Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Látková kabelka s rozkošnými sovičkami – na výběr 3 barvy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Alena

Právě mi pošťačka předala tašku se sovičkami – nádherná taška, ještě koupím další jako dárky.

Barbora Muchová

Dobrý den Aleno,
jsme velice rádi, že se Vám taška se sovičkami líbí:)
Přejeme krásný den

Jelena Barnokyová

Dobrý den, měla jsem stejný problém, jako paní Erika Stávková, tento voucher není na kabelku..jak zde uvádíte, ale na jiný produkt – na tašku. Když jsem vyhledala ve Vaší nabídce tašku se sovičkami, voucher to přijalo. Jenže.....dodnes mi nic nepřišlo, přesto, že jste mi zaslali mejlem 22.4. 2015 zprávu, že zásilka byla odeslána. Elektronická faktura na objednané zboží neobsahuje kontaktní údaje Vaší firmy. I přesto, že jsem se registrovala do Vašeho e-shopu, na Vaše doporučení, že budu moci sledovat zásilku, nemáte nikde uvedený kód zásilky pro sledování u české pošty. Dnes je 24.4. 2015 a s pošty mi dosud nepřišla zpráva o tom, že mi bude zásilka doručena. Takže se ptám , kde je taška , kterou jsem si u Vás prostřednictvím Slevomatu zakoupila a zaplatila ???

Erika Stávková

Dobrý den, včera jsem zakoupila voucher, ale při objednání na stránkách poskytovatele se mi objevilo po ověření voucheru hlášení, že nastala chyba a nelze použít pro nákup tohoto zboží-takže mi nákup zůstává za plnou cenu a voucher není zohledněn. Objednávala jsem zboží stejné jaké mám na voucheru, tento problém jsem měla včera i dnes. Děkuji za odpověď.

Barbora Muchová

Dobrý den,

zašlete nám prosím na email obchod@asap-store.cz kód Vašeho voucheru. Chybu opravíme, případně Vám objednávku dokončíme.

Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

S pozdravem
Barbora Muchová

Eva

dobrý den, jaká je prosím délka ucha?

Barbora Muchová

Dobrý den Evo,
délka ucha je 24 cm.
Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru