Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

499 Kč za voucher v hodnotě 1000 Kč na brýle, skla a příslušenství. Včetně značek Calvin Klein, Puma, Lacoste, Polaroid aj. Dioptrické, lyžařské i sluneční!

Optovize Brno  (mapa) 193 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Zdeňka

Dobrý den, chci se zeptat, jestli u Vás provádíte i vyšetření očí – kolik dioptrií potřebuji.
Děkuji za odpověď

Oční optika Optovize

Dobrý den,
ano provádíme vyšetření očí, jak očním lékařem, tak i optometristou. Je potřeba se objednat (tel: 533 306 408, 775 858 717).
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Micha Mesicek

v jakych cenovych relacich se u vas daji koupit slunecni bryle??

Oční optika Optovize

Dobrý den,
cena slunečních brýlí se pohybuje od 1500,–Kč.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Petra

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli bych se vešla do 2000 kč,kdybych chtěla obroučky se sklama bez žádných úprav.Jako je antireflexní apod. Děkuji

Oční optika Optovize

Dobrý den,
dámská kovová obruba se pohybuje od 1500,–Kč, plastová obruba od 350,–Kč. Cena sklíček se odvíjí od dioptrií, plast bez úprav se pohybuje od 230,– Kč/ks.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Tomáš Bělka

Dobrý den, rád bych se zeptal na ceny cocek do vlastnich obrub, uvedene ceny v reakci na dotaz jsou bezne konecne bez zapocitani voucheru?
Dekuji.

Oční optika Optovize

Dobrý den,
plastová čočka s antireflexem stojí 530,– Kč, s cylindrem 564,–Kč. Cena zábrusu do vlastní obruby stojí od 150,– a víc,záleží na obrubě. Cena čoček je orientační,aby jste věděl,kolik voucherů je pořeba k zakoupení.

Anina

Dobrý den, prosím Vás, na kolik zhruba by mě vyšly brýlové čočky z tvrzeného plastu s antireflexem, obě skla –1,0 dioptrie, na jednom –0,5 cylindru. A jaká je cena zábrusu do mých obrub nepořízených ve Vaší optice. Děkuji mockrát za odpovědi! :)

Oční optika Optovize

Dobrý den,
plastová čočka s antireflexem stojí 530,–Kč, s cylindrem stojí 564,–Kč.Cena zábrusu se odvíjí od typu obroučky, celoobroučka 150,–Kč, obruba na silon – obruba jen nahoře – 250,–Kč, vrtaná obruba – úplně bez obruby – 400,–Kč. Obroučka by neměla být deformovaná, letovaná, prasknutá.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Michal Klimes

Dobry den,
mam zajem o cocky Nikon Transitions. 6.5 dioptrii, je tam i nejakej malej cilindr. S tim nejake moderni obruby.
Kolik stoji cocky Nikon (kolik voucheru budu potrebovat) a kolik prumerne stoji brylove obruby?
Jak se resi preplatek / nedoplatek? Kdyz budu mit moc / malo voucheru.
Skoda ze mate otevreno jen do 17. Stavil bych se si vybrat, ale nestihnu to. A zitra kdyz mate otevreno do 18 uz nabidka konci :-(
 Dekuji

Oční optika Optovize

Dobrý den,
čočky Nikon se pohybují kolem 6000,–Kč za kus, pánská moderní obruba od 2000,– Kč. Platnost voucherů je až do 13.4.2012. Pokud je hodnota zakázky vyšší než hodnota voucheru, je třeba ji doplatit, v opačném případě nelze hotovost vrátit. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru