Omezení: Voucher není možné využít od 25. května do 14. června 2015.
Rezervace: Termín si rezervujte na e‑mailu vondraska@email.cz (Martina Ondráčková) nebo na tel. 725 774 201. Doporučujeme ověřit si dostupnost vybraného termínu před zakoupením voucheru na uvedených kontaktech.
Storno: Při zrušení rezervace nejpozději 7 dní před domluveným termínem voucher zůstává v plné platnosti. Při zrušení rezervace v kratší lhůtě než 7 dní před domluveným termínem voucher propadá v plné výši.
Zvířata: Domácí mazlíčci mají pobyt zdarma.
Příplatky: V ceně není povinný poplatek obci 15 Kč/osoba/den.
Parkování: Prostorné parkoviště k dispozici zdarma.
Dnes jsme se vrátili z víkendového pobytu v Čenkovicích a opravdu jsme
nebyli zklamáni.
Sněhu, jako uprostřed zimy, sjezdovky a běžecké tratě upravené, v pokoji
položena nová podlaha a čerstvě vymalováno, no a kuchyně pohádka.
Doporučuji vedení penzionu ofotit několik posledních listů z kroniky a
umístit na facebook penzionu, kde by si to mohl každý přečíst. Ještě
jednou děkujeme.
Ondráčková Martina
Dobrý den pane Wlady,
i my jsme rádi, že se Vám u nás opět líbilo. Doufáme, že se
v blízké době dočkáme opět Vaši návštěvy s rodinou. Během
zítřejšího dne přidáme nově nafocené pokoje na facebookové stránky
společně na Vaše upozornění s ofocenými listy naší kroniky.
S pozdravem
Wlady
O velikonocích tam budeme, tak jsme zvědaví.
Paní Ondráčková, můžete sem dát jídelní lístek na víkend?
Děkujeme
Ondráčková Martina
Dobrý dne pane Wlady,
jídelní lístek na tento víkend bude vypadat následovně:
Polévky:
hovězí vývar s játrovou rýží a nudlemi
gulášová polévka
Něco malého k pivu:
utopenec
škvarková pomazánka
tlačenka
opékaný chléb s houbovou smaženicí
Jídla české kuchyně:
svíčková na smetaně s domácím houskovým knedlíkem
vepřová plec na houbách s dušenou rýží
flamendr v bramboráku
vepřové výpečky s kysaným sudovým zelím a bramborovými
špalíčky
vepřový steak s gratinovanými brambory a smetanovo-houbovou
omáčkou
játra na roštu s bramborem a tatarskou omáčkou (domácí)
smažený kuřecí řízek s bramborovým salátem
buřty pečené na černém pivu a čerstvé zelenině s chlebem
těstovinový salát s čerstvou zeleninou, odlehčenou majonézou a
kuřecím masem
Pro naše nejmenší zde nabízíme:
smažené kuřecí řízečky s bramborem a kompotovaným ovocem
šišky s mákem
Speciality dne:
Pikantní žebírka na pivu a čerstvé zelenině, chléb
Chalupářská jehla
Domácí trhanec s tvarohem a ovocným žahourem
DNEŠNÍ NABÍDKA DNE:
*Čočková polévka
*Formanský guláš s domácím hous. knedlíkem
*Smažený sýr s hranolky a tatarskou omáčkou
*Uzená krkovička s kysaným zelím a bramborovými špalíčky
Průběžně zde dáváme veškeré aktuality, nabídky jídel, akce a novinky
na penzionu.
Ivana
Dovolím si reagovat na Wlady – i my jsme pravidelnými návštěvníky
Chaty pod Sjezdovkou. Vždy jsme byli maximálně spokojeni a velice rádi se
vraceli – a to i na týdenní pobyty, až na poslední naší návštěvu
zde. Byli jste zde za nového kuchaře? Můj dotaz nebyl snahou uškodit,
spíše zjistit, zda si můžeme plánovat dovolenou opět zde, nebo raději
jinde. Když už zaplatím jídlo, předpokládám, že bude k jídlu.
A děkuji paní Ondráčkové za odpověď.
Ondráčková Martina
Nemáte zač paní Ivano, pokud můžeme, tak rádi pomůžeme a odpovíme na
Vaše případné dotazy.
Wlady
Nemohu, než reagovat na výše uvedený dotaz vedený snahou uškodit. Naše
rodina tráví v Chatě pod sjezdovkou vždy několik víkendů v roce a nic
o čem je zde psáno jsme nezažili. Ostatně v restauraci je kronika plná
chvály na poskytované služby. Rádi se budeme vracet.
Ondráčková Martina
Dobrý den,
jsme velice rádi, že jste u nás spokojen. Věříme, že se našim
zákazníkům snažíme poskytovat 100% služby, co už se týká ubytovaných,
nebo jen návštěvníků restaurace. Po dobu 4 měsíců máme nového
kuchaře, na kterého se nese jen chvála, bohudík jsme ještě nezaznamenali
žádnou kritiku na jeho vaření. Vážíme si samozřejmě i názoru paní
Ivany, která nás prostřednictvím této diskuze chtěla informovat o své
nespokojenosti. Doufáme, že k nám zase co nejdříve s rodinou přijedete a
bude se Vám tu líbit minimálně tak, jako doposud.
Předem děkuji a jsem s pozdravem
Ivana
Dobrý den, rádi bychom se k vám opět podívali, ale zajímalo by nás,
zda neplánujete změnu v kuchyni ( neradi bychom stejnou „závodní“
stravu jako teď v březnu – nevychucené omáčky typu uho, kdy jedna byla
vydávána dokonce i za svíčkovou, která neobsahovala ani stopu zeleniny či
smetany, zapařená rýže apod. ) To se opravdu nedalo až na výjimky
jíst. Děkuji
Ondráčková Martina
Dobrý den paní Ivano,
v naší kuchyni nyní probíhají změny jídelníčků, přesedláme na
lehčí varianty ,,letních'' jídel. Je nám líto, že jsme se Vám netrefili
do chutí, ale věříme, že nyní budete s obměněným jídelním lístkem
spokojená.
S pozdravem
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Dnes jsme se vrátili z víkendového pobytu v Čenkovicích a opravdu jsme nebyli zklamáni.
Sněhu, jako uprostřed zimy, sjezdovky a běžecké tratě upravené, v pokoji položena nová podlaha a čerstvě vymalováno, no a kuchyně pohádka. Doporučuji vedení penzionu ofotit několik posledních listů z kroniky a umístit na facebook penzionu, kde by si to mohl každý přečíst. Ještě jednou děkujeme.
Dobrý den pane Wlady,
i my jsme rádi, že se Vám u nás opět líbilo. Doufáme, že se v blízké době dočkáme opět Vaši návštěvy s rodinou. Během zítřejšího dne přidáme nově nafocené pokoje na facebookové stránky společně na Vaše upozornění s ofocenými listy naší kroniky.
S pozdravem