Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vepřový Double burger v Občerstvení Brutus

3,8 / 5 Občerstvení Brutus (4 pobočky) Prostějov  (mapa) 164 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Adam

Přikláním se k medvědovi, možná se snaží, ale je to kvalitou taková třetí cenová, až na to, že ta cena v reálu zase tak nízko není. Dokonce jsem měl v burgeru dlouhý vlas…

Slevomat.cz

Dobrý den Adame,

děkujeme za reakci a zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. Jakmile budeme mít hodnocení a zpětnou vazbu od více zákazníků, určitě vyhodnotíme kvalitu a atraktivnost nabídky.

Přejeme hezký zbytek dne :-)

Medvěd

https://www.fa­cebook.com/ob­cerstvenibrutus?sk=re­views

Slevomat.cz

Dobrý den Medvěde,

děkujeme za informaci. Zatím nemáme dostatečné hodnocení podniku, takže z naší strany zatím nemůžeme posoudit, ale vždy dbáme na kvalitu a zároveň i garantujeme spokojenost https://www.slevomat.cz/garance

Věříme, že po návštěvě podniku budete maximálně spokojený :-)

Michal

Medvěd co jsi kde četl? V Boskovicích se to jíst dá, sice jsou lepší burgery třeba v Brně, ale když deš večer dom a máš hlad..ideální :)

Jirka

Medvěde, domnívám se, že v případě občerstvení Brutus kvalita odpovídá ceně. Není to nic extra, ale kdo by to za těch pár korun čekal?

Slevomat.cz

Dobrý den Jirko,
Zatím nemáme dostatečné hodnocení podniku, takže z naší strany zatím nemůžeme posoudit, ale vždy dbáme na kvalitu a zároveň i garantujeme spokojenost https://www.slevomat.cz/garance
Věříme, že po návštěvě podniku budete maximálně spokojený :-) Určitě děkujeme i za hodnocení, které podniku dáte a bedlivě sledujeme.

Medvěd

Dobrý den, nechápu, jak takový podnik může nabízet své jídlo!!! Po přečtení recenzí na FB, mě přešla úplně chuť k jídlu ( ještě, že nebyl koupen voucher )!!! Slevomat nabízí vždy kvalitní služby, ale toto a to myslím úpřimně!!!

Brutus Burgr

Dobrý den, samozřejmě, že ano. :-)

Sisi Humpolová

Dobrý den,

dá se burger zabalit s sebou? Děkuji!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru