Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jaro či léto v centru Špindlerova Mlýna s polopenzí

4,2 / 5 Hotel Hradec Špindlerův Mlýn (mapa) 333 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Vladimír

Dobrý den, máte nějaký volný pobyt o 6 nocích pro rodinu 2 dospělí a 2 děti (11,7) let v měsíci červenec od 9.7. děkuji

Hotel Hradec




Dobrý den Vladimíre, děkujeme Vám za projevený zájem o ubytování v našem hotelu a zároveň Vám sdělujeme, že ve Vašem termínu je ještě volný apartmán. Tento apartmán je zpoplatněn částkou 100,– CZK /1 den a noc/1 pokoj.Jedná se o pokoj s dvěma oddělenými ložnicemi, mezi kterými je umístěna koupelna. Vše je volně průchozí nebo naopak uzamykatelné. Prosíme, zakupte si voucher prostřednictvím společnosti Slevomat a po jeho obdržení nám prosím zašlete jeho kód, následně Vám bude provedena pevná rezervace a zaslány instrukce k odjezdu. Prozatím máte provedenu tzv. předběžnou rezervaci od 18.07.–24.07. 2015. Za děti doplatíte na recepci po příjezdu 390,– CZK /1 den a noc /1 os. Obě děti mají v tomto případě nárok na všechny služby společnosti Slevomat, pevné lůžko a polopenzi v ceně.

P.S. Nyní budeme očekávat příchod Vašich vouchrů.

Děkujeme Vám za poptávku a zůstáváme s pozdravem.

Hotel Hradec




Odpovědět

Pavel

Dobrý den,
na pobyt o 6 nocích pro dva, jaké máte volné termíny na červenec a srpen? děkuji

Hotel Hradec

Od 12.07. – do 24.07. 2015

Pavel

Dobrý den,
jakou máte obsazenost na srpen? Jednalo by se o 6 nocí.
 děkuji

Hotel Hradec

Od 10.08. –16.08. v případě 2 osob.

Kateřina Baranovičová

Dobrý den měli byste volný termín v červenci?Nejlépe po 11.7. pro pobyt na 6 noci(2 dospěli +1 dítě 9 let a 1 dítě 5 let.
Děkuji za odpověd Baranovičová

Hotel Hradec






Dobrý den Kateřino,
děkujeme Vám za projevený zájem o ubytování v našem hotelu a zároveň Vám sdělujeme, že ve Vašem termínu je ještě volný poslední apartmán. Tento apartmán je zpoplatněn částkou 100,– CZK /1 den a noc/1 pokoj.Jedná se o pokoj s dvěma oddělenými ložnicemi, mezi kterými je umístěna koupelna. Vše je volně průchozí nebo naopak uzamykatelné. Prosíme, zakupte si voucher prostřednictvím společnosti Slevomat a po jeho obdržení nám prosím zašlete jeho kód, následně Vám bude provedena pevná rezervace a zaslány instrukce k odjezdu. Prozatím máte provedenu tzv. předběžnou rezervaci od 12.07–18.07. 2015. Za syna 9 let doplatíte na recepci po příjezdu 390,– CZK /1 den a noc /1 os. Dcera, pokud je do 5,99 let má pobyt zdarma. Obě děti mají v tomto případě nárok na všechny služby společnosti Slevomat, pevné lůžko a polopenzi v ceně.







P.S. Nyní budeme očekávat příchod Vašich vouchrů.







Děkujeme Vám za poptávku a zůstáváme s pozdravem.


Hotel Hradec

Hanka

Děkuji za rychlou odpověd.Vskutku závratná suma.Bínová

Hanka

Chtěla bych se zeptat,zda je možný pobyt s malým pejskem.Děkuji bí­nová

Hotel Hradec

Dobrý den paní Bínová,
dle podmínek společnosti Slevomat, je pobyt se psem možný a zpoplatněný částkou 290,– CZK /1 den a noc /1 psa.

Děkujeme Vám za Vaši poptávku
S pozdravem
Hotel Hradec

Pepa

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli máte volno v 31.týdnu pro pobyt na 2 noci (2 dospělí a dítě do 6let). Díky za odpověď

Hotel Hradec

Ano, ale pouze poslední 2 apartmány od 30.07. do 01. 08. 2015 Jedná se o pokoj s dvěma oddělenými ložnicemi, který je zpoplatněn částkou 100,– CZK /1 den a noc. Prozatím máte provedenu předběžnou rezervaci, zakupte prosím voucher a pošlete nám prosím jeho kopii na adresu: hotel.hradec@gmail.com, kam také prosíme zašlete své rozhodnutí, zda máme pokoj předběžně rezervovat či nikoliv.

Děkujeme Vám za poptávku.
S pozdravem
Hotel Hradec

František Seifert

Dobrý den.
Mám dotaz,jestli by byl volný termín 7.-9.7.
Dále,jak bych měl zakoupit voucher-ry,případně kolik doplatit… pro 3dospělé osoby+1 dítě
3 a půl let?

S pozdravem

Dobrý den Františeku, děkujeme Vám za Vaši poptávku, ke které sdělujeme, že ve vámi poptávaném termínu
máme volný ještě jeden poslední apartmán,(pokoj s dvěma oddělenými ložnicemi, který je zpoplatněn částkou 100,– CZK /1 den a noc). Vy byste zakoupil pouze jeden letní voucher pro 2 dospělé. Třetí osoba je zpoplatněna částkou 450,– CZK a doplácí se na recepci hotelu v hotovosti. Dítě 3, 5 let je zdarma a má k dispozici všechny služby společnosti Slevomat, v případě apartmánu pevné lůžko a polopenzi.

Děkujeme Vám za poptávku, nyní máte provedenu tzv. předběžnou rezervaci do zakoupení vouchru. Jeho kód nám prosím zašlete na naši emailovou adresu: hotel.hradec@gmail.com, kam také směřujte prosím následující korespondenci.

Lenka O.

Dobrý den, dnes jsem zaplatila pobyt pro dva s polopenzí, na 7dni, voucher mne zatím nepřišel na mail, minuly týden jsme se domlouvali na termín 6.-12.6.2015, chci se zeptat, zda je tento termín pro nás stále zarezervovany? Jak budu mít číslo voucheru, obratem vám ho zašlu. Díky za odpověď.

Hotel Hradec

Dobrý večer Lenko,
určitě, pokoj máte předběžně rezervovaný do příchodu čísla vouchru, jehož kód nám prosím zašlete na emailovou adresu: hotel.hradec@gmail.com, kde také pokračujte prosím v další korespondenci.

Děkujeme a zůstáváme s pozdravem

Martin Stránský

Dobrý den,
rád bych se zeptal, zda máte volný pokoj pro dva za dva týdny, tedy na poslední květnový víkend?

Děkuji, srdečně zdravím.

S pozdravem

Ano pane Stránský, je volný poslední pokoj, objednejte si prosím voucher a zašlete nám jeho kopii na naši emailovou adresu: hotel.hradec@gmail.com, kam nám také prosím zašlete Vaši poptávku, abychom Vám mohli provést předběžnou rezervaci a vy si tak v klidu pořídili voucher.

Děkujeme Vám za Vaši poptávku.

Lenka Živná

Dobrý den, ráda bych využila voucher na 6 nocí ale v termínu od 27. 6. – 3. 7. Chci se informovat, zda je možno využít voucher i na přelomu těchto dvou měsíců, předpokládám, že si mám zakoupit voucher na prázdninové měsíce. Zároveň prosím o potvrzení dostupnosti tohoto termínu a informaci, jak lze přihlásit k pobytu i dítě zdarma. Děkuji, s pozdravem, Živná

S pozdravem hotel Hradec

Dobrý den paní Živná,
děkujeme Vám za poptávku, kupte si prosím voucher na jarní období a rozdíl z letního vouchru pak doplatíte na recepci. Až obdržíte kód vouchru, zašlete jej na naši emailovou adresu: hotel.hradec@gmail.com, kde také pokračujte prosím v další komunikaci. Na tuto adresu nám prosím také zašlete Vaši poptávku ještě jednou, po jejím zaslání Vám provedeme předběžnou rezervaci, dítě jen dopište do Vaší poptávky.

Děkujeme Vám za poptávku.

Lenka O.

Prosím, ještě mám jeden dotaz, dneska jste mi zarezervovali termín, chtěla bych částku zaplatit osobně na pobočce, ale je to u mě z důvodu pracovních povinností možné až v pondělí, tedy šlo by v pondělí zakoupit voucher a týž den ho na pobočce zaplatit? Děkuji za odpověď.

Hotel Hradec

Paní Lenko,
pokoj máte předběžně rezervovaný, vyčkáme tedy do pondělí a až jej budete mít, přepošlete nám jej prosím.

S pozdravem

Hotel Hradec

Lenka O.

Dobrý den, měla bych zájem o tento pobyt, chci se zeptat, zda si musím nejprve zajistit termín v hotelu či zakoupit voucher u vás? Mám zájem o 6 nocí, 2 dospělé osoby, polopenze, můžeme v termínu 5.-13.6.2015. Chci se zeptat, zda by v tomto termínu pro nás byl volný pokoj. Díky.

hotel Hradec

Dobrý den Lenko,
provedli jsme Vám předběžnou rezervaci na termín od 06.06. – 12.06. 2015, nyní si prosíme zakupte voucher na 6 nocí /7 dní a zašlete nám prosím pak jeho kód na naši emailovou adresu : hotel.hradec@gmail.com.

Děkujeme Vám za Vaši rezervaci a zůstáváme s pozdravem.

V.brandejsová

Děkuji za rychlou odpověd´.Chceme až v srpnu,kdy si máme zamluvit termín?

Hotel Hradec

Dobrý večer paní Brandejsová, prosíme zvolte si datum dle svého přání a pokračujte prosím v korespondenci na výše uvedené emailové adrese.
Děkujeme

V.Brandejsová

Objednala jsem si 2 vouchery, chtěla jsem 2 krát 3 dny po sobě jdoucí,ještě jsem neplatila a nevím jestli to takto jde.Co s tím.

Hotel Hradec

Určitě to lze, vouchry se dají libovolně sčítat. Napište nám pak svůj konkrétní požadavek ohledně data na naši email. adresu hotel.hradec@gmail.com
S pozdravem
Hotel Hradec

Věra Lhotáková

Dobrý den! Prosím o informaci, zda máte volné pokoje v termínu od 23.7 – 27.7. Potřebujeme dva pokoje pro 4 dospělé osoby a jedno 15-ti leté dítě na přistýlce. Děkuji.

Hotel Hradec

Dobrý den, volné pokoje jsou v termínu 23.-25.05. anebo 21.-25.05. Prosíme, zakupte si vouchry a zašlete nám jejich kopii na adresu hotel.hradec@gmail.com
Děkujeme

Aneta Skopalová

Dobrý den, chci se zeptat zda v termínu od 15.6. do 21.6. máte volný pokoj pro 2 osoby? Dále by mě zajímalo v případě nepříznivého počasí, jak lze využít volný čas? Dále uvádíte cenu 290,–Kč za zvířata. Tato částka je jednotná bez ohledu na velikost psího plemene?
Děkuji Vám za odpověď.

Hotel Hradec

Dobrý den,
děkujeme Vám za poptávku, ke které Vám sdělujeme, že volné jsou ještě poslední 2 pokoje, zakupte si prosím voucher a zašlete nám jej na adresu : hotel.hradec @gmail.com.
Cena za psa je jednotná a ohledně aktivit prosím přejděte na www. spindlinfo.cz
Děkujeme
S pozdravem
Hotel Hradec

Petra Krejčová

Dobrý den, máte ještě dost volných víkendových termínů? kolik je doplatek na 1 noc navíc pro 2 osoby i s polopenzí?

Hotel Hradec

Samozřejmě, víkendové termíny se prodávají velmi rychle a už jich moc volných není, dotaz je velmi všeobecný, nevíme ani v jakém měsíci natož týdnu by jste měla zájem, tak bude nejlépe co nejrychleji zaslat poptávku na konkrétní termín na naši emailovou adresu: hotel.hradec@gmail.com, kde vyřídíme Vaši objednávku. Každý lichý den se doplácí v hotovosti na recepci ihned po příjezdu v hodnotě 1/2 dvoudenního vouchru.
Děkujeme Vám za dotaz a zůstáváme s pozdravem

Olga Kubátová

Dobry den, chtela bych se zeptat na volny ternim od 13.7. –17.7. Pro 4 dospele oso. 1 dite nad 6 let a 1 petimesicni­. Dekuji

Hotel Hradec

Ano, volné pokoje ještě jsou.
Děkujeme Vám za poptávku.
S pozdravem
Hotel Hradec

Monika

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda máte volný dvojlůžkový pokoj na víkend v červnu termín: 26.6. – 28.6.

předem děkuji
Ksandrová

Hotel Hradec

Dobrý den paní Moniko,
ano, volné pokoje ještě jsou. Zakupte si prosím voucher a zašlete nám jeho kopii na adresu hotel.hradec@gmail.com.
Děkujeme

Lucka

Dobrý den, byl by volný dvoulůžkový pokoj pro 2 dospělé v terminu o 29
.5. Do 31.5. Děkuji za odpověď :-)

Hotel Hradec

Dobrý den Lucko, ano pokoje jsou zatím volné. Zakupte si prosím voucher a zašlete nám jeho kopii na hotel.hradec@gmail.com.

S pozdravem
Hotel Hradec

Veronika Kácovská

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jak mám koupit vouchery a s pokojem – jemožný společný.Chceme jet s kamarádkou a máme 3 děti – 2,5 – 5,5 a 6,5 roku

Hotel Hradec

Dobrý den paní Veroniko, pokoj můžete mít společný, pokud bude volný ve vámi požadovaném termínu. Voucher si zakoupíte jeden pro 2 osoby, jedno dítě je zdarma (2,5 let), další 2 děti 5,5 a 6,5 roku jsou zpoplatněné částkou 390,– CZK za den a noc.

Děkujeme Vám za poptávku

Kateřina Votavová

Dobrý den, chtěla bych si zakoupit voucher na pobyt ve vašem hotelu pro dva dospělé a jedno dvouleté dítě v termínu od 29.5 do 31.5 . Je tento termín volný? Děkuji Vám moc za odpověď K. Votavová

Hotel Hradec

Ano, paní Kateřino, pokoj je dle Vašich dispozic ještě volný, prosím zakupte si voucher a zašlete nám jeho kód na naši emailovou adresu: hotel.hradec@gmail.com. prozatím máte provedenu tzv. předběžnou rezervaci. Po zaslání kódu vám bude zaslána pevná rezervace.
S pozdravem
Hotel Hradec

Markéta Jungová

Dobrý den, byla možnost nějak zkombinovat Vámi nabízenou slevu pro pobyt jedné dospělé osoby a 2 děti (5,5let a 8 měsíců) v termínu 24.-28.5 (ne-čt)?
Děkuji za odpověď

Hotel Hradec

Dobrý den paní Jungová,
děkujeme Vám za zprávu. Zakupte si prosím jeden voucher na jarní období v hodnotě 2.090,– CZK na který přijedete Vy a starší z dětí. 8 měsíční miminko bychom Vám pak mohli prominout.
Děkujeme
S pozdravem
Hotel Hradec

jana

Dobrý den, jak je to s dětmi jedno 4 roky a druhé 9 měsíců, platila bych něco za to menší, které bude mít vlastní stravu a zapůjčenou postýlku? To větší má přistýlku v ceně? Děkuji za odpověď

hotel Hradec

U takto maleho miminka muzeme udelat vyjimku, za deti platit nebudete.S poz­dravem hotel Hradec.

jitka

Dobrý večer,přečetla jsem si podmínky za děti:-).Mám 5,5 leté dítě a 2,5 dítě.jedno dítě zdarma a to druhé 2,5 leté kdyby bylo snámi v posteli- tedy bez nároku na své lůžko a stravu muselo by totik platit?
děkuji za brzkou odpoved.Hotel vypadá moc pěkně:-) Ve Špindlu jsme už jednou byli..

Hotel Hradec

Dobrý den Jitko,
zdarma je dle podmínek společnosti Slevomat pouze jedno dítě do věku 5,99 a za každé další dítě je třeba zaplatit.

Děkuje Vám za poptávku a zůstáváme s pozdravem.

Ivana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na volný termín od 20.6– 22.6. pro 2 dospělé a dítě 12 let. Děkuji.

Hotel Hradec

Dobrý den Ivanko,
ano, tento termín je ještě volný, zakupte si prosím voucher pro dvě osoby a zašlete nám jej na adresu hotel.hradec@gmail.com. prozatím máte provedenu předběžnou rezervaci.
Děkujeme

Alena

Dobrý den, ctěla bych se zeptat, zda máte volno v termínu 5.7.-11.7. pro 2 dospělé a dítě 10 let? Děkuji za odpověď.

Hotel Hradec

Dobrý den Aleno,
ano, volné jsou ještě poslední pokoje, prosíme pokračujte nadále v komunikaci na naši mailové adrese hotel.hradec@gmail.com, kam prosíme zaslat vaši poptávku a ev. číslo zakoupeného voucheru.
Děkujeme
S pozdravem
Hotel Hradec

Zdenka Hynková

Dobrý den,
ráda bych zakoupila voucher svým rodičům. Máte ještě nějaký volný termín v červnu, nejlépe přes víkend?
Děkuji a přeji hezký den

Hotel Hradec

Dobrý den paní Hynková,
ano, ještě je volný pokoj na červnový víkend. Zakupte si prosím voucher a zašlete nám jeho kopii s přesným termínem na emailovovou adresu: hotel.hradec@gmail.com

Děkujeme Vám za Váš zájem a zůstáváme s pozdravem.

Kamila

Dobrý den,
náhodou byste neměli ještě volný dvojůžkový pokoj v některém z květnových prodloužených víkendů?
Děkuji za informaci.

Hotel Hradec

Dobrý den Kamilo,
pokoje na prodloužené víkendy jsou prostřednictvím společnosti Slevomat již vyprodány. Můžeme Vám zaslat běžnou hotelovou nabídku, pokud zašlete Vaši poptávku na naši e-mailovou adresu :hotel.hradec@gma­il.com
Děkujeme
S pozdravem
Hotel Hradec

Jaroslav Bauer

mám tedy termín rezervován,platil bych převodem

Zbyněk Folkert

Dobrý den pane Bauer,

děkujeme Vám za projevený zájem o ubytování v našem hotelu a zároveň Vám sdělujeme, že ve Vámi vybraném termínu je pokoj dle Vašich dispozic volný. Prosíme, zakupte si voucher prostřednictvím společnosti Slevomat a po jeho obdržení nám prosím zašlete jeho kód, následně Vám bude provedena pevná rezervace a zaslány instrukce k odjezdu. Prozatím máte provedenu tzv. předběžnou rezervaci.


Děkujeme Vám za spolupráci a zůstáváme s pozdravem.
Hotel Hradec

Jaroslav Bauer

Dobrý den,je volný termín 22.6 –26.6

Zbyněk Folkert

Dobrý den,
ano termín je volný.
Zdraví

Katka Hrádková

A, už to vidím, že nemáte. Je možné zvolit jiný termín během června a prodloužit si ho o noc? Jaký bude doplatek za dospělého? Děkuji.

Zbyněk Folkert

Dobrý den,
jeden pokoj se nám uvolnil na toho 7.5 jestli chcete. Jedno dítě je zdarma, druhé za 390 Kč/noc včetně polopense.

V červnu jsou pokoje ještě na všechny víkendy. Doplatek za dospělého je 450 Kč/noc včetně polopense. Termín si je možno o den prodloužit za příplatek 1 045 Kč pro 2 osoby placený na hotelu.
Zdraví

Katka Hrádková

Dobrý den, máte ještě volný termín od 7. Května? Jsme 4, dva dospělí a 2 děti, 6 a 4 roky. Kolik budeme dplácet za 6 tiletého za pobyt s polopenzí? Děkuji.

Marta Harvankova

Dobry den, meli byste volno v terminu od 2.5.-8.5. pro pobyt na 6 noci?
Dekuji za odpoved

Hotel Hradec

Dobrý den Marto,
volno v tomto termínu by bylo od 3.5. do 7.5 anebo pak od 10.5. kdykoliv.

Děkujeme
S pozdravem
Hotel Hradec

Michaela Suchánková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.Váš voucher je rozdělen na jaro a léto, jaký voucher by platil kdybychom chtěli přijet 27.6 a odjet 3.7 ? bylo by to možné? děkuji za brzkou odpověď

Hotel Hradec

Dobrý den Michalo,
kupte si prosím voucher z jarní sezóny na 6 nocí (7 dní) a rozdíl vyšší ceny z alikvótní části (3 dni) v červenci doplatíte v hotovosti po příjezdu na recepci.

Děkujeme a zůstáváme s pozdravem
Hotel Hradec

Lucie Svobodová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda máte ještě volný termín pro dvě osoby o víkendech 19.- 21.6. a 26.-28.6.? Děkuji za odpověď

Hotel Hradec

Dobrý den Lucko,
děkujeme Vám za dotaz, ke kterému sdělujeme, že máme zatím volný pokoj ve Vámi obou vybraných termínech. Pokud by Váš zájem přetrvával, prosím zašlete nám kopii zakoupeného vouchru na e-mailovou adresu: hotel.hradec@gmail.com

Děkujeme a přejeme krásné velikonoce.
S pozdravem
Hotel Hradec

Sandra Gunzlova

Prozatím děkuji za předběžnou rezervaci. Po obdržení kódu voucheru upřesním termín pobytu. Sandra

Hotel Hradec

Děkujeme, prozatím vyčkáme příchodu vašich vouchrů. Jen prosíme o pokračování v komunikaci na naši e-mailové adrese: hotel.hradec@gmail.com

Děkujeme za pochopení.
S pozdravem
Hotel Hradec

Sandra Gunzlova

Dobrý den, byl by volný termín v průběhu posledních 2 týdnů v červenci na 6 nocí pro 2 osoby? Děkuji Sandra

Zbyněk Folkert

Dobrý den paní Gunzlová,

děkujeme Vám za projevený zájem o ubytování v našem hotelu a zároveň Vám sdělujeme, že ve Vámi vybraném termínu je pokoj dle Vašich dispozic volný. Prosíme, zakupte si termínovaný voucher prostřednictvím společnosti Slevomat a po jeho obdržení nám prosím zašlete jeho kód, následně Vám bude provedena pevná rezervace a zaslány instrukce k odjezdu. Prozatím máte provedenu tzv. předběžnou rezervaci.

Děkujeme Vám za spolupráci a přejeme příjemný nadcházející víkend.

S pozdravem
Hotel Hradec

Rybářová

Dobrý den,
mám dotaz ohledně ubytování dcery (5 let) – co přesně je v ceně (lůžko, strava)?
Rádi bychom si zakoupili letní pobyt – má hotel k dispozici i nějaký dětský koutek v případě špatného počasí?
 Děkuji

Hotel Hradec

paní Rybářová,

Dobrý den paní Rybářová,
jedno z dětí do 5,99 let je vždy zdarma s nárokem na všechny služby, tzn. včetně lůžka i polopenze.
K dispozici je malý dětský koutek pro děti v nekuřácké restauraci.
Děkujeme Vám za Váš zájem.

Pavla

Dobrý den,
platí nabídka na děti zdarma pro více dětí nebo pouze pro jedno? Jsou k dispozici rodinné pokoje (pro 2 dospělé a 2 děti), ideálně se dvěma místnostmi? Máte k dispozici dětské postýlky? Lze u vás parkovat kočárek?
Děkuji za odpověď.

Hotel Hradec

Dobrý den Pavlo,
děkujeme Vám za váš dotaz, ke kterému sdělujeme, že nabídka platí pouze pro jedno dítě do věku 5,99 let, parkovat kočárek je možné v úschovně, dětské postýlky (zdarma) s rodinnými pokoji jsou k dispozici, pokud nejsou v daném termínu již rozděleny mezi stávající klientelu.
Pokud máte trvalý zájem, prosím zašlete konkrétní poptávku s potřebnými údaji ohledně počtu dospělých, dětí – jejich věku apod. na naši e-mailovou adresu: hotel.hradec@gmail.com.

Děkujeme Vám za spolupráci a přejeme příjemný nadcházející víkend.

S pozdravem
Hotel Hradec

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru