Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zájezd do Chorvatska na Šibenickou riviéru (7 nocí)

4,0 / 5 CK Adrialand Vodice - Chorvatsko (mapa) 43 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Ilona

Dobrý den, ráda bych se zeptala je psáno, že doprava se dá dokoupit za zvýhodněnou cenu 2000 osoba ,tak se chci zeptat zda to je zpáteční? Děkuji

AlenaRenata

Dobrý den, ráda bych se zeptala, kolikátého a v kolik a odkud se odjíždí z Českých Budějovic ( termín 15.8.- 22.8.? Jaký je příplatek za balkon či terasu a pokoj s výhledem na moře? Je v hotelu výtah? Je možný větší společný pokoj pro 2 kamarádky a 2 děti 10let nebo každá zvlášť se svým dítětem? Je i nějaká nabídka výletů? Děkuji.

Adrialand

Dobrý den, odjezd je v pátek 14/8. Předpokládaný odjezd z Českých Budějovic je ve 13:00 hodin z ulice Okružní – autosalon Porsche.
Aktuální nabídku výletů se dozvíte až na místě od delegáta. Poplatek za balkon či terasu není. Výhled na moře není možný. Výtah v Penzionu není. Ano, je možnost rodinného pokoje, který má společné soc. zařízení.

Jana Voborská

Dobry den muze i s nami byt pejsek 3 kg.

Adrialand

Dobrý den, pejsek není možný.

Venny

Dobrý den, kolik by byla prosím konečná cena pro 2 dospělé osoby a dvě děti ve věku 3 a 6 let, když bych chtěla u obou dětí postel a polopenzi.
 Děkuji

Adrialand

Dobrý den, cena záleží na Vámi zvoleném termínu.

petra

Dobrý den,moc dobře nechápu.Když bysme jeli 2 dospělé osoby,1× dítě 6let a 1× dítě 4 roky vlastní dopravou,kolik by to vlastně dohromady stálo,prosím Vás?lůžko pro děti nepotřebujeme.Díky

Provozovatel

Dobrý den, cena záleží i na Vámi zvoleném termínu. Ale budete potřebovat 3× voucher a jedno dítě ( 4 roky) bude zdarma bez nároku na služby. Dále se hradí povinné příplatky (pobytová taxa, registrační poplatek).

Rada Janasek

Dobrý den, chci se zeptat na termím 27.6.-4.7., kdy je odjezd a kdy se odjíždí z chorvatska. Jedná se mi o odjezd z Prahy.

Slevomat.cz

Dobrý den,

ohledně těchto podrobností prosím kontaktujte operátorky na tel: +420 542 321 3­22 nebo na e-mail: info@adrialand.cz. Je to nejrychlejší způsob, ale samozřejmě příspěvek cestovní kancelář co nejdříve zodpoví.

Děkujeme

Koníčková

Dobry den teď jsem si všimla že píšete tady paní že polopenze je ceně .
Tak se chci zeptat zda máte pro nás volny pokoj. Dvě platící dospělé osoby +
dítě 8 let.
 Děkuji

CK Adrialand

Dobrý den, paní Koníčková, ohledně dostupnosti volného pokoje prosím kontaktujte naše operátorky na tel: +420 542 321 3­22 nebo na e-mail: info@adrialand.cz. Děkujeme

Koníčková

Dobry den.
Chci se zeptat ,píšete že v ceně je polopenze ale dole v další informace
je napsané že Polopenze stojí 2590 Kč, nutno hlásit při rezervaci.
Ještě se chci zeptat jaká by byla cena v terminu od 18.7–25.7 pro 2 dospěle
osoby a dítě 8 let.Vlastní doprava.Děkuji

Adrialand

Dobrý den, součástí ceny je i polopenze. Níže uvedený doplatek 2.590,– platí pro dítě zdarma bez nároku na služby.
Cena: 3× 4.990,–(voucher), 2× 350,– (pobytová taxa). + případná doprava a pojištění

Michaela Hellerová

Dobrý den,
mám dotaz, když chceme zájezd pro 3 dospělé a 2 děti do 6 let (2a5let), jak bude řešeno ubytování? Kolika lůžkový apartmán by nám byl nabídnut?
Děkuji za info

CK Adrialand

Dobrý den, paní Michaelo, můžeme Vám nabídnout 2× dvoulůžkový pokoj, s tím, že jedno dítě do 6 let by bylo bez služeb (lůžka a stravy) zdarma se 2 dospělými osobami. V případě zájmu o rezervaci prosím kontaktujte naše operátorky na tel: +420 542 321 3­22 nebo na e-mail: info@adrialand.cz. Děkujeme

Jiří Soukup

DObrý den máte volný 2lůžkový pokoj v termnu od 25.7–8.8? Diky

CK Adrialand

Dobrý den, pane Soukupe, ohledně dostupnosti volného termínu prosím kontaktujte naše operátorky na tel: +420 542 321 3­22 nebo na e-mail: info@adrialand.cz. Děkujeme

Hrdličková

Dobrý den, cena dopravy se hradí při zakoupení voucheru, nebo až před odjezdem?

CK Adrialand

Dobrý den, paní Hrdličková,

přes slevový portál Slevomat si zakoupíte vouchery a dopravu po té budete hradit CK, jakmile budete mít Smlouvu o zájezdu. Děkujeme.

Hrdličková

Dobrý den, v záhlaví nabídky máte,že pobyt je s polopenzí a ubytováním v penzionu- termín 20.6. – 27.6. za 3890,– V textu nabídky skoro ke konci poté stojí, že polopenze je za 2590,– . To se tedy počítá ještě k těm 3890,–? nebo už tato cena je i s polopenzí?

Slevomat.cz

Dobrý den vážená paní Hrdličková,

v ceně Vámi zvolené varianty je:
Pro 1 osobu na 8 dní (7 nocí)

7× ubytování pro 1 osobu
7× polopenze
ložní prádlo
služby delegáta
pojištění CK proti úpadku
zdarma wi-fi připojení

Děkujeme a úspěšný start do nového týdne :-)

Burketová

Dobrý den, chtěla bych se, prosím zeptat, zda u Vámi nabízeného zájezdu na Šibenickou riviéru je dítě ve věku 4 let zdarma a jedno dítě ve věku 13 let s nějakou výhodou + dvě platící dospělé osoby. Velice děkuji za info.

CK Adrialand

Dobrý den, paní Burketová, ano, je možné mít jedno dítě do 5,99 let bez služeb zdarma (bez lůžka a stravy). Dítě nad 6 let již musí mít svůj voucher, jako dospělá osoba. Děkujeme.

Anna Raubova

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli je termín od 8.8–15.8 volný pro 4 dospělé osoby a 2 děti do 11 let s dopravou z Prahy.Děkuji

CK Adrialand

Dobrý den, paní Raubová, ohledně dostupnosti volného termínu prosím kontaktujte naše operátorky na tel: +420 542 321 3­22 nebo na e-mail: info@adrialand.com.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru