Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4týdenní ženský trénink BetterBelly pro štíhlejší bříško

4,5 / 5 Better Belly (5 poboček) Praha - Černý Most  (mapa) 79 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lenka

Dobrý den,
na tyto hodiny je pevný rozvrh, nebo jak přesně to funguje? Je to skupinové, nebo se trenérka věnuje individuálně? Nerada bych si voucher koupila a pak bych zjistila, že hodina je například od pěti, kdy ještě musím sedět v práci.
Předem děkuju.

www.expreska.cz

Dobrý den, jsou to individuální hodiny a je nutné si je rezervovat = zamluvit. Zavolejte na vybranou pobočku a domluvte si první možný termín, i večerní jsou samozřejmě k dispozici. Klidně volejte i před nákupem voucheru.

Na prvním termínu, kdy Vám trenérka vše bude vysvětlovat, si ihned zamluvte další termíny podle Vašich možností. A pokud byste na další termín nemohla, stačí jej 24 hodin předem omluvit :)

Děkujeme a těšíme se na Vás!

Katka

Dobry den,

je nejake zdravotni omezeni? Mam trombofilii.

 DIky

www.betterbelly.cz

Dobrý den, otázku nesměřujte sem, ale na svého lékaře. Náročnost je standardní jako cvičení na elipticalu. Pokud Vám lékař dovolil cvičit, můžete se programu BetterBelly zúčastnit. Děkujeme.

Sara Styx

Dobry den chci se zeptat jak je to s vysledkama u zen ktery na tom byli jen na tech 12lekci. Dekuju

www.betterbelly.cz

Dobrý den, dlouhodobý průměr je cca 6,5 cm úbytku. Záleží samozřejmě, z čeho začínáte :)
Viz např.: http://www.betterbelly.cz/referencefitek
Pokud začínáte jen s betterbelly, je vhodné zopakovat ještě 1–2× a pak plynule přejít na normální cvičení s cílem zvětšit svalovou hmotu (ne tak, abyste vypadala jako „krabice“, ale aby tuk byl plynule nahrazen svalstvem, které je objemově menší a tudíž je postava mnohem štíhlejší, i když žena má např. o 3 kila víc). Svaly spalují tuk a umožňují třeba i více jíst, zlepšují pohyblivost. Celkově se díky posilovacímu cvičení např. v expresce na kruhovém tréninku, dostanete do kondice během 6 měsíců…

Děkujeme :)

Lucka

Aktivovala bych si to najednou, takže bych měla platnou permanentky na 2 měsíce? jestli to dobře chápu.

www.betterbelly.cz

Ano :)

Lucka

Mohu si koupit dva vouchery a chodit 2 měsíce v kuse? Děkuji.

www.betterbelly.cz

Permanentka má platnost 1 měsíc od aktivace voucheru. Voucher je nutno aktivovat do 27.8. V rámci permanentky máte 12 vstupů.

Pokud si zakoupíte 2 vouchery a ihned je aktivujete, stihnete vychodit 2 vouchery po sobě. Nechoďte ale až 27.8. s požadavkem na aktivaci 2 voucherů najednou, to se již pobočce expresky nebude příliš zamlouvat…

Každopádně chválíme za delší vliv BetterBelly, 2–3 měsíce tohoto cvičení zlepšuje vliv na hubnutí nejen na břiše. Hezký den :)

Věra G.

Dobrý den,
dají se lekce rozprostřít do více týdnů, nebo musí být do měsíce vychozeny.
Děkuji.

www.betterbelly.cz

Permanentka má platnost 1 měsíc od aktivace voucheru. Voucher je nutno aktivovat do 27.8. V rámci permanentky máte 12 vstupů. Děkujeme :)

Lucka

Dobrý den. Chápu správně, že když dnes kupon zakoupím, mohu ještě zítpa (pondělí 27.7.) řešit jeho výměnu v Expresce?

www.betterbelly.cz

Ano, určitě.

www.expreska.cz

Dobrý den, ano přesně tak. Raději si však zavolejte předem ohledně rezervace termínu, a po první návštěvě si naplánujte a rezervujte další. Začíná se v celou a na první hodině probíhá měření/vážení… Těšíme se na vás.

Zuzana Höferová

Zdravím! Chápu správně, že cvičit se dá kdykoliv během otevírací doby? Děkuji za odpověd!

www.expreska.cz

Dobrý den, ano přesně tak. Raději si však zavolejte předem ohledně rezervace termínu, a po první návštěvě si naplánujte a rezervujte další. Začíná se v celou a na první hodině probíhá měření/vážení… Těšíme se na vás.

Pavla

Proč nejsou v akci zapojeny všechny expresky s tímto strojem?

www.betterbelly.cz

Dobrý den, to je otázka na tyto expresky, nikoli na ty co se akce účastní. Děkujeme.

Markéta

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na spodní věkovou hranici a náročnost? Děkuji!

www.betterbelly.cz

Dobrý den, obdobně jako jiné cvičení, do 18 let je nutný souhlas rodičů. Náročnost je daná cvičením na orbitreku, pokud zvládáte 30–40 minut na orbi (eliptikal), zvládnete cvičení bez problémů. Cvičení lze samozřejmě přerušit, zpomalit…

Jan Havlíček

Cvičení je určeno pouze pro ženy?

www.betterbelly.cz

Dobrý den, obecně na betterbelly mohou cvičit i muži tak jako je to běžné např. v Německu a Holandsku. Bohužel v ČR ještě žádné smíšené fitko nemá betterbelly k dispozici. Tedy všechny fitka v této akci jsou určena pouze pro ženy, do expresek muži nemají přístup. Pokud nám např. na prodej@bodybalantes.cz napíšete kontakt na fitko, které navštěvujete, rádi jim osvědčený koncept betterbelly nabídneme :) a vy si tak budete moci přínos sám ověřit. Máme průměrný úbytek 5–6 cm za měsíc u žen. Viz také http://www.betterbelly.cz/referencefitek. Hezký den :)

M

Dobrý den, je nutné provádět měření a vážení před a po?:-)

www.betterbelly.cz

Dobrý den, standardně provádí obsluha měření a vážení před a po, pro zjištění účinku. Pokud se měřit vážit nebudete chtít, nikdo vás nemůže nutit :) je to ale škoda…

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru