Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Luxusní léto s wellness a bohatou polopenzí v horském domě Hotelu Čeladenka****

4,5 / 5 Horský hotel Čeladenka**** Čeladná (mapa) 138 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Klára Brzobohatá

Dobrý den,
je možné objednat pokoj dvoulůžkový ale s oddělenými lůžky? Pokud ano, měli byste stále ještě volný termín 21.6. – 26.6. nebo 26.6. – 1.7., a to pro 3 krát 2 dospělí plus jedno dítě 2 roky? Bylo by to 2 krát oddělené postele a jednou manželská postel, kde by byl pár s dítětem?
 děkuji

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den, paní Kláro, je nám líto, ale ani v jednom z poptávaných termínů nemáme k dispozici volné ubytování v horských domech. V případě zájmu o jiný termín kontaktujte prosím recepci hotelu na tel. 591 160 160 nebo emailem hotel@celadenka.cz. Děkujeme a přejeme hezký den.

NT

Dobrý den,
uvedený wellness v ceně je neomezený – tzn. mohu tam být třeba celý den nebo je omezený na hodinu? V kalkulaci je uvedeno neomezený vstup za 290 Kč – dle Vašeho ceníku je tato cena uvedena u vstupu do wellness v délce 60 minut.. Děkuji za odpověď.

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den, vstup do Lesních lázní je 1× za den na 60 minut. Nutná je rezervace předem na recepci. V případě dalších dotazů kontaktujte prosím recepci hotelu na tel. 591 160 160 nebo e-emailem hotel@celadenka.cz.

jadrny

Dobry den, mate jeste volny termin pd 6–7.6.2015? Dva dospeli a deti 5 a 7let. Dekuji Jadrny.

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den. V uvedený termín bohužel nemáme již volný pokoj. Pro případnou rezervaci jiného termínu kontaktujte prosím přímo recepci hotelu telefonicky 591 160 160 nebo e-mailem hotel@celadenka.cz.

Lucie Kolářová

Dobrý den,
Máte ještě volný termín pobytu od 28.7.2015 – 2.8.2015?
Chtěli by jsme u Vás strávit s přítelem líbánky.

 Děkuji

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den, paní Kolářová, je nám líto, ale v termínu 28.7–2.8.2015 jsou horské domy plně obsazeny. V případě zájmu o jiný termín kontaktujte prosím recepci hotelu na tel. 591 160 160 nebo email hotel@celadenka.cz. Hezký den.

Lenka S.

Dobrý den, bylo by možné využít u Vás poukaz v termínu od 25.5.-27.5. – 2 osoby ? Děkuji.

Horský hotel Čeladenka

Dobrá den, paní Lenko, je nám líto, ale termínu 25.5–27.5.2015 jsou horské domy plně obsazeny. V případě zájmu o jiný termín kontaktujte prosím recepci hotelu na tel. 591 160 160 nebo email hotel@celadenka.cz. Hezký den.

Martina Linhartová

Dobrý den, měla bych zájem o pobyt v termínu 3. – 6.7.2015 pro 2 osoby. Je v tomto termínu volno?

Děkuji a s pozdravem

Martina Linhartová

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den paní Linhartová,
je mi líto, ale v uvedeném termínu máme již plně obsazeno. Volné pokoje jsou k dispozici od 6.7.2015. Pro rezervaci konkrétního termínu kontaktujte recepci hotelu: elektronicky hotel@celadenka.cz nebo telefonicky 591 160 160.

Alena

Dobrý den, jsme 2 dospělí a dítě 3,5 roku. Cestovní postýlku máme. Malému bychom museli dokoupit snídani i večeři? Jak je to se vstupem do Wellness, platili bychom za něj? Děkuji za odpověď. Alena

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den,
polopenzi pro dítě je možné dokoupit za 140,– Kč/den. Pokud byste jej chtěli vzít i do wellness, pak cena pro dítě na wellness balíček I. je 145,– Kč.

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den,

v měsíci srpnu jsou ještě volné pokoje k dispozici. Pokud byste rádi přijeli i s dětmi, tyto opravdu mají pobyt zdarma, ovšem bez nároku na lůžko a stravu. Rovněž bych Vás ráda upozornila, že tyto pokoje nedisponují možností přistýlky, tedy by jste museli mít pokoje dva, což by znamenalo zakoupení i dvou voucherů na pobyt. Záleží tedy na Vás, pro jakou variantu se rozhodnete.
Přeji krásný zbytek večera.

Radim

Dobrý den, máte prosím ještě v srpnu volné termíny? Jsme 2 dospělí a 2 děti (3 a 5 let), dočetl jsem se, že pro děti je pobyt zdarma, ale vešli bychom se všichni na jeden pokoj?

Natalie

Dobry den, chci se zeptat co znamena volny vstup do Lesnich lazni? Casove tedy neomezeno a moznost vyuziti vsech relaxacnich procedur kdykoliv a kolikrat chci? A ubytovani prikoupi tohoto voucheru je v hotelu typ pokoje comfort? Predem dekuji za odpoved.

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den.
Do Lesních lázní můžete jít každý den podle délky pobytu dle zakoupeného voucheru. K využití je Whirlpool, Infrasauna a Kneippův chodník. Je však nutná rezervace předem na recepci hotelu.
Ubytování je ve standardních pokojích v horských domech.

Světlana

Dobrý den, měli bychom zájem o pobyt. Jsme 3 dospělí a 3 děti staré 1rok. Je možno ubytování nějak nakombinovat a kolik voucherů koupit děkuji.

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den, paní Světlano, doporučujeme zakoupit jeden voucher pro dvě osoby. Pro třetí osobu nabízíme jednolůžkový pokoj, který účtujeme při příjezdu na hotel. Dětem rádi nachystáme postýlku. Kontaktujte prosím recepci hotelu na tel. 591 160 160 nebo email hotel@celadenka.cz. Hezký den.

Jarmila

Dobrý den, máte ješte volné termíny v červnu?
Děkuji.

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den paní Jarmilo,
nějaké volné termíny v červnu ještě máme: 31.5.-5.6., 10.-13.6., 14.-17.6., 18.-20.6. a 26.-28.6.
Pro rezervaci konkrétního termínu kontaktujte recepci hotelu telefonicky 591 160 160 či e-mailem hotel@celadenka.cz.
Přeji pěkný den.

Markéta Jurečková

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli máte volné termíny na nádcházející víkend 1.-3./5. Děkuji

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den, paní Markéto, je nám líto ale v termínu 1.5–3.5 2015 jsou horské domy plně obsazeny. V případě zájmu o jiný termín nás prosím kontaktujte na tel. 591 160 160 nebo email hotel@celadenka.cz. Děkujeme a přejeme hezký den.

Markéta Dudová

Dobrý den, nemáte ještě volné místo na tento víkend 24.-26.4.? Děkuji

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den, paní Dudová, je nám líto, ale v termínu 24.4–26.4.2015 je hotel plně obsazen. V případě zájmu o jiný termín nás prosím kontaktujte na recepci hotelu tel. 591 160 160 nebo na emailu hotel@celadenka.cz. Přejeme hezký den.

Jana Prejzková

Dobrý den,ještě dotaz. Od 18.5. máte ještě volný termín pro 2 osoby na 4 dny? Pokud ne, tak jaký máte volný v ještě v květnu nebo začátkem června. Děkuji.

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den, paní Prejzková, můžeme Vám nabídnout ubytování v termínu od 31.5.2015. V pří­padě zájmu o rezervaci nás prosím kontaktujte na recepci hotelu tel. 591 160 160 nebo na emailu hotel@celadenka.cz. Přejeme hezký den.

Jana Prejzková

Dobrý den, máte volný termín pro 2 osoby v termínu 13–16.května? Díky.

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den, paní Prejzková,
je nám líto, ale tento termín je již zcela obsazen. Můžeme Vám nabídnout termín 10. – 13. 5. 2015. V případě rezervace nás, prosíme, kontaktujte na tel. 591 160 160 nebo na emailu hotel@celadenka.cz . Děkujeme a přejeme krásný den.

Petr

Dobrý den, můžu se zeptat na obsazenost v měsíci srpnu ?? Děkuji

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den, v měsíci srpnu máme ještě volné kapacity. V případě rezervace nás, prosíme, kontaktujte na tel. 591 160 160 nebo na emailu hotel@celadenka.cz . Děkujeme a přejeme krásný den.

silvie

dobrý den, prosím o info ohledne volného vstupu do lesních lázní. při zakoupení 6dní/5 nocí můžeme lázně navštíévit denně? a jaká je jejich otvírací doba?

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den, paní Silvie, v rámci pobytu můžete využít vstup do Lesních lázní jedenkrát za den, a to vždy po předchozí rezervaci na recepci hotelu. Otvírací doba Lesních lázní je Pondělí – Pátek od 11:00 do 21:00 hodin. Sobota – neděle (včetně státní svátků) od 9:00 do 21:00 hodin. V případě dalších dotazů prosím kontaktujte recepci hotelu na tel. 591 160 160 nebo emailu hotel@celadenka.cz. Přeji hezký den.

Zuzana Kuchejdova

Dobrý den, je možné ubytování v Apartmánových domech? Byli bychom tři dospělí a dvě děti a chtěli bychom být pohromadě.
Děkuji.

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den, paní Zuzano, ubytování v apartmánovém domě při této nabídce není možné. Můžete využít jiné zvýhodněné nabídky uvedené na našich webových stránkách, které jsou určené pro apartmánové domy. Děkuji za pochopení a přeji hezký den.

Tomáš Horník

Dobrý den.
Chápu to správně,že i pro 3 leté dítě musím dokoupit snídani,večeři popřípadně oběd?
Děkuji za informaci.

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den, pane Horníku.
3-leté dítě můžete mít zdarma bez nároku na lůžko a stravu. Pokud pro něj požadujete obědy či večeře, pak to musíte dokoupit. Cena dětské večeře je 140,– Kč. Děkuji za pochopení a přeji pěkný den.

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den.
Pokud budete chtít v rámci voucheru ubytovat dítě nebo 3. osobu, je možné objednat navíc jednolůžkový pokoj za 50% cenu voucheru (tzn. na 2 noci za 2495 Kč, na 3 noci za 3995 Kč a na 5 nocí za 4995 Kč).
Platba za tento jednolůžkový pokoj proběhne při Vašem příjezdu na recepci hotelu.
Děkuji za pochopení a přeji pěkný den.

Lenka

Dobrý den. Lze na jednom pokoji ubytovat 1 dospělého a dvě děti ve věku 8 a 6 let? Jak by to bylo se stravou – jaký doplatek – mám děti nejedlíky. Je věk do 6 myšlen jako 5,99 nebo 6,99 let?

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den, paní Lenko.
Lze takto ubytovat na jednom pokoji a využít tak jeden voucher. Dítě do 6 let včetně má ubytování zdarma, bez nároku na lůžko. Co se týká stravování, lze čerpat dvě poloviční porce místo jedné celé. Přeji pěkný den.

Kristina

Dobrý den, bylo by možné zakoupit poukaz pro 3 osoby?

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den. Možné to není. Poukaz je určen pro dvě osoby a k dispozici jsou jen dvoulůžkové pokoje bez možnosti přistýlky. Děkujeme za pochopení.

Andrea

takže jestli jsem tomu dobře rozuměla, tak za jedno 10-leté dítě zaplatím stenou cenu jako za dva dospělé na 2 dny za 4990 kč? Děkuji
 A.

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den, paní Andreo, ano, zaplatí stejnou cenu, protože 10-leté dítě obsadí další dvoulůžkový pokoj. Možnost přistýlky na horských domech není možný. Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den.

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den, paní Dano, součásti nabídky je ubytování na horských domech, které disponují dvoulůžkovými pokoji. Tyto pokoje nejsou vybaveny přistýlkou a v případě že se nejedná o dítě do 6 let, kde je možnost bez nároku na lůžko mít ubytování zdarma, je nutno zakoupit i voucher pro děti ve věku 7–14 let, kteří se ubytují v dalším dvoulůžkovém pokoji vedle rodičů. Kompletní nabídku s možností ubytování pro rodiny s dětmi naleznete na našich webových stránkách www.celadenka.cz nebo kontaktujte recepci hotelu o zpracování nabídky. Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den.

Andrea

Dobrý den,
mám stejný dotaz, mám 10-leté dítě a to musím koupit na 2 vouchery? Taky mi to není jasné
 děkuji

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den, paní Andreo, ano, je třeba zakoupit voucher pro děti ve věku 7–14 let, kteří se ubytují v dalším dvoulůžkovém pokoji (vedle rodičů). Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den.

Dana

Dobrý den,
jen mi není jasné – pro devítileté dítě musíme dokopit další voucher pro dvě osoby ?

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den. Pokud budete chtít v rámci voucheru ubytovat dítě nebo 3. osobu, je možné objednat navíc jednolůžkový pokoj za 50% cenu voucheru (tzn. na 2 noci za 2495 Kč, na 3 noci za 3995 Kč a na 5 nocí za 4995 Kč). Platba za tento jednolůžkový pokoj proběhne při Vašem příjezdu na recepci hotelu. Děkuji za pochopení a přeji pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru