Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Přezutí auta na léto včetně jarní prohlídky

4,5 / 5 Auto Freisler Ostrava  (mapa) 54 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Macurová

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda by bylo možné využít pouze jarní servisní prohlídku auta, tedy bez přezutí pneu nebo výměny kol? Děkuji za odpověď.

Marin Freisler - AutoFreisler

Vážená paní Macurová, samostatnou jarní servisní prohlídku Vám samozřejmě můžeme také nabídnout. Je ale škoda nevyužít při zakoupení voucheru služby pneuservisu. Nabízíme tedy kontaktovat telefonicky náš servis, kde Vám rádi sdělíme cenu pouze za jarní servisní prohlídku.

Tomáš Keprt

Dobrý den,
měl bych zájem o variantu 2, mám zimní gumy na plecháčích a letní dosloužilé na hlinikáčích. Potřeboval bych zout staré letní (+ vyhodit), obout nové 2 na přední nápravu a zout zimní z plecháčů a 2 obout na zadek a 2 si vezmu do kufru. Bude mi na tyto úkony stačit varianta 2? Pokud ne kolik bych musel připlatit? Závaží na hliníkáče stojí taky 1kč/1gram? Děkuju za odpověď.

Martin Freisler-AutoFreisler

Vážený pane Keprte, velice si vážíme Vašeho zájmu o naše služby. Váš dotaz je pro přesnou kalkulaci příliš složitý, nicméně navrhuji zakoupit variantu 2 a zbytek domluvit při realizaci u nás na servise. Pevně věřím, že případný doplatek za služby provedené nad rámec zakoupeného voucheru bude ve velmi rozumných intencích a dospějeme tak k oboustranné spokojenosti.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru