Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurzy fotografování nebo práce s grafickým programem

4,9 / 5 NICOM (6 poboček) Hradec Králové  (mapa) 37 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Michaela Procházková

Dobrý den,
už jsem obdržela kod vouchru a udělala rezervaci na webových stránkách ale nikdo se mi neozval, aby mi rezervaci potvrdil. Na stránkách jsem nenašla žádný kontakt na koho bych se mohla obrátit.

Fotografická škola NICOM, a.s.

Dobrý den paní Procházková,
ihned po úspěšném vyplnění objednávkového formuláře Vám dorazí automatická odpověď. Následně Vám manažerka fotografických kurzů prostřednictvím e-mailu potvrdí validnost voucheru. Bohužel žádnou objednávku na Vaše jméno v systému neevidujeme. Kontakty na webu naleznete na hlavní stránce pod odkazem kontakty. Objednávku může provést také telefonicky na 775 345 155 nebo e-mailem na nikol.varcevova@nicom.cz. Těšíme se na Vás!

Jirka P.

Dobrý den, má smysl absolvovat základní kurz s CANON EOS 1200D s objektivem EF-S 15–55mm f/3.5–5.6 III? Děkuji.

Fotografická škola NICOM, a.s

Dobrý den Jirko,
kurz je určen pro majitele fotoaparátu jakékoliv značky. Ideálně pokročilý kompakt, ultrazoom či zrcadlovku s pokročilými režimy A, S, P, M. CANON EOS je na kurz zcela vhodný. Těšíme se na viděnou v kurzu.

Eva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li jsou termíny kurzů pevné nebo se s nimi dá hýbat? Děkuji.

Fotografická škola NICOM, a.s.

Dobrý den Evo,

termíny kurzů jsou pevně stanoveny až do konce roku 2015. Mění se jen velmi zřídka z důvodu neočekávaní situace. Pokud Vám termíny nevyhovují, nabízíme také velmi oblíbené individuální kurzy fotografování, kde si zákazník sám zvolí délky, termín, obsah i místo výuky. Pro podrobnější informace kontaktujte manažerku fotografických kurzů Nikol Varčevovou 775 345 115. Krásný den

Eva Hrachova

Dobrý den, je pro základní kurz potřeba vlastnit zrcadlo nebo je možné jej absolvovat s kompaktem (mám Olympus Stylus 1)?

Fotografická škola NICOM, a.s.

Dobrý den paní Evo,
cílem Základního kurzu fotografování je naučit Vás využívat všech funkcí Vašeho fotoaparátu a pochopit jeho nastavení při konkrétních situacích. Není tedy nutné míst zrcadlovku, i kompaktní fotoaparáty nabízejí v dnešní době stále více možností. Část kurzu je také věnována estetické a kompoziční stránce fotografie, kde na typu fotoaparátu nezáleží vůbec. Samozřejmě se také dozvíte informace, které při použití kompaktního fotoaparátu nevyužijete. Společnost Olympus je naším partnerem, na kurzech si můžete zdarma vypůjčit fotoaparáty Olmypus PEN a OMD společně s několika objektivy. Těšíme se na viděnou v kurzu :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru