Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jízda v Lamborghini Gallardo jako řidič i spolujezdec

4,0 / 5 ŘidímSuperSport.cz Praha - Zličín  (mapa) 59 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Daniel

Dobrý den, chci se Vás zeptat kdy máte nejbližší volný termín v Olomouci :) Nejlépe někdy o víkendu, děkuji.

ŘídímSuperSport

Dobrý den, jízdy v Olomouci jsou možné kdykoli, jediné omezení jsou jízdy v jiném městě, jízda je možná klidně hned zítra, nebo pak v neděli a dále, tj. 8.4.15, 12.4.-15.4., atd. Děkujeme za dotaz a budeme se na Vás těšit.

ŘídímSuperSport

Dobrý den, ano jízdy probíhají přímo v tomto voze. Veškeré fotografie naleznete na našim webových stránkách v sekci fotogalerie, naše vozy, nebo na facebook.com/ri­dimsupersport Určitě máme všude několik nesítek fotografií i přímo z jízd.

Zuzana Nováková

Dobrý den, měla bych zájem o projížďku přímo ve voze Gallardo, to co je na fotce, ale na Vašem webu jsem toto auto vůbec v nabídce nenašla. Projížďka bude v tomto voze a nebo jiném?

Romana

Dobrý deň. Mala by som záujem o variantu č. 3 v lokalite Brno, zaujímalo by ma však ako to vyzerá s voľnými termínmi v apríli?

ŘídímSuperSport.cz

Dobrý den, v dubnu máme v Brně všechny termíny obsazené, ale 9.4.2015 dopoledne budeme projíždět kolem Brna do Prahy, tak pokud máte zájem, můžeme se domluvit individuálně.

Kristýna Staňková

Dobry den,
Chtela jsem se zeptat, kolik cca vyjde palivo na 30 minut jízdy?

 Dekuji

ŘídímSuperSport.cz

Dobrý den, za 30 min. jízdy pro řidiče je cena paliva 699,–.

Pěkný den.

ŘídímSuperSport

Dobrý den, ceny začínají od 699,–. Tato cena je za 15 min. pro spolujezdce. Varianta pro řidiče na 30 min. stojí 1299,–. Pěkný den.

Aneta

Dobry den, chtela byvh se zeptat, kolik tedy stoji 3. Varianta – 30 minut jako ridic, textu pisete 699 a v nabidce je 1299, tak kolik tedy stoji, prosim vas?
 Dekuji

Jitka Stejskalová

Kde na stránkách najdu které dny jsou ještě volné?

ŘídímSuperSport

Dobrý den, automatický registrační systém termínů máme právě ve výstavbě. Návod na rezervaci naleznete na www.ridimsupersport.cz/rezervace Termín domlouváme individuálně dle Vaší potřeby. Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru