Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Exotická dovolená v Thajsku pro 2 až 4 osoby

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
Adri

Dobrý den, je možné mít na pokoji s 2 dospělými i 2 přistýlky pro děti 8 a 10 let?? A jaká by pak byla cena pro celou rodinu? Děkuji Adri

Jakub

Dobrý den, ve vile Vám můžeme připravit 2 přistýlky, za přistýlky účtujeme 320 Kč na noc. Ohledně ceny bych potřeboval vědět jakou variantu by jste si zvolili. Děkuji a přeji příjemný den.

Anna Faltysová

Dobrý den,
je možné použít voucher i na termíny v červenci a srpnu/případně září?

 Děkuji

Jakub

Dobrý den, tato akce je ohraničená do 30.6., ale rádi Vám vyjdeme vstříc. Pokud máte zájem, kontaktujte mě prosím na info@samuitropicalresort.com Děkuji

Lenka

Dobrý den.
Bylo by volno od 7.5. do 17.5. pro 2 osoby?
Předem děkuji za odpověď.

Jakub

Dobrý den, děkuji za dotaz. Měli bychom volno,avšak až od 9.5., klidně do 19.5. i déle. Pokud by to nebylo v tomto termínu možné a můžete odjet jedině 7.5., pak bychom mohli provést kombinaci pobytu mezi Sunse Beach House a vilou v Samui Tropical..Neváhejte mne případně kontaktovat na info@samuitropicalresort.com Děkuji.

Dasa

Dobrý den,doporučujete mi dovolenou s rok starym dítětem do teto destinace? Děkuji za odpoved

Jakub

Dobrý den, největší problém je ta dlouhá cesta. Měl jsem tu již mnoho hostů s ročním, i mladším dítětem (nejméně asi 4 měsíce) a pokud se vyvarujete přílišného slunce, tak není v ničem problém. Výživu a všechny potřeby tu bez problému koupíte a thajci mají děti rádi a jsou k nim ohleduplní.

Lucie Popelková

Dobrý den,
když budu mít pro dítě vlastní postýlku je nějaký příplatek?
 Děkuji

Jakub

Dobrý den, děkuji za dotaz. Určitě Vám nebudeme nic účtovat, otázka je přeprava, jestli nebude nutné zakoupit „kila“ navíc, ale u nás už Vám nic účtovat navíc nebudeme :)

Alice

Dobrý den
jaké je v květnu na ostrově počasí.
Nejsou velká horka…?
Děkuji Alice

Jakub

Dobrý den, počasí v květnu je slunečné a velmi teplé, kolem 30 C. Občas může přijít mírný déšť v trvání 30 – 60 minut, pak se však opět vyčasí. Děkuji za dotaz a přeji hezký den.

Standa

Prosím o přesný název cílového letiště.
Dále prosím o cenu transferu z Bankongu

Jakub

Dobrý den, děkuji za dotaz. Zde je letiště přímo na Koh Samui,kde Vás zdarma vyzvedneme.Z Ban­gkoku by to byla poměrně dlouhá cesta za cenu okolo 2000 THB na osobu. Je to téměř 900 Km z Bangkoku na Koh Samui. Přímo na ostrov létá velmi mnoho letů, není problém tedy najít ten vhodný jak z cenového, tak i časového hlediska. Děkuji a přeji příjemný den.

Michal F.

Dobrý den ,cena 14990,– je samozřejmě za 1 osobu ?! jsme 3 ,tzn 3 × 14990,–.

Děkuji

Michal.

Jakub

Dobrý den, děkuji za dotaz. Cena 14990 je za voucher pro 2 osoby, za tuto cenu budete mít celou vilu pro 2 osoby. Vily jsou prostorné, takže není problém přichystat přistýlku za příplatek 450 Kč/noc (pokud jde o osobu nad 15 let, od 7 do 14 let to pak bude za 250 Kč). Určitě tedy není nutné cenu násobit počtem osob :) Děkuji a přeji hezký den.

Igor Matveev

Je možne udelat transfer Z LETIŠTE Bankoku do Koh Samui ? Dekujem

Jakub

Dobrý den, ideální by bylo letět přímo na Koh Samui. Z Bangkoku je to na Koh Samui cca 1000 Km, nicméně transfer minibusem by byl také možný, samozřejmě za příplatek.Děkuji za dotaz a přeji hezký den.

Monika Pekárková

Dobry den, je mozne vyuzit voucher i na terminy v rijnu? Dekuji za odpoved Monika

Jakub

Dobrý den, omlouvám se, ale v říjnu tyto vouchery již platné nebudou. Můžete ale počkat na jinou akci na podzim, případně mne kontaktovat na info@samuitropicalresort.com
Děkuji a přeji hezký den

Lenka

Dobrý den,je možné dokoupit i večeře? A jaké máte ještě volné termínyrvenci a srpnu? Díky za odpověď

Jakub

Dobrý den, děkuji za dotaz. V červeci a srpnu ještě máme místa, i když se kapacity rychle plní. Pokud máte konkrétní termín nebo alespoň přibližné rozmezí, napište mi prosím na mail info@samuitropicalresort.com Večeře přímo u nás neposkytujeme, ale v okolí je 10 dobrých restaurací s jejichž výběrem Vám rád poradím a doporučím co si dát z thajského menu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru