Míchání, míchání všechny smutky zahání, míchání míchání je lék. Řeč je samozřejmě o dokonalé alchymii míchání tataráku, při které zapomenete na všechno kolem. Začněte s tím hned teď.
Vydejte se do oblíbené výškovické restaurace Pod Parohama na 300g hovězí tatarák. Zapít ho můžete třeba neméně oblíbeným Hukvaldským pivem.
Jemné masíčko bude servírováno strouhané a dle vašeho přání, namíchané či nenamíchané, a doplní ho kopec dozlatova opečených křupavých česnekových topinek.
Ochutnejte nejen skvělý tatarák, ale také spoustu dalších specialit. Zkuste tu pravou kančí nebo dančí divočinu nebo třeba klasické pečené vepřové koleno či pořádný steak.
Ve stylové hospůdce se čepuje na Ostravsku ojedinělá Hukvaldská kvasnicová polotmavá čtrnáctka, Plzeň a Radegast, na výběr je také spousta nealkoholických nápojů. V nabídce nechybí ani tři druhy klasického poledního menu.
Přijďte klidně i ve větším počtu. Pro větší společnost, rodinnou či firemní oslavu si můžete rezervovat jeden ze dvou salonků s kapacitou 40 nebo 17 hostů. Restaurace je snadno dostupná, zastávku MHD najdete pouhých pár kroků od vchodu.