Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3–4 dny v krásném Boutique penzionu v Tatrách

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Mountain Resort Vysoké Tatry - Slovensko (mapa) 179 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Iva Čarnecká

Dobrý den,chci se zeptat jestli mate volný termín od 9.7.-11.7 na 3 dny a dvě noci. Byli bychom dvě dospělé osoby a dítě 10 a dítě 2. Ať vím,jestli koupit voucher. Moc děkuji po zakoupení bych vás kontaktovala telefonick pro potvrzeni děkuji

Mountain resort v Ždiari

Dobrý deň, pani Čarnecká. Ohľadne voľných termínov vás poprosíme kontaktovať sa priamo na info@mrz.sk alebo telefonicky +421 911 109 202.

Ďakujeme za pochopenie.

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte volný dvoulůžkový pokoj v termínu od 2.7. – 5.7. Děkuji za odpověď.

Mountain resort v Ždiari

Dobrý deň, pani Veronika.
Ohľadne voľných termínov vás poprosím kontaktovať sa priamo na info@mrz.sk, aby nedošlo k prípadným nedorozumeniam. S pozdravom Hudáčeková (+421 911 109 202)

Tomáš Nádvorník

Dobrý den,
chci se zeptat, zda lze využít víkendový voucher na 4 dny (3 noci) za cena 5750 kč od pátku do pondělí nebo jestli je pevně dán termín čt-ne.
Děkuji za odpověď.

Mountain resort v Ždiari

Dobrý deň, pán Tomáš, samozrejme, voucher na 3 noci počas víkendu môžete uplatniť aj v rozpätí dní piatok – pondelok. V prípade ďalších otázok alebo požiadaviek nás neváhajte kontaktovať. S pozdravom Hudáčeková (+421 911 109 202, info@mrz.sk)

Pavlína Kochová

Dobrý den. Prosím vás, pokud bych chtěla přijet s partnerem a dvěmi dětmi (věk 2roky a 4 roky) jak je to s ubytováním? Mladší dítě může spát v postýlce, ale to starší??? Nebo je na pokoji nějaká přistýlka? Popř. je na výběr, kde můžeme být ubytováni? Nebo je pro lidi, co si koupí voucher předurčen nějaký konkrétní pokoj?

Mountain resort v Ždiari

Dobrý deň, pani Kochová. Deťom je k dispozícií vo všetkých izbách prístelka vo forme rozkladacieho gauča, respektíve ak sú to menšie detičky je možnosť poskytnutia detskej postieľky zdarma. V cene voucheru je zahrnuté ubytovanie v dvojlôžkovej izbye. Vy si však môžete vybrať aj inú izbu (viď: http://www.mrz.sk/river/ubytovanie.html), ku ktorým sú potom ešte účtované doplatky podľa zľavovej ponuky. V prípade ďalších otázok alebo požiadaviek nás neváhajte kontaktovať. S pozdravom Hudáčeková (+421 911 109 202, info@mrz.sk)

Tomáš Polák

Dobrý den, jak je to prosím s voucherem, pokud jsme 2 dospělí a naše dítě má již 7 let, děkuji za odpověď

Mountain resort v Ždiari

Dobrý deň, pán Polák. V cene kupónu je zahrnuté ubytovanie pre 2 dospelé osoby a 2 deti do 5,99 rokov. Čiže za 7 ročné dieťa je potrebné uhradiť doplatok vo výške 24 €/noc s polpenziou. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať. S pozdravom Hudáčeková +421 911 109 202, info@mrz.sk

Michaela Himmerov

Dobrý den, prosím jak daleko je to do nejbližších termálů.děkuji

Mountain apartments

Dobrý večer, pani Michaela. Termálne kupaliská máte vzdialené cca 30 km v Poprade alebo cca 20 v Bukowine Tatranskej (PL). V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať. S pozdravom Hudáčeková (+421 911 109 202, info@mrz.sk)

Mountain Resort River

Dobrý deň.
Najbližšie je to do Tatranskej Lomnice 20 km.
S pozdravom Mountain Resort

Jana

Dobrý den, jak daleko od penzionu je električka?

Svobodová

Dobrý večer je možné při koupi platba převodem ale jinou osobou jako zaměstnavatelem? Máme totiž možnost proplacení dovolené ale chtějí to platit přímo hotelu a ne zpětné.

Petra

Dobrý den,

chtěla bych se,prosím, zeptat, zda máte volno v termínu od 25.7.-2.8 pro 2 dospělé a 2 děti (7,11) nebo případně cca od 10.8.do 23.8. Chtěli bychom přijet zhruba na týden a pokud to lze, nakombinovat vouchery přes týden + minimálně jeden víkendový. Mohli byste mi, prosím, sdělit, zda jsou v těchto termínech (jedno kdy) volné pokoje? Den nástupu ani odjezdu v těchto mých zadaných termínech jsou libovolné, můžeme přijet kdykoli, ale pobyt bychom chtěli mít alespoň na týden,pokud máte volno. Váš penzion je úchvatný a v létě jsme plánovali dovolenou v Tatrách:o)
Děkuji moc za odpověď.Hezký den.

Mountain resort v Ždiari

Dobrý deň, pani Petra, ohľadne voľných termínov vás poprosím kontaktovať sa priamo na emailovej adrese info@mrz.sk, aby nedošlo k prípadným nedorozumeniam. S pozdravom Hudáčeková (+421 911 109202)

Jarka

Dobrý den.
Prosím o radu.Nevím jak to udělat,když pojedeme dvě dospělé osoby a jedno 13.leté dítě.Nejspíš asi koupit 1 voucher(pro dvě osoby) a dítě doplatit v EUR na místě a nebo koupit ještě jeden voucher?
Prosím,ještě jedna otázka.Máte volné termíny v období mezi 27.7.-7.8.
Děkuji.

Mountain resort v Ždiari

Dobrý deň, pani Jarka. Ďakujeme za váš dotaz. Vo vašom prípade, ak si chcete rezervovať 1 izbu je potrebné si zakúpiť iba 1 voucher a doplatok za dieťa uhradiť na mieste. Ohľadne voľných termínov vás poprosím kontaktovať sa priamo na info@mrz.sk, aby nedošlo k prípadným nedorozumeniam. S pozdravom Hudáčeková (+421 911 109 202)

Jitka Šimková

Dobrý večer. Lze se k Vám dostat pomocí autobusu či vlaku, nemám k dispozici auto.

Mountain resort v Ždiari

Dobrý večer, pani Jitka.
Áno, obec Ždiar je prepojená hromadnou dopravou. Železničnú dopravu môžete využiť do Popradu, z Popradu sa presunúť autobusom do Ždiaru (zastávka Ždiar-Strednica, t.j. posledná zastávka v obci) a od zastávky zísť cca 350 m k Mountain resort River. V prípade ďalších otázok alebo požiadaviek nás neváhajte kontaktovať. S pozdravom Hudáčeková (+421 911 109 2­02,info@mrz.sk)

Lenka

Dobrý den, je možné vouchery sčítat pro prodloužení pobytu?

Mountain resort v Ždiari

Dobrý deň, pani Lenka. Áno, môžete si zakúpiť viacero vouchero a tak si predĺžiť pobyt v Mountain resort River. S pozdravom Hudáčeková (info@mrz.sk, +421 911 109 202)

Hana

Dobrý den,
pokud bychom chtěli přijet od pondělí do soboty, stačí na to dva vouchery v hodnotě 3.270 Kč? Děkuji

Mountain resort v Ždiari

Dobrý deň, pani Hana. Dva vouchery v hodnote 3 270 Kč by zahŕňali ubytovanie na 4 noci počas týždňa. Ak by ste chceli realizovať pobyt na 5 nocí počas týždňa (nedeľa – piatok) potrebovali by ste si zakúpiť 1 x voucher v hodnote 3 270 Kč + 1 x voucher v hodnote 4 925 Kč. V prípade ďalších otázok nás môžete kontaktovať telefonicky(+421 911 1­09 202) alebo mailom (info@mrz.sk). S pozdravom Hudáčeková

Milena Bachratá

Jaké jsou možnostu pro jednu osobu? Děkuji

Mountain resort v Ždiari

Dobrý deň, pani Bachratá, ďakujeme za váš dotaz.
Kupón poskytuje služby pre 2 osoby (a 2 deti do 5,99 rokov), no môžete ho uplatniť aj sama. Zľavové kupóny pre 1 osobu žiaľ nie sú k dispozícií. V prípade ďalších otázok alebo požiadaviek nás neváhajte kontaktovať. S pozdravom Hudáčeková (info@mrz.sk, +421 911 109 202)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru