Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Brandnooz box – překvapení plné nových chutí!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Katka Piskořová

Dobrý den,
už mi přišel květnový box a musím tedy říct, že jsem docela zklamaná. V boxu mě nic neohromilo, prakticky běžné věci a ještě z toho bylo strašně moc nepořádku – díky pilinám a hoblinkám proti obouchání. Navíc došel kečup, který měl úplně rozbité víčko, takže ani ty hoblinky nepomohly, lepší by byl papír nebo bublinky (nedá se používat – musí se přendat do jiné nádobky). V boxu bylo mnoho podobných věcí (marinády – stačila by 1–2, ale ne 6 – místo některých marinád mohl box obsahovat trochu rozmanitější věci. Byla jsem přesvědčená, že budu v předplatném pokračovat, ale po otevření boxu jsem jej zrušila.

brandnooz

Dobrý den Katko, děkujeme za zprávu, co k tomu říci. Parafrázujeme-li jeden známý citát, odpověděli bychom asi takto: život je jako krabička brandnooz, nikdy nevíš, co ochutnáš..Obsah krabičky je pro všechny stejný a tedy nemusí odpovídat vkusu a chutím každého. Co se týče poškozených produktů, reklamace vždy řešíme individuálně a zasíláme v dalších zásilkách. Jste-li vyloženě nespokojená, můžete zásilku i v zákonné lhůtě vrátit zpět, či obdržet zcela novou. Přejete-li si zásilku, jejíž obsah přesně odpovídat vašim představám, můžeme jen doporučit službu rohlik.cz

Zuzana

Dobrý den, vcelku mě mrzí, že stálých zákazníků si moc nevážíte, přitom dáváte neustále opakující se akce na slevomat. Poté krabice doplňujete časopisy o bydlení co nemají s jídlem nic společného za cenu 60 Kč nebo potravinami, které mají platnost 1–3 měsíce, přitom v obchodě, když koupím džus nebo bramburky je platnost i půl roku. A co jsem odebírala boxy nikdy nepřesáhly hodnotu 330 Kč. Škoda, že se místo slevových akcí nesnažíte zlepšovat sortiment a dodávku boxů. Když jsem objednávala první box přes slevomat také čekala jsem prostě něco, kde si řeknu „super, to jsem ještě neměla“ bohužel časáky a opakující se značky mě zklamaly:(

brandnooz

Dobrý den Zuzano, nabídka na slevomatu je určena novým zákazníkům a slouží k seznámení s naší službou. Naší prioritou byla a zůstává snaha o pestrost ve složení boxů.

Jitka Veselá

Dobrý den,ráda by jsem si objednala na 3 mesíce ale když propočtu tak 1 box vychází na 189kč,tak to není tak výhodný jako předplatné boxu na 1 měsíc za 149kč.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko,
předplatné na 3 měsíce je opravdu výhodnější, jelikož po uplynutí časového limitu předplatného na 1 měsíc předplatné automaticky pokračuje za cenu 222 Kč/měsíc. Pokud tedy preferujete rovnou min. 3 boxy, určitě využijte druhou variantu.
Užijte si překvapení z boxu.
 Adam

Iveta Šrámková

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli není možný jiný způsob platby aktivačního poplatku 1 Kč. Platební kartu nemám, nemohu tedy zaplatit převodem? Děkuji za odpověď

brandnooz

Dobrý den, děkujeme za dotaz, v rámci předplatného „nezávazně spolu“ (předmětem nabídky na slevomatu) lze aktivovat platbu pouze kartou. V nabídce na našem webu máme i jiné formy předplatného, které lze uhradit i bankovním převodem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru