný, výrobce i cena jiná, v čem se liší? Proč se prodávají? Co rozhoduje – zákaznické potřeby, jiná chuť daná obsahem stopových prvků a podobně“
Můžete nám tedy přesně říct v čem je ten váš deodorant lepší? Jaké stopové prvky nebo co tedy přesně obsahuje váš výrobek co nemají výrobky jiné? Já jako zákazník od Vás stále nevidím jasnou odpověď v čem se váš výrobek liší od ostatních.
A ještš bych měla jeden dotaz. Na portálu heureka lze koupit ALUN stick za 280 Kč. Jak je možné, že tento výrobek u Váš stojí i po slevě více?

Olda

Dobrý den paní Tylová, na jasnou otázku jasná odpověď – nevím, čím se liší námi nabízený výrobek od jiných, příměr s olivovým olejem byl snad jasný. Osobní zkušenost mi dovoluje stát si za nabízeným výrobkem, je jiný-italský, není tedy od výrobců z druhých zemí. Co se týče ceny – dohodnutá cenová politika nám umožňuje v této akci nabídnout za uvedenou cenu na portálu dva kusy.V přepočtu s Vámi uvedeným byste zaplatila 450,–Kč. Je to již zajímavé? Uvítal bych spíš osobní zkušenost , první zásilky byly odeslány.

Andrea

Dobrý den, já jsem si koupila v bioprodejně přes net Deo krystal – minerální deodorant, který vypadá úplně stejně jako ten váš a složení je psáno 100% Potassium Alum. Stál 149 kč. V čem je ten váš lepší? děkuji. Andrea

Olda

Dobrý den, odpovím na předešlé dotazy. Co je lepší? Například olivový olej – složení stejné, vzhled skoro stejný, výrobce i cena jiná, v čem se liší? Proč se prodávají? Co rozhoduje – zákaznické potřeby, jiná chuť daná obsahem stopových prvků a podobně. A u tohoto typu deodorantů je to stejně nastavené. Prodáváme čistý, jemně krystalický, italský deodorant, který vypadá jako francouzský, německý či slovenský…Není stejný. Volba je na zákazníkovi.

Lukáš Fládr

Pro Oldu: DM kromě kvádříku prodává (jak píše Eva) v sekci deodorantů čirý deokrystal (zadejte si do google v sekci obrázky balea deo krystal). Na první pohled vypadá jako běžný deodorant, když jej odšroubujete, je tam homole kamence.

Eva Eva

V Praze je balen jako tuhý deodorant- v oddělení deodorantů, ale ten váš je určitě lepší.

Eva Eva

Pro Oldu: V DM je balen jako tuhy deodorat/anti­perspirant.

Olda

Dobrý den, balení co jsem viděl /v J.Hradci/, byl kvádřík, nažloutlý, zabalen v celofánovém obalu s papírovou etiketou /výrobce, popis, složení/ – podle mne po rozbalení není vhodný do kabelky…Jistě funguje. Shodné či velmi podobné balení však DM ani Teta nenabízí.

Eva Eva

DM kamenec je naprosto čirý a stojí do 80 Kč a funguje, tak jak co za benefity nabízí ten Váš?

Lukáš

Dobrý den, jak se liší tento deo krystal kamence od jiných deo krystalů kamence prodávaných v běžných drogeriích za ceny kolem 75,– Kč? Děkuji.
Mé zkušennosti s běžným kamencem: sice nezabrání pocení tak dobře jako antiperspiranty, ale podpaží po jeho použití nelepí, pot nezapáchá a nezanechává skvrny na oblečení.

Olda

Dobrý den, po Vašem příspěvku jsem navštívil drogerii Teta a DM, které mám poblíž. Nalezl jsem kamenec po holení, stick 7 g od 49,– Kč a volně balený kus bez obalu v ceně 66–79,– Kč, složení Potassium Alum a Water, barva slabě žlutá. V naší nabídce je čirý, kosmetický kamenec v praktickém obalu. Děkuji i za zkušenost, zákazníci jistě ocení.

Irena

Zajímá mě, zda antiperspirant funguje i proti extrémnímu pocení, kdy běžné antiperspiranty nefungují. Děkuji

Olda

S extrémním pocením nemáme vlastní zkušenost, vycházím z fungování Alumu, je-li potu mnoho, dochází k odplavení molekul, které působí jako desinfekce a musí se obnovovat novým použitím. Je nutné odzkoušet – rádi uvítáme zkušenosti právě s extrémy.

Iveta

Dobrý den,
když jsem zadala objednávku přesně podle pokynů, určila adresu,poštovné i platbu , tak mi váš systém sdělil:
´´Vaší objednávku nebylo možné dokončit ,
Zboží SAD001 bylo právě prodáno ´´
Moje svatá trpělivost, zkouším to ještě jednou ,ale opět to samé !
Co s tím ?
S pozdravem Iveta

Olda

Odzkoušeli jsme systém, je funkční – prosím o další pokus, kdyby cokoli-kontaktujte nás na www.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru