
Termín
Platnost do 31. 7. 2015.
V ceně
- 400 g kuřecích a vepřových řízečků v trojobalu
- zeleninová obloha, tatarka, pečivo
Jak uplatnit
- Rezervace: Rezervujte si místo předem na info@pensionvysehrad.cz nebo tel. číslech 721 488 107, 721 346 904 či 606 133 682.
- Jídlo s sebou: Nelze, jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
- Restaurace má kuřácké i nekuřácké prostory.
- Platební karty: V restauraci lze platit pouze v hotovosti.
Storno podmínky
Nevyužité vouchery propadají.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 7. 2015.
V ceně
- 600 g vepřových žebírek
- křen, hořčice, pečivo
Jak uplatnit
- Rezervace: Rezervujte si místo předem na info@pensionvysehrad.cz nebo tel. číslech 721 488 107, 721 346 904 či 606 133 682.
- Jídlo s sebou: Nelze, jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
- Restaurace má kuřácké i nekuřácké prostory.
- Platební karty: V restauraci lze platit pouze v hotovosti.
Storno podmínky
Nevyužité vouchery propadají.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 7. 2015.
V ceně
- 1 kg pečených kuřecích křídel
- zeleninová obloha, pečivo
Jak uplatnit
- Rezervace: Rezervujte si místo předem na info@pensionvysehrad.cz nebo tel. číslech 721 488 107, 721 346 904 či 606 133 682.
- Jídlo s sebou: Nelze, jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
- Restaurace má kuřácké i nekuřácké prostory.
- Platební karty: V restauraci lze platit pouze v hotovosti.
Storno podmínky
Nevyužité vouchery propadají.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Ema má maso. Máma má maso. Zajděte s Emou a mámou na maso, jistě se s vámi rády rozdělí.
V restauraci Penzionu Vyšehrad pro vás připravili právě tak velké porce, abyste nejedli sami. Zaskočte sem ve dvou nebo pozvěte celou rodinu a přátelé a pořádně se nadlábněte na voňavé masové hostině. 
Vyberte si, co sníte:
- 400g smažených řízečků v trojobale se zeleninovou oblohou, tatarkou a pečivem
- 600 g pečených vepřových žebírek s křenem, hořčicí a pečivem
- 1 kg pečených kuřecích křídélek se zeleninovou oblohou a pečivem
Dobré jídlo zapijte točenou Kofolou nebo pivem. Na čepu tu mají Plzeň 12°, Gambrinus 10° a Kozla. 
Posadíte se ve stylové nekuřácké restauraci, nebo na zastřešené letní zahrádce. Než vám přinesou objednaný pokrm, nakoukněte do jídelního lístku. Páni šéfkuchaři tu vyvářejí tradiční české speciality s důrazem na poctivé provedení i porce. Denně tu také připravují obědová menu.
Restaurace náleží k rodinnému penzionu. Spojte masovou hostinu s výletem po historických památkách nebo kulturních atrakcích města a když vás to příliš zmůže, zůstaňte přes noc. Připraveny tu jsou 2–3lůžkové pokoje s vlastní koupelnou. 
Posilněte se před kulturou
Projděte si historické centrum s druhým největším zámeckým komplexem u nás. Pobaví vás i zrcadlové bludiště se 65 zrcadly a menší bludiště složené z 36 čirých skel.
Navštivte muzeum voskových figurín s více než 60 postavami z české i světové historii, Muzeum Fotoateliér Seidel – vystavující práci „fotografa Šumavy“ Josefa Seidla a jeho syna nebo Muzeum Tortury, kde se v autentickém prostředí středověkého sklepení dozvíte vše o krutých mučících technikách.
Dále je tu na příklad Muzeum loutek, Muzeum marionet nebo Muzeum historických motocyklů. Unikátní výstavní prostor naleznete v Art Centru Egona Schieleho.