Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Odstraňování chloupků laserem – 5 návštěv

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Monika Zelenková

Dobrý den, od kolika let je možně odstranění chloupků? Je to možně i pro 15letou slečnu? Děkuji

Designer for body

Dobry den,ano je to mozne.Ale nedase odhadnout na jak dlouho to zapusobi.Jelikoz hormony v 15 letech jeste nejsou stabilizovane.

Anna

Proč proboha vydáváte IPL za laser? To je klamání spotřebitele a tudíž trestný čin. V účinnosti laserové epilace je dost radikální rozdíl oproti epilaci skutečným laserem (u nás nejpoužívanější alexandritový či diodový laser). myslím si, že Slevomat by podobné klamání zákazníků neměl trpět, personál by se měl trochu orientovat v tom, jaké nesmysly pouští do světa prostřednictvím tohoto serveru.

Slevomat.cz

Vazena pani Anno,

„IPL“ je zkratka pro intezivni pulsni svetlo (Intense Pulsed Light). Jedna se o sirokospektralni svetelny vyboj, prirovnatelny k laserovému paprsku, ktery prodokuje xenonova vybojka pristroje. V nasi nabidce je termin-intenzita pulsniho svetla ci IPL uveden z cehoz je znatelné o jaky druh epilace se jedna. Na nasich internetovych strankach je vse taktéz uvedeno. Velice Vam vsak dekujeme za pripominku a text se pokusime upravit pro vetsi spokojonest Vasi i nasich potencionalnich zakazniku.

S pranim hezkého dne Designer for Body

Designer for body

Dobry den.Mezi procedurami mnela by jste se mazat ochrannym faktorem Spf 30–50.Do solarka by se chodit nemnelo.Dekuji a preji hezky den.

Jana V.

Dobrý den, jak je to se sluncem a se solárkem?
když půjdu na 5 procedur, cca po 20ti dnech jedna, to mezitím nemůžu jít na sol. ani se opalovat na slunci? nebo je to omezeno jen po dobu, než se pokožka uklidní.. už jsem na tom byla a pokožku mám druhý den ok. Pokožku mám snědší, ale chloupky mám černé, tak by to nemusel být problém..??Děkuji

Mina Pur

Dobry den,
1.pokud koupim voucer na :cele telo, taky muzu pouzit na rty a oblicej?
2.Platnost do 7.8.2015? mame pouzit ten voucer 5 krat do 7.8.2015? nebo muzeme to pouzit do konci rok 2015 a vic?
 Dekuji

Eugenia

Dobry den,
Platnost voucheru do 7.8.znamena ze do toho datumu by jste mela stihnout prvni navstevu (uplatnit voucher),pri prvni navsteve dostanete permanentku na 5 sezeni.Ano,muze se pouzit i na rty i oblicej.Cele telo znamena vsychni problemove partie.Dekuji za dotaz a preji hezky den.

Šárka Titlová

Dobrý den, kolikrát je nutné ošetření opakovat a jak dlouhé musí být pauzy mezi jednotlivými procedurami.
Děkuji, hezký den :-)

Eugenia

Dobry den,
nekomu staci tech 5 navstev,a nekdo si dokoupi dalsi,je to individualni.Zatim vam staci voucher na 5× a dale se uvidi,pauzy mezi procedurami jsou min.3 tydny.Dekuji za dotaz a preji hezky den.

Veronika

Dobrý deň,

rada by som sa opýtala, či zakúpený voucher môžem použiť aj v období srpen/září a neskôr, alebo sa ponuka vzťahuje iba na obdobie 22. 5. do 7. 8. 2015?
Ďakujem za odpoveď a prajem pekný deň.

Eugenia

Dobry den,
pokud prijdete do 7.8. tak dostanete permanentku na 5 navstev.A presne tak vam to i vyjde(srpen/za­ri).Dekuji za dotaz a preji hezky den.

Monika Monika

Dobrý je tato metoda vhodné i pro muže? Děkuji

Eugenia

Dobry den.Chodej knam i muzi.Delame jim zada,hrudnik,nek­tery chtej nohy.Vse,jen ne intimni partie.Intimni partie jen pro zeny.Dekuji za dotaz a preji hezky den.

Eugenia

Omlouvam se,muzum delame epilaci jen od pasu nahoru.Nohy jsou za priplatek(je tam vic ochlupeni nez u zen).A intimni partie muzum nedelame vubec.Dekuji za dotaz.Hezky den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru