Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

UNICEF: Pomozte obětem zemětřesení v Nepálu

5,0 / 5 UNICEF Praha - Staré Město  (mapa) 1 117 přispělo

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
UNICEF ČR

Moc Vám všem děkujeme, že jste se rozhodli pomoci dětem a jejich rodinám postiženým ničivým zemětřesením v Nepálu. Spolupráce se Slevomatem si velice vážíme a těší nás Vaše pozitivní reakce!

Adéla Gütterová

V popisu toho kolikrát píšou spoustu a až moc. A pravdu člověk zjistí, až voucher koupí ( platnost, podmínky, doplatky). Je lepší se zeptat. A jestli sem tím někoho urazila tak asi má ještě dost málo zkušeností s nákupama na internetu…

UNICEF ČR

Hezký den, Slevomat jako partner UNICEF ČR si opravdu žádnou provizi nebere. Pokud se rozhodnete pomoci dětem a rodinám postiženým zemetřesením v Nepálu přes Slevomat, 100 % hodnoty Vašeho daru (voucheru) bude využito na tuto pomoc.

Pavel

Ještě bych doplnil (opakuje se to stále), že pro důvody snížení daňového základu nezáleží na výši jednoho daru, ale všech za kalendářní rok. Takže klidně přispějte v hodnotě voucheru, potvrzení si schovejte, až přispějete příště, přidejte atd. Hodnota darů se sčítá!

alojsinek alojsinek

dobrý den,příjde mi mateřská až 10.5.,bude prosí možné tuto akci podpořit i po tomto termínu, moc ráda bych přispěla,ale momentálně nemám na účtě ani 100.- díky za odpovědˇ Lojza

Slevomat.cz

Dobrý den Lojzo,

platnost je do 14. 5. 2015, takže 10.5. určitě můžete potřebným pomoci.

Děkujeme a hezký den!:-)

jana dvorakova

Dobrý den, kolik budete přispívat vy ve Slevomatu? Ja budu urcite prispivat, ale ne pres vas.

Slevomat.cz

Dobrý den Jano,

výše příspěvku je samozřejmě individuální, proto bohužel nemohu mluvit za celý Slevomat :-)

Pěkný den.

Ivana

V popisu píší ze 100% z hodnoty voucheru jde na pomoc postiženým zemětřesením. Tak si myslim, že si Slevomat nic nevezme.
Hezký den

Slevomat.cz

Určitě ne, to bychom se šli stydět, kdyby to tak bylo. Děkujeme za podporu, pokud zakoupíte, věříme, že budeme moci přispět co nejvyšší částkou.

Jiří

Adélo hloupé dotazy lidí, kteří neumí pořádně číst je to, co mě na slevomatu vždy rozčiluje. Přečtěte si pořádně to, co je psáno v popisu a odpověď jistě získáte sama…

Slevomat.cz

Dobrý den, Jiří. Buďme k sobě tolerantnější. V tomto se doufám, můžeme inspirovat lidmi z těchto materiálně chudších zemí. Ale děkujeme hlavně za nákup. Hezký den.

Martina Plánská

Dobrý den, nechápu, proč na tuto akci nelze uplatnit kredity? Přece mají hodnotu peněz a tady jsou nejvíce potřeba…

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino. Bohužel na tuto akci to opravdu není možné, ale že je potřeba zakoupit voucher souhlasíme. Věříme, že tedy toto pro Vás nebude omezení. Hezký den.

Lenka

Adála Gütterová: Je to hned v 1. bodu: 100 % hodnoty voucheru bude využito na pomoc ohroženým dětem a jejich rodinám ;)

Adéla Gütterová

Dobrý den, mám dotek ohledně financování na slevomatu. Vím, že z každého prodaného voucheru si slevomat bere provizi. Je to tak i u tohoto?U nor­málních prodejů mi to nevadí, ale jak je to s pomocí tady?Díky

Slevomat.cz

Adélo, samozřejmě si žádnou provizi nebereme.

PaMi

Pokud převýší dar výši 2000 Kč, je možné obdržet potvrzení pro účely odpočtu daně?

UNICEF ČR

Hezký den, děkujeme za Váš zájem o pomoc dětem v Nepálu. Váš příspěvek pro UNICEF je možno odečíst ze základu daně z příjmu. Rádi Vám na požádání vystavíme potvrzení o přijetí bezúplatného plnění.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru