Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Leopardí letní šaty ve čtyřech krásných barvách

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Martina

Dobrý den,
z jakého materiálu jsou šaty? Mačkají se?
 Děkuji

Adéla Jahnová

Dobrý den,
šaty jsou ze šifonu, je to nemačkavý materiál, vhodný na letní dny. Šaty krásně splývají a v teplých dnech příjemně chladí :)

Anička P.

Dobrý den, můžete nabídnout nebo budete nabízet i větší velikosti XL (dle Vámi uváděných vel. 42/44) a XXL (46/48)? Měly bychom o tyto krásné letní šatky velký zájem.

Adéla Jahnová

Dobrý den,
tento typ šatů se dělá pouze ve velikostech uvedených v nabídce. Napište mi dotaz do mejlové adresy vodadel@centrum.cz, poslala bych Vám fota šatů. které se dělají i ve větších velikostech :)

Šárka

Dobrý den,
jaké velikosti se rovná M ? 38–40 a L? 40–42
Souhlasí to? Děkuji moc.

Adéla Jahnová

Dobrý den,
děkuji za dotaz. Velikost M odpovídá vel.36–38, velikost L odpovídá vel.38–40.

Adéla Jahnová

Dobrý den,
děkuji za dotaz. Po zaplacení šatů obdržíte slevový voucher, poté uděláte objednávku na e-shopu www.vodadelfashion.cz. Tam zvolíte platbu za poštovné : buď bankovním převodem ( podklady pro zaplacení Vám přijdou do mejlu ) anebo dobírku ( poštovné zaplatíte při přezetí balíčku ).

Michaela Antalová

Dobrý den, zajímalo by mne, jakým způsobem by bylo možné u tohoto výrobku platit dobírkou, když šaty lze objednat až po obdržení voucheru, který je již zaplacen? Je tím myšleno pouze poštovné?A jakým způsobem se může poštovné předem uhradit?
Děkuji Antalová

Adéla Jahnová

Dobrý den, děkuji za dotaz. Po zaplacení šatů obdržíte slevový voucher, poté uděláte objednávku na e-shopu www.vodadelfashion.cz. Tam zvolíte platbu za poštovné : buď bankovním převodem ( podklady pro zaplacení Vám přijdou do mejlu ) anebo dobírku ( poštovné zaplatíte při přezetí balíčku ).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru