Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Sady kvalitních pečených ovocných čajů

4,4 / 5 mlsnyobchod.cz Brno - Střed  (mapa) 78 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Lucie

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda jedna sklenička (55ml) = 1 hrnek čaje?
 děkuji

mlsnyobchod.cz

Dobrý den Lucie,
velmi dobrý dotaz, děkujeme! Jedna sklenička stačí obvykle na jeden velký šálek čaje. Vždy velmi záleží na chuti a na tom jak chcete čaj koncentrovaný/slad­ký. V praxi se z tmavých příchutí (malina, borůvka, jahoda, brusinka apod) dají udělat dva regulérní šálky čaje a ze světlejších příchutí ( jablko, ananas, meruňka apod) jeden šálek čaje. Přejeme Vám dobrou chuť! :)

Tomáš

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jak vypadá balení 24 ks. Jde o dárkové balení (podobné obrázku vaší nabídky) nebo jde o kartonové balení pro velkoodběratele?
 Děkuji

mlsnyobchod.cz

Dobrý den Tome,
na obrázku je stojan pouze pro ilustraci. Zboží, respektive přímo sada 24 Ks Vám dojde v kartonové krabičce složené ze dvou kartonových podnosů (platíček). Přejeme dobrou chuť! :)

Aneta

Dobrý den v nabídce uvádíte Pro dopravu službou GLS objednávejte na e-mailu akce@mlsnyobchod.cz – uveďte kód voucheru, jméno, doručovací adresu, telefon a e-mail. Zboží vám bude dodáno do 10 pracovních dní od objednání. Cena dodání je v ceně voucheru. Tak proč když chci objednat 12 čajů s doručením přes GLS, musím zaplatit 384 Kč?

mlsnyobchod.cz

Dobrý den Aneto, cena zboží (čajů) je 245 Kč + poštovné 139 Kč dává dohromady 384 Kč. Poštovné je tedy v ceně voucheru. ˇYadné další dodatečné platby už neplatíte :) Přejeme doborou chuť!

Lucie

Dobrý den, sada 24ks nejde zaslat GLS ?? děkuji Lucie

mlsnyobchod.cz

Dobrý den, jednoduše si kupte sadu 12 čajů 2× a poté nás při objednávce na email uporněte že chcete tyto dva vouchery spojit a zaslat mix 24 ks. Děkujeme a dobrou chuť!

mlsnyobchod.cz

Dobrý den Lucie,
minimální trvanlivost čajů je rok a půl.

Lucie Blahová

mohu se zeptat na dobu trvanlivosti caju?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru