Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4 dny dovolené pro celou rodinu v Peci pod Sněžkou

4,2 / 5 Chata Viktorka Pec pod Sněžkou (mapa) 34 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jana N.

Ještě doplnění k dotazu výše – pokoj standard v termínu 4.6.-7.6. – 2× dospělí a 2× dítě ( 2 a 4 roky )
Děkuji za odpověď.

Chata VIKTORKA

OK děkuji za info.

Jana N.

Dobrý den,
máte volný pokoj standard v termínu 4.6.-7.6.20105?
Děkuji za odpověď a přeji hezký den

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

v tomto termínu máme poslední volný pokoj.

Klára Bilíková

Dobrý den, máte prosím ještě volnou kapacitu na termín 18.-21.6 typ pokoje Standart, 2 dospělí a 2 děti-3 roky a 7 měsíců. Děkuji

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

máme poslední volný pokoj STANDARD v termínu 19.6.-22.6.2015. Pokud budete mít zájem o rezervaci, tak nás prosím ještě před zakoupením kontaktujte emailem, abychom mohli pokoj před rezervovat.

Laky

Dobrý den,

prosím Vás, máte volný pokoj standart v termínu 28.05–31.05. 2 dospělí 1 dítě 5 let. Děkuji za odpovět a s pozdravem.

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

bohužel už ne, pro tento termín máme volný už jen poslední volný pokoj ECONOMY.

Žaneta Hessová

Dobrý den, máte prosím volný termín od 18.6.2015–21.6.2015? Děkuji Žaneta

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

nevím o jakou variantu máte zájem a abych Vám mohl relevantně odpovědět, prosím o zaslání na náš email chata-viktorka@email.cz o jaký typ pokoje máte zájem a dále o jaký počet osob, případně věk dětí se jedná.

René

Dobrý den,
v nabídce uvádíte termíny do 30.6. a pak od 1.7. do 31.8. Na voucher při nákupu se ale píše datum do 30.6. Dělám něco špatně nebo to nevadí? Máte volno v termínu 17.8. – 23.8. kdykoliv na ty 3 noci? Děkuji.

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

neděláte, už jsme na to upozorňovali SLEVOMAT, ale bohužel to nikterak upravit nelze. Jde o to, že pokud si rozkliknete nabídku, tedy ten černý trojúhelník a kliknete na požadovanou variantu, tak pak se to datum samo automaticky změní. K termínu Vás musím zklamat, ale v tomto termínu máme již plno. Pro další případné termíny nás prosím kontaktujte na náš email.

Hana Pražáková

Dobrý den ,
ráda bych se zeptala jestli máte volný termín od 24.6.do 26.6 .. Děkuji Tůmová

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

abych Vám mohl konstruktivně odpovědět, tak potřebuji znát o jakou variantu máte zájem? Navíc mi píšete termín pouze na 2 noci, ale voucher je vždy na 3 noci. Prosím tedy ozvěte se nám s podrobnějším dotazem na náš email. Děkuji za pochopení.

Jan Heller

Dobrý den,
byli jsme u vás loni a byli jsme velmi spokojeni. Chtěl bych proto zakoupit a propojit dva vouchery do pokoje Standard s příjezdem 18. 7. nebo i v následujících dvou dnech. Jsme dva dospělí a dva vnuci (6 a 8 let). Prosím o sdělení, zda to lze realizovat.

Chata VIKTORKA

Dobrý den pane Heller,

velmi nás těší, že jste byli u nás spokojeni a chcete se k nám vrátit. Máme volný poslední volný pokoj, ale je tam menší komplikace pro tento termín, tak aby Vám to vyhovovalo. Prosím ozvěte se nám na náš email, nebo telefonicky, abych Vám to mohl podrobně vysvětlit. Děkuji za pochopení.

Kateřina Votavová

Dobrý den, chtěla bych si zakoupit voucher na pobyt ve vašem hotelu pro dva dospělé a jedno dvouleté dítě v termínu od 29.5 do 1.6. Je tento termín volný? Děkuji Vám moc za odpověď K. Votavová

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

pro tento termín jsou volné pokoje zatím pro obě varianty. Ještě prosím radši před zakoupením, nás prosím kontaktujte email se závaznou rezervací.

Klára

Dobrý den! Zaujala nás Vaše nabídka. Pokud dobře chápu, Za dva dospělé a dvě děti ve věku 2 a 5 let bychom v pokoji Standard zaplatili 2890Kč. Chtěla bych se zeptat, zda byste měli nějaký volný termín v rozmezí 22.7.-1.8. Děkuji Vám a přeji hezký zbytek dne!

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

poslední volné termíny pro pokoj STANDARD Vám mohu nabídnout již jen pouze tyto: 22.7.-25.7.2015 a poslední je 31.7.-3.8.2015. Celkem by jste platila, tak jak píšete 2890 Kč.

Gabča

Dobrý den,chtela bych se zeptat pokud bych jela sama s dětmi 12 a 10 let jaká je cena? A jestli se dostaneme bez auta k Vám?A zda máte volno 12.8–16.8 Děkuji

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

velmi se omluvám za pozdní odpověď, ale zlobil nám internet. Bohužel v tomto termínu máme již plno.

Hana Michálková

Dobrý den,
Byl by ještě volný termín od 25.7.-2.8 mám zájem o dva vouchery nejlépe standard? Děkuji

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

v tomto období je ještě pokoj STANDARD k dispozici, ale není mi jasné z vašeho dotazu, zda máte zájem o dva pokoje ve stejném termínu, nebo jeden pokoj na 6 nocí? Jestli Vás mohu poprosit, pošlete mi tyto informace na náš email chata-viktorka@email.cz, abychom domluvili konkrétní termín a podrobnosti

Gabriela Novotná

Dobrý den,máme zájem o koupi vašeho voucheru.Dovolenou bychom chtěli naplánovat na konec července.Máte ještě v tomto období volné termíny?A jaká by byla konečná částka pro dva dospělé a dvě 3-leté děti?Mnohokrát děkuji za informace.

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

koncem července jsou zatím ještě pokoje volné a cena je pro variantu ECONOMY 2290 Kč a pro variantu STANDARD 2890 Kč

Petra

Dobrý den, vaše nabídka mě velmi zaujala, vzhledem k tomu, ze naše rodina se skládá ze 4 členu a radši by jsme chtěli až v srpnu, tak jestli tomu dobře rozumím, tak by to bylo na tři noce a naše dvě děti stejného veku by mohli priject s nami a je to pouze ze snidani a stalo by to pro nás 2290 Kč ?
Kdyby tomu bylo tak, tak bych se chtěla zeptat na volný termín a to od 20.8 do 23.8.2015
Předem Dekuji za odpověď

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

abych Vám mohl správně odpovědět, potřebuji znát ještě některé podrobnosti. Jestli Vás mohu poprosit, pošlete mi tyto informace na náš email chata-viktorka@email.cz, kam prosím ještě jednou zašlete váš dotaz, kde prosím hlavně uveďte o jakou variantu máte zájem a zejména věkem dětí.


Hana Vaňková

dobrý den chci se zeptat na termín 11–14 srpna nebo 16–19 srpna jestli jsou volné nebo již obsazené.děkuji

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

abych Vám mohl relevantně odpovědět, potřebuji znát ještě některé podrobnosti. Jestli Vás mohu poprosit, pošlete mi tyto informace na náš email chata-viktorka@email.cz, kam prosím ještě jednou zašlete váš dotaz, kde prosím hlavně uveďte o jakou variantu máte zájem a počet osob i případně s věkem dětí.

Pavla

Dobrý den,
chci se zeptat, zda máte volný termín od 13 – 16.6.2015 pro čtyřčlennou rodinu.

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

v tomto termínu jsou volné už jen pokoje STANDARD.

Jolka

Dobrý den, bylo by možné ubytování 25.7.-31.7. na pokoji Standart pro 2 dospělé a 3 děti a jaká by byla cena s polopenzi Děkuji

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

v tomto termínu máme volný poslední volný pokoj STANDARD a abych Vám mohl napsat kalkulaci, potřebuji k tomu znát věk dětí. Jestli Vás mohu poprosit, pošlete mi tyto informace na náš email chata-viktorka@email.cz, kam prosím ještě jednou zašlete váš dotaz a i s věkem dětí a obratem Vám zašleme kalkulaci.

Děkuji za pochopení.

Marie

Dobry den, jaka by byla prosim cena za rodinu dva dospeli a tri deti(8,6, 6let) vcetne snidani a veceri?

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

cena se odvíjí dle toho, jakou variantu pokoje si vyberete? Pošlete nám tedy prosím emailem o jakou variantu pokoje máte zájem, abychom Vám mohli spočítat kalkulaci.

martanek76@gmail.com martanek76@gmail.com

Dobrý den,ráda bych se zeptala na termín 7.-10.5. a pak na kalkulaci. Jsme pětičlenná rodina s dětmi ve věku 1,5, 5 a 7let. Nejmenší si nebude nárokovat ani lůžko,ani jídlo. Děkuji

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

cena voucheru pro dva dospělé a dvě děti je dle varianty, kterou si vyberete ( ECONOMY za 1990 Kč a za STANDARD 2590 Kč). za třetí malé dítě budete pak na místě doplácet 50 Kč/noc. V tomto termínu máme zatím k dispozici obě varianty.

Eva Martinková

Dobrý den,máte ještě volno v termínu od 12.7. do 2.8.,pokoj standart pro dva dospělé a jedno dítě 10let.Děkuji a přeji hezký den.Eva

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

v tomto období jsou ještě pokoje STANDARD volné, ale nevím jaký konkrétní termín máte na mysli?

Oldřich Kníže

oprava termínu 4. 7. – 7. 7.

Chata VIKTORKA

Ještě jednou dobrý den,

ani tento termín není možný a je plno.

Oldřich Kníže

Dobrý den, chtěl bych vědět, zda by bylo možné u Vás uplatnit 3 vouchery v termínu 3. 7. až 6. 7.

Chata VIKTORKA

Dobrý den pane Kníže,

v tento termín máme již plno, mohu nabídnout jiný termín?

Erika

Dobrý den, mám obdobné dotazy. Jaká by byla kalkulace ceny pro 1 dospělého a 1 dítě 4 roky? A je možná polopenze? Pokud ano, jaká by byla pro nás celková částka v pokoji Standard v měsíci srpnu s polopenzí. Děkuji.

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

cena je takto kalkulovaná na voucher pro dva dospělé a až dvě děti do 10-ti let a nelze ji nikterak ponižovat dle počtu osob. I přesto, že by jste jeli pouze dvě, tak je cena zvýhodněná, oproti našemu standardnímu ceníku. Nebo Vám mohu poradit, vzít sobě kamarádku, jako druhou dospělou osobu a taky s jedním dítětem, aby voucher byl ještě výhodnější. Cena je pak za voucher STANDARD 2890 Kč a cena polopenze je pro děti do 10-ti let 75 Kč a pro dospělé 115 Kč (vždy za jedno jídlo).

Michal Poláček

Dobrý den,
je možné spojit 2 vouchery? A je možnost dokoupit polopenyi? Děkuji.

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

samozřejmě to možné je, jen předem informujte, emailem o volném termínu a polopenzi možné dokoupit je a lze to také vyřešit předem po emailu.

Petra

Dobrý den, když bych jela sama se 7letou vnučkou, jaka by byla kalkulace ceny, Prosím? Děkuji.

Chata VIKTORKA

Dobrý den,

cena je takto kalkulovaná na voucher pro dva dospělé a až dvě děti do 10-ti let a nelze ji nikterak ponižovat dle počtu osob. I přesto, že by jste jeli pouze dvě, tak je cena zvýhodněná, oproti našemu standardnímu ceníku. Nebo Vám mohu poradit, vzít ještě vnučce kamarádku, nebo sobě kamarádku, jako druhou dospělou osobu, aby voucher byl ještě výhodnější.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru