Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Privátní vířivka pro 2–4 osoby (120 min)

4,8 / 5 Leisure Club Olšanka Říčany  (mapa) 131 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
mirka

Dobrý den, je možné si po dvou hodinách vířivky objednat třeba hodinu sauny a masáž?

Leisure Club Olšanka

Dobrý den Mirko, ano je možné doobjednat saunu i masáž . Těšíme se na Vaši návštěvu. Ohledně rezervace nás kontaktujete telefonicky, recepce 731 493 427.

Týna

Tuto slevu neustále zdražujete :(

Slevomat.cz

Týno, je to tak , ale zdražuje se všechno, věříme, že si nabídku i tak užijete. Děkujeme.

Leisure Club Olšanka

Dobrý den Týno. Nabídku jsme nezdražili, jen jsme dali o trošku menší slevu. Vzhledem k vysoké vytíženosti našeho wellness chceme i na dále držet tu nejlepší kvalitu poskytovaných služeb. Věříme však, že nabídka s menší slevou je pořád velice zajímavá. Krásný zbytek dne a těšíme se na Vaši návštěvu. Tým klubu.

Leisure Club Olšanka

Dali jsme slevu téměř 40%, nabídku však nezdražujeme.

Honza

Škoda, že neustále zdražujete, s přítelkyní využíváme pravidelně, ale dříve byla cena 495,– naposled rovněž 599,– ale vždy byla v ceně voucheru zahrnuta lahev sektu, škoda!

Slevomat.cz

Dobrý den, Honzo. Věříme, že i tak je nabídka výhodná a stojí za využití. Bohužel, zdražuje se všechno, nejen wellnes služby. Děkujeme za pochopení.

Leisure Club Olšanka

Dobrý den Honzo, děkujeme za kladné hodnocení. Nabídku jsme však nezdražili, jen jsme dali o trošku menší slevu. Vzhledem k vysoké vytíženosti našeho wellness chceme i na dále držet tu nejlepší kvalitu poskytovaných služeb. Věříme však, že nabídka s menší slevou je pořád velice zajímavá. Krásný zbytek dne a těšíme se na Vaši návštěvu. Tým klubu.

Leisure Club Olšanka

Dali jsme slevu téměř 40%, nabídku však nezdražujeme.

Martin

Dobrý den, chci se zeptat, jestli vodu po každém návštěvníkovi čistíte nebo měníte. Předem díky za odpověď.

Leisure Club Olšanka

Dobrý den, Naše vířivá vana o objemu 2 000 litrů je napojena na profesionální automatickou pískovou filtraci se směšovací nádobou. Voda je tak permanentně filtrovaná a čištěná. Odpouštění a dopouštění se prování po dvanácti hodinách. Po každém klientovi je pak voda vždy kontrolovaná a její hodnoty vyrovnávány. Kvalita vody splňuje nejpřísnější kritéria a je vždy křišťálově čistá. Náše relaxační zóna odbaví ročně kolem 1 000 klientů. Kvalita wellness je naše každodenní priorita.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru