Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Předplatné časopisu Příroda – kompletní ročník 2013

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Dotty

Dobrý den,


asi před týdnem mi došel voucher na předplatné časopisu a neprodleně jsem se zaregistrovala na oficiálních stránkách vydavatelství jak je uvedeno v pokynech (www.epublishing.cz/priroda-slevomat).
Zatím mi však nedošlo potvrzení, že by vůbec někdo moji rezervaci četl, a voucher mi stále „visí“ v neuplatněných, je to v pořádku? 


Děkuji předem za info.
D.
Slevomat.cz

Dobrý den,
Vaše registrace proběhla bez problémů. Na Vámi uvedený e-mail byla zaslána automatická potvrzující odpověď. Je ovšem možné, že z nějakého důvodu zpráva nedorazila, případně zkontrolujte spam. Každopádně dodávka časopisů bude zahájena dle podmínek slevy – již během příštího týdne proběhne první rozesílka.
Přeji hezký den

Ondřej Pecháček

Dobrý den, když si vyberu variantu: Předplatné časopisu Příroda 2013 za 285 Kč, tak mi přijde čistě jen tento časopis nebo u každého čísla bude i nějaké dvd? Jde o to že na stránkách epublishing píší, že za Za 690 Kč (cena běžně, kterou tu uvádíte) získáte 10× Přírodu + 10× DVD + pořadač. Tady to ale nikde napsané není.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme Vám za zájem. Přijde Vám do schránky 10× časopis Příroda o 100 stránkách bez DVD (varianta za 285 Kč) + 3 časopisy navíc. (Rozkliknete-li kalkulaci nabídky – úplně dole – uvidíte, že cena 690 Kč je součtem 510 Kč za běžné předplatné + ceny tří výtisků navíc.) Pokud se rozhodnete pro druhou variantu (za 455 Kč), pak se liší tím, že místo 3 časopisů navíc získáte soubor 7 DVD popsaných v nabídce.

dali

Dobry den. K nabidce casopisu na r.2013 pridavate 3 posledni cisla rocniku 2012, ale tim vlastne penalizujete verne zakazniky, kteri od vas casopis v r. 2012 odebirali. Bylo by mozne misto tech 3 lonskych dodatecnych cisel ziskat nejaky jiny bonus? Dekuji.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za zájem, ale ta tři čísla ze závěru roku nejdou změnit. Chápejte je jako bonus navíc, jistě je můžete někomu věnovat. :-)

Petr Kovář

… tablety :-)

Petr Kovář

Dobrý den,
je součástí ročního předplatného také přístup k elektronické verzi časopisu Příroda pro čtečky a teblety?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za zájem, ale odpověď je ne, zde jde pouze o tištěné předplatné, (Elektronické předplatné je odlišný produkt.)

Juraj Holubek

Dorucujete aj na Slovensko?

Extra Publishing

Pěkný den, díky za zájem, ale litujeme – tato akce platí pouze v ČR. (Jinak na Slovensku naše časopisy jde zakoupit v trafikách i v předplatném, bližší informace zde: http://www.epublishing.cz/predplatne-mimo-cr)

Katka

Dobry den,chtela bych vase predplatne dat jako darek ale aby dorucovani zacalo az na podzim. Je toto mozne nebo budete treba akci opakovat? Dekuji.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za zájem. Tato akce je na pevně dané období 1–12/2013 a nejde se začátkem doručování hýbat. (K případnému opakování akce se nyní nedovedeme vyjádřit.)

Olinka Vildová

budete dělat i akce na podobné časopisy např. z okruhu historie?? mám všechny tyto časopisy ráda, tak by to bylo super. děkuji

Olinka Vildová

budete dělat i akce na podobné časopisy např. z okruhu historie?? mám všechny tyto časopisy ráda, tak by to bylo super. děkuji

Extra Publishing

Pěkný den, v tuto chvíli ještě přesně nevíme. Je ale možné, že nějaká akce na Živou historii z jara bude. :-)

Lenka Blažkova

dobry den, lze dokoupit k voucheru i ztraceny dil,, special Afrika?dekuji

Extra Publishing

Pěkný den, kontaktujte nás prosím na: predplatne@epublishing.cz, speciál Afrika jde stále ještě dokoupit. (I když zcela bezvadné kusy už pomalu docházejí…)

Nina

Dobrý den, časopisy doručuje běžná pošta, nebo je potřeba zase někde přidělávat a odevzdávat klíč? Děkuji.

Extra Publishing

Dobrý den, Česká pošta.

Tomáš Mariánek

Dobrý den, můžu si někde při aktivaci vybrat 3 čísla z minulého roku – 2012 nebo vydavatelství zašle čísla kterákoliv?

Extra Publishing

Pěkný den, děkujeme za zájem; jde o čísla 10, 11, 12, tedy těsně předcházejí ročníku 2013.

Lucie Modlíková

dobrý den, co znamená ,,V termínu vydání vám v březnu přijde časopis Příroda a poté všechna další čísla z roku 2013,, dorazí časopisy najednou? nebo normálně každý měsíc jeden?

Extra Publishing

Pěkný den, děkujeme za zájem. Nové výtisky Vám dorazí každý měsíc, k datu vydání. Starší výtisky (jakož i DVD, dle volby) najednou, doposílkou.

Vojta

Výborná akce, kupuji již potřetí a mohu jen doporučit!!!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru