Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

100% arganový olej – marocké zlato (100 ml)

4,9 / 5 Topvet Kuřim  (mapa) 2 078 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
olga

Dobrý den,
mám objednaný arg.olej přes Slevomat 165,–Kč), obdržela jsem č.voucheru. A l e mezitím se mně rozbil PC, nemohla jsem žádat o zaslání přes net. Napsala jsem vaší firmě dopis s žádostí o zaslání na doručenku, s adresou a č. voucheru. Je to už víc jak týden a nic. Myslíte, že mám znovu vás žádat přes net? Příp. kam mohu zavolat a zeptat se, zda dopis došel. Dík. Olga H. Praha

Chalupecky Topvet

Dobry den, prosim o zaslani mailu na adresu chalupecky@topvet.cz nebo tel. 733532835. Zatim o zadnem dopisu nic nevime. Podivejte se, zde je vas kupon na slevomatu stale aktivni. Prosim v pondeli mi zavolejte nebo napiste. Obratem to vyridime

Pavlína Zemanová

zajímá mě,zda tento produkt máte v bio kvalitě.
Otázka na to navazující, máte certifikát?

Chalupecky - TOPVET

V současné době se pracuje na přípavě novinky arganového oleje v BIO kvalitě. Ke všem surovinám jsou samozřejmě certifikáty k dispozici.

Dagmar

Dobrý den,
podle seznamu v Uložence je možné vyzvednout olej v Liberci na náměstí Dr. E. Beneše (Česká pošta).
Když chci tuto pobočku vybrat v dopravě za 33,– přímo na Vašich stránkách, nabízí mi to pouze Českou Poštu v ulici Sousedská. Ani v ostatních možnostech tato pobočka nefiguruje.
Je možné zadat pobočku na Benešově náměstí?
https://www.ulozenka.cz/pobocky/21161/liberec-1-46001-nam-dr-e-benese-559-28-ceska-posta-s-p
Děkuji.

Michal Chalupecký - TOPVET

Dobrý den,
Uloženka nabízí několik druhů dopravy:

  1. HLavní pobočka Uloženky – to je ve vašem případě ta ulice Sousedská – za 33,– (případěn 16,– doběrečné)
  2. Partnerská síť Uloženky (provozovny Mountfield apod) tam je poštovné 55,– (67,– Kč s doběrečným) 
  3. Výdejní automaty InPost, ty jsme také nově přidali do možností
  4. poslední možností jsou balíky na poštu – tzn. využití Poštovní sítě České pošty – cena je ale přes prostředna Uloženku tak vysoká, že jí ani nenabízíme. 
-----
Můžete si to na poštu nechat poslat rovnou výběrem způsob doručení Česká pošta. Kurýr Vám balíček přiveze domů a když Vás nezachytí, uloží zásilku na konkrétní poště. Můžeme balíček i rovnou na vybranou poštu poslat.
----
Pokud chcete
Gabriela

Dobry den, při dnesnim objednani jsem zjistila, ze zboží je nedostupne a nebude vice jak 14 dni..pokud bych si objednala primo na webu firmy, tak me to upozorni okamzite bez jakekoliv investice přes nakup slevových kuponu a k memu prekvapeni bych získala i objemovou slevu 5%, která by me posunula k lepsim cenam..:-( . Myslim, ze je by bylo dobře sjednotit cenovou strategii a neklamat tak zakazniky.

Slevomat.cz

Dobrý den, prosíme o důkladné čtení našich nabídek a kalkulací, vycházíme vždy z ceny výrobků na webu Topved po slevě objemové.
A zvýhodněná Uloženka za 33Kč je pouze pro zákazníky Slevomatu.

Michal Chalupecký - TOPVET

Výrobek Arganový olej je dostupný, můžete ho tak bez starostí objednávat.
Omlouvám se, ale zbytku dotazu naprosto nerozumím.
Pokud se ale stále bavíme o výpočtu % slev rád poskytnu na tel. čísle 733 532 835 pár základních výpočtů jak procenta počítat. Každopádně vždy matematicky správným výpočtem dojdeme ke slevě vyšší než 30%.

Gabriela

Dobry den, na vasich strankach slevomatu propagujete slevu na vyrobek 30% avšak k memu prekvapeni u objednani na strankach topvet.cz je po vlozeni voucheru uplatnena sleva 4%. Po te, co zaplatim postovne, jsem na tom cenove téměř stejne:-)). Tento pristup se mi zda prinejmensi klavamy pro vase zakazniky a neprofesionalni a opravdu se mi nelibi. Prosim o vyjadreni. dekuji

Michal Chalupecký - TOPVET

Dobrý den, pokud si budete chtít výrobek na internetu koupit, tak si k němu poštovné musíte připočítat kromě osobného odběru připočítat vždy. Není tedy pravda, že by to nebylo výhodně.
A informace Slevomatu o 30% slevě již s naší 4% internetovou slevou výrobce počítá také. Standardní cena výrobku je 248,– po slevě 238,– (pokud se nepletu sleva je naprosto správně nastavena). Prosím Vás tedy, abyste si slevu přepočítal ještě jednou na kalkulačce, měl byste dojít k závěřu, že jednání je velice korektní a snad profesionální. V případě nejasností mi prosím kdykoliv můežete zavolat 733 532 835.

Jana K.

To tedy znamená, že mohu objednat více vašich produktů v jedné objednávce (každý produkt zvlášť voucher), ale jedna uloženka(1×33,–Kč za všechny produkty)?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, v současné době běží 4 nabídky firmy Topvet na Slevomatu a můžete na jednu uloženku objednat jakékoli množství zboží, pokud ho po zakoupení voucherů objednáte na www.topvet.cz najednou a zvolíte druh dopravy nakonec.

Jana K.

Dobrý den,

chtěla bych si objednat od fy TOPVET krémy i jedno balení arganového oleje.Mohu celou objednávku mít na jednu uloženku, tj.jen na 33,–Kč? Je potřeba na každý produkt zvlášť voucher?Děkuji.

Michal Chalupecký - TOPVET

Dobrý den, samozřejmě můžete objednávat více kusů na jedné objednávce. Ke každému výrobku je potřeba zvlášť voucher.

Jindřiška

Dobrý den,
zajímalo by mne, kdo je výrobcem arganového oleje ve skle , tedy kde má původ, bohužel je rozdíl mezi arganovým olejem z maroka a toho, který se distribuuje z Polska a je v plastu. Oba jsem zakoupila též přes Slevomat. Takže mi nejde o to, zda plast či sklo, ale o původ. Děkuji.

Michal Chalupecký - TOPVET

Dobrý den, vůbec netuším co máte za výrobek ve skle. Každopádně bude na obalu nějaký výrobce a toho by mělo jít dle uvedených informací zkontaktovat a poptat se po původu suroviny.

Marcela Ticha

Dobrý den, zakoupila jsem voucher na arg.olej, ale neuvedla jsem způsob dopravy. Jak mám postupovat?
Děkuji
M.Tichá

Michal Chalupecký - TOPVET

Prosím postupujte dle instrukcí na obdržením voucheru. Je potřeba jít na stránky www.topvet.cz a tam uděláte objednávku včetně zadání Vašeho kódu, jakmile kod v nákupním koši zadáte, ceny se přepočítají a hodnota kuponu odečte. Součástí objednávky je i výběr způsobu dodání.

Jakub

Dobrý den, používam na den i na noc krem, může se používat při tom i tento olej ? Nebo raději doporučujete použit jen jeden produkt.

Michal Chalupecký - TOPVET

Dobrý den, vyzkoušejte výrobky raději odděleně, pleť na ně bud reagovat asi lépe než při použití obou zároveň. Při použití obou výrobku, se ten druhý bude vždy hůře vsakovat do pokožky.
Oddeleně bude schopen asi posoudit, co Vám více vyhovuje.

Lenka

Dobrý den, ráda bych se zeptala jaká je cena za dopravu při uložení výrobku na Uložence. Zde máte uvedeno 33 Kč, ale na stránkách TOPVETu 55 Kč!!!!!

Michal Chalupecký - TOPVET

Dobrý den, prosím vyzkoušejte objednávku znovu za cca 10minu – po 15:10 (8.4.2015) právě programujeme drobné změny. Uloženka sice zdražila své služby, ale pro zákazníky Slevomatu bude cena po zadání kuponu samozřejmě 33,–
Prosím chvilku o strpení.

Michal Chalupecký - TOPVET

Vše by již mělo být OK (čas 14:59).

Nata Romanyuk

Dobrý den, chci koupit 2 oleje po slevě. Mám tedy koupit dva vouchery?

Slevomat.cz

Přesně tak, Nato. Děkujeme.

Markéta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Na Vašem webu je toto složení: Ingredients (INCI): Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate. To je 100% arganový olej?????

Jiří Pantůček

Dobrý den Markéto, do veškerých luxusních olejů přidáváme malé množství vitamínu E. Jedná se o stabilizaci olejů a ochranu před oxidací. Vitamín E je v arganovém oleji přirozeně zastoupen, ne však v množství které by garantovalo stabilitu 30 měsíců. Vitamín E je pro pokožku velmi prospěšný, nesnižuje tedy v žádném případě kvalitu oleje. Pevně věřím, že budete s přípravkem zcela spokojená. Pěkné svátky, Jiří Pantůček

Robert

Dobrý den,

při uplatnění voucheru na 3 produkty, které sem zakoupil na slevematu, mi při zadávání kódů na Vašich stránkách vyskočil doplatek za produkty ve výši 73 Kč + další částka za poštovné. Objednávku jsem proto přerušil. Předpokládám, že bych měl doplácet jen za dopravu a chtěl jsem zvolit uloženku v ceně 33 Kč. Nechápu tedy, proč bych měl za produkty doplácet 73 Kč? Myslím, že chybu tam dělá voucher na arganový olej, který po přepočtu udává původní cenu 238,10 Kč a odečítá se cena z voucheru, tedy 165 Kč. 238 – 165 = 73 Kč. Můžete to, tedy napravit, abych mohl dokončit objednávku?

Děkuji za odpověď.

Chalupecky Topvet

Dobry vecer, mohu Vas poprosit o printscreen nakupniho kose s tim co popisujete a zaslani na adresu chalupecky@topvet.cz?
Podivam se na to a obratem poslu info zpet.

Ina

Dobrý den, je možný osobní odběr v Lelekovicích ? Bydlím necelých 5 km odtud- rozmezí Řečkovic a Ivanovic.

Michal Chalupecký - TOPVET

Ano, samozřejmě to možné je. Je to i uvedené v možnostech. Prosím i přes to udělejte raději objednávku přes internet, aby vše bylo nachystané až si pro zboží přijdete.

Jana Jana

Dobrý den, také by mne zajímala trvanlivost..

Michal Chalupecký - TOPVET

Dobrý den, kosmetické výrobky májí 30 měsíců, některé doplňky stravy 2 nebo 5 let.

Jana Ch

tak to jste mi moc nepomohla, tam jsem toho moc nenašla.Na té mapě se to tak špatně hledá. A na víc tam není ta o které vím.

Jana Ch

Chci se zeptat na převzetí zásilky do úloženky.Na kterém místě v Praze bych si ji mohla v uložence.cz vyzvednout?je možno v Praze-Dejvicích nebo v Praze – Bohnicích?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jani. Určitě mrkněte na seznam Uloženek, jsou skoro všude, tak si jistě vyberete.

Michal Chalupecký - TOPVET

Výběr správné Uloženky najdete ve 4. kroce objednávky na www.topvet.cz.
Můžete vybrat ze seznamu klasické sítě poboček Uloženky ale i partnerských sítí.
V seznamu nenajdete Poštomaty, protože cena za dopravu by byla vyšší než u doručení kurýrem.
Pozor nezaměňujte se sítí Zásilkoven.

Jana

Dobrý den, jakou má olej trvanlivost?

TOPVET

Dobrý den, oleje TOPVET mají 30 měsíční trvanlivost.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru