Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

5 či více vstupů na Power Plate či VacuShape

4,8 / 5 Friends Fitness Brno  (mapa) 41 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Veronika

Dobrý den, prosím Vás cena za permanentku je bez trenera? Mě by zajímalo jestli tam bude někdo kdo říká,co cvičit za cviky nebo je to pouze na nás, děkuji Veronika :)

Friends Fitness

Dobrý den, Veroniko,
v našem fitcentru nabízíme tři možností cvičení na Power Plate. 

  1. zákazník si zakoupí permanentku a cvičí sám (pro zkušené)
  2. za příplatek 50 Kč máte možnost využít trenéra na recepci, který s Vámi projede 30min trénink celého těla a poradí Vám, jak správně cvičit (tuto možnost Vám doporučujeme, stačí si říct při rezervaci),
  3. za příplatek 90 Kč si můžete objednat osobního trenéra, který Vám sestaví individuální trénink tzv.na míru (dle Vašeho aktuálního stavu a kondice – v případě zájmu Vám dáme kontakt).

Rádi Vám zodpovíme další dotazy :-)
Sabina Kraváčková

Dobrý den,
ráda bych se zeptala po kolika cvičení jsou viditelné výsledky, nejsem tlustá jen potřebuji zpevnit a zbavit se celulitidy.
Děkuji
 Sabina

Friends Fitness

Dobrý den, Sabino,
výsledky cvičení jsou individuální. Viditelnější změny pokožky se většinou objevují po 10 cvičení na VacuShapu, po více mizí i celulitida. Je však zapotřebí cvičit min. 3× týdně a nejlépe kombinovat s Power Platem, na kterém tělo zpevníte. O efektivnosti cvičení, popř. i stravovacím režimu Vám rádi poradíme osobně v našem fitness :-).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru