Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

5–13 dní ve vile v chorvatském letovisku Drvenik jedno dítě do 12 let zdarma

4,6 / 5 CK Kamza Makarská riviéra - Chorvatsko (mapa) 10 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Andrea

Dobrý den,rada bych si zakoupila zajezd.Chci se zeptat,jsme dva dospele a 18 měsicu jedno ditko.Jestli tomu rozumim,tak cena by mela.byt pouze za dva dospele a jedno ditko do 12 let zdarma.Cena by tedy mela byt necele 2000kc???Parkováni je zpoplatneno??

Jana Förstlová

Dobrý den. Kolik metrů od vily je parkoviště? Kolik se platí parkovné? Děkuji za odpověď. Jana

Cestovní kancelář KAMZA

Dobrý den parkoviště je vzdáleno pět minut chůze.

Monika Jenikova

Dobry den,
Chtela jsem se zeptat jestli se plati za dvoulete dite? Poprosim vas o vypocet celkove ceny v poslednim terminu, jsme ctyrclena rodina, dva dospely dve deti. Nejmladsimu byli v kvetnu dva a dcera by v terminu zajezdu oslavila seste narozeniny. Ubytovani je s vlastnim socialnim zarizenim? Je mozne domluvit i polopenzi? Dekuji za opovedi.

Cestovní kancelář KAMZA

Dobrý den v tomto termínu máme volný apartmán. Jedno dítě je na přistýlce ubytováno zdarma druhé dítě se slevou 30%. Ubytování je v apartmánu s balkonem se sociálním zařízením a výhledem na moře. Polopenzi zajišťujeme ve vynikajícím hotelu Hani. Snídaně formou švédského stolu večeře výběr ze dvou menu.

kristýna

dobrý den kolik by vyšlo ubytování pro dva dospělé a tři děti 12let 2roky a 4 roky dcerka spí snama a chtěly by jsme to na 5 dní doprava a jídlo vlastní děkuju prosím odpověď na můj email kristynavejvodova@seznam.cz termín třeba od 25.července do 30teho července 2016 děkuji

Veronika Holzäpfelová

Dobrý den, mohu se zeptat za kolik by vycházelo ubytování od 19.7.- 26. 7. 2016 pro 3 dospělé osoby a jedno dítě 9 let?
Děkuji Vám za odpověď, prosím Vás o zaslání odpovědi na můj email: vholzapfelova@gmail.com

František Pešán

Dobrý den.Nevím jak nejlépe objednat ubytování s polopenzí a kolik zakoupit voucherů pro dva dospělé a tři děti 6,8,17roků.Děkuji s přáním pěkného víkendu.Pešán František

Cestovní kancelář KAMZA

Dobrý den pane Pešáne,
pošlete si prosím požadavek na naši mailovou adresu ckkamza@seznam.cz.
Rádi Vám vypracujeme kalkulaci. Ve vašem případě budete potřebovat 3 vouchery, děti budou mít 30% slevu z celkové ceny pro dospělou osobu. S přáním pěkného dne. CK KAMZA

Standa

Dobrý den, prosím o celkovou cenu pro dva dospělé a dvě děti ve věku 3 let s vlastní dopravou v termínu 9.7.-16.7. Parkování je u vily? Za výhled na moře platí každá osoba včetně dětí? Apartmán má oddělenou ložnici a v kuchyni jsou přistýlky?

Děkuji za odpovědi

Cestovní kancelář KAMZA

Dobrý den
od 9.7.-16.7.2016 máme volný apartmán 2+2 studio, které nemá oddělenou ložnici. Parkování není přímo u vily ale na vyhraněném parkovišti v Drveniku. Dospělý v tomto apartmánu připlácí výhled na moře, a pobytovou taxu. Jedno dítě je zdarma jedno má slevu 30%.

Daniel Vondráček

ok potvrzuji

Daniel Vondráček

Pěkný den, prosím o kalkulaci pobytu v termínu 10–17/09/16, 2 x dospělí, 1 x dítě 5let a 1 x dítě 8let, doprava vlastní? Ještě prosím na kolik mi vyjde doprava osobním autem?
Děkuji.
S pozdraven Daniel Vondráček

Cestovní kancelář KAMZA

Dobrý den v tomto termínu máme volný apartmán. Jedno dítě je na přistýlce zdarma druhé dítě se slevou 30%.
Cena dopravy autem je závislá na typu auta a na tom z kterého města chcete jet a přes které státy chcete jet.
Po zakoupení voucheru je třeba vyplnit cestovní smlouvu http://www.kamza.cz/stranky/smlouva a zaslat mailem na ckkamza@seznam.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru