Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

All inclusive dovolená na Zlatých píscích

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
Markéta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zdali jsou poblíž hotelu disco cluby?

CK Experitour

Dobrý den, Markéto, disco cluby apod. se nacházejí v centru Zlatých Písků, které je od hotelu vzdálené pěšky cca 20 minutovou procházkou. Přejeme úspěšný začátek dne

Viktor

Dobry den, prosim o sdeleni castku priplatku za 1-luzak v terminu 18.9.-27.9. Za odpoved predem dekuji.

CK Experitour

Dobrý den, Viktore, u toho termínu by byl příplatek za 1lůžkový pokoj ve výši 1790 Kč. Tento doplatek byste hradil přímo naší CK. Přejeme krásný den

Pavla Kašpírková Nováková

Zdravím, funguje posledni termíny v září i bazén? Dėkuji

CK Experitour

Dobrý den,
samozřejmě, bazén funguje do odjezdu posledních klientů. Přejeme pěkný den.

Jana Horakova

dobrý den,chci se zeptet na kalklaci deny v termínu 12,6,–21,6, pro 2dospělé a dvě děti 14 a 10let. Rodinný pokoj,terasa a výhled na moře :-))
 Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Jano,
cena za 4 lůžkový pokoj by v tomto termínu činila 27.490 Kč (cena pro všechny paušálně za pokoj). Výhled na moře garantovat nemůžeme, ale cca 60% pokojů výhled na moře má ;) Balkony s židlemi a stolečkem pak mají všechny pokoje. Přejeme pěkný den.

Renata

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na cenu zájezdu pokud pojedeme od 31.7 do 9.8. Dva dospělí, jedno dítě 10 let a jedno 12 let. A zda nemá vaše CK pobočku v Hradci Králové. Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Renato,
můžeme Vám nabídnout 4 lůžkový pokoj za cenu 32.990 Kč (souhrnná cena pro všechny). Nebo dva dvoulůžkové, kde by dospělí platili 9440 Kč, dítě 12 let také 9440 Kč (sleva pro děti je do věku 11,99 let) a dítě 10 let 6790 Kč.
Uvedená cena zahrnuje: 

  • ubytování na 8 dní (7 nocí) ve 3* hotelu
  • all inclusive (neomezená konzumace alko a nealko nápojů)
  • stravování formou švédských stolů (snídaně, obědy, večeře)
  • autobusová doprava
  • služby delegáta CK po celou dobu pobytu
  • pojištění CK proti úpadku
V případě dotazů se na nás neváhejte obracet.
Jana

Dobrý den, pokud budu cestovat sama, kolik bude nutné připlatit za neobsazené lůžko? Děkuji.

CK Experitour

Dobrý den, Jano,
záleží na tom v jakém termínu. Napište nám prosím vybraný termín, rádi Vám napíšeme přesnou cenu příplatku. Děkujeme. Přejeme pěkný den.

Marek

Dobrý den.
Do Bulharska stači OP nebu musím mit pas

CK Experitour

Dobrý den, Marku, k cestě Vám postačí platný občanský průkaz. Hezký den

Alena Cabalková-Daňhelová

Dobrý den, prosím o kalkulaci ceny, dospělý a jedno dítě 10 let. termín 24,7–2,8 . porřebuji vědět zpáteční příjezd do Prahy kolem jaké hodiny?

CK Experitour

Dobrý den, Aleno,
cena za dospělou osobu činí 9440 Kč, pokud je pak ubytováno jedno dítě s jedním dospělým je cena za dítě (do věku 11,99 let v době pobytu) 6790 Kč. Tuto sníženou cenu byste doplatila v CK. Před nákupem voucherů na Slevomatu doporučujeme předběžnou rezervaci v CK. Děkujeme a přejeme příjemný den.

Lenča

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda nevíte, v kolik by se mělo nastupovat v Praze a v kkolik by byl cca příjezd do hotelu? Termín 7.8. – 16.8. … Děkuji

CK Experitour

Dobrý den,
z Prahy se bude s největší pravděpodobností v 8:00 (přesné časy posíláme týden před odjezdem). Do hotelu pak přijíždíme většinou v brzkých ranních hodinách, většinou kolem 7 hodiny ranní (BG času +1 hodina; toto je však velice orientační čas, záleží jak utíká cesta). Přejeme pěkný den.

OLGA ŠERÁKOVÁ

V lonském roce jsme tam od této CK byli/nákup na slevomatu/,veškerá služba této CK užasná.Jen nám nepřálo počasí teplo bylo krásné,ale často velké vlny pak bylo v moři nebezpečno.Jinak ale veškeré na jedničku i cesta byla fajn.Vřele každému doporučuji.

CK Experitour

Dobrý den, Olgo,
děkujeme za příjemná slova. Tak třeba letos do Řecka na Chalkidiki ;) Letovisko je v zálivu a vlny tu téměř nejsou :) Přejeme pěkný den.

Lenka K.

Dobrý den, mohla bych se zeptat na cenu. Termín 31.7.-9.8. Jeli bychom 2 dospělí+ 1 dítě 6 leté. A jen jsem se ještě chtěla zeptat, přes Plzeň nebo ČB se náhodou nejede? Přece jen máme Prahu trochu z ruky. děkuji za odpověď.

CK Experitour

Dobrý den, Lenko, v tomto termínu byste hradili 2× 9440 Kč za dospělé osoby nákupem voucherů zde na Slevomatu. Dítě na přistýlce v hodnotě 3990 Kč byste následně hradili přímo naší CK. Autobus vyjíždí z Prahy a jede po D1 směr Brno. Další nástupní místa jsou tedy Humpolec, Jihlava, Velké Meziříčí, Brno, Břeclav, Bratislava. Všechny nástupní místa jsou bez příplatku. Nikam jinam autobus nezajíždí. Přejeme krásný den

Lenka Pivovarská

Děkuji za odpověď, ještě se chci zeptat jak jsou řešeny koupelny a WC? Raději bychom si vzali 2 dvoulůžkové pokoje, vyjde to pak nastejno jako apartmán. Nebo by pak v apartmánu bylo WC a koupelna jen pro nás?

CK Experitour

Dobrý den, Lenko, u Apartmánu (2 místnosti, v každé po 2 lůžkách) je k dispozici jedna koupelna vč. toalety + jedna samostatná toaleta. U Studia (4lůžka v jedné místnosti) je pouze jedna koupelna s toaletou. Záleží tedy, co by Vám více vyhovovalo. Přejeme hezký zbytek dne

Honza

No já tedy nechci slovíčkařit, ale já bych chtěl obsadit pokoj 2 dospělými osobami. Plus 2 dětmi do Pokud ale je cena za 2 dítě do 11.99 vyšší o 680,– Kč, než za dospělého, pak tedy žádnou slevu nevidím,to se na mě nezlobtw. Naopak. Zřejmě máme každý jinou matematiku.

CK Experitour

Dobrý den, Honzo, bohužel se musíme opakovat. Je rozdíl mezi 4lůžkovým pokojem a 2lůžkovým pokojem s přistýlkou. 2lůžkový pokoj nelze obsadit 4 osobami, jinými slovy nelze sem dát 2 přistýlky. Na 4lůžkovém pokoji jsou 4 klasická lůžka, proto je zde i vyšší cena.

Honza

Tak děkuji za reakci a kalkulaci. Nicméně ať počítám, jak počítám, pořád mi to vychází tak, že na druhé dítě do 11.99 doplácím 10 120,– korun !!Což mi tedy přijde nesmyslné, vzhledem k tomu, že cena pro dospělého v tomto termínu je pouze 9 440 ???? Alespoň podle toho, co tady píšete!! Lehké počty : V tomto termínu 2 x dospělí, á 9 440,–,plus jedno dítě na přistýlce za 3 990 = 22.870 Kč. A pokud mi tady výše píšete cenu pokoje pro 4 osoby za 32 990, pak je 32 990 – 22 870 ´= 10 120 Kč!!!! Což znamená, že druhé dítě do 11.99 je dražší než dospělý v tomto termínu !!!!! Tak to je asi někde chyba ne!!??? Jen pro doplnění, kopíruji zde info ze stránek : 1 dítě do věku 11,99 let na přistýlce se dvěma dospělými osobami za 3990 Kč (bez rozdílu termínu). 1 a více dětí do 11,99 let s jedním dospělým i se dvěma dospělými se slevou . Ptám se, co je to za slevu, když je to dražší než pro dospělého o 680 korun ?????

CK Experitour

Dobrý den, Honzo, když vydělíte 32990 Kč čtyřmi, což je kompletní cena za 4lůžkový pokoj, vyjde Vám 8247,50 Kč na jednu osobu bez rozdílu věku. Zvýhodněná cena 3990 Kč pro 1 dítě na přistýlce platí pouze při obsazení 2lůžkového pokoje dvěma dospělými osobami. Hezký den

Lenka Pivovarská

Dobrý den,
měla bych zájem o zájezd v termínu od 5.6. do 14.6. Jeli bychom 4 osoby z toho jedno dítě 14 let. V popisu píšete, že je možnost 4lůžkového pokoje za zvýhodněnou cenu. Jaká by tedy byla cena při tomto počtu lidí? A jak je rozdělen tento 4lůžkový pokoj? Jsou to 2 místnosti nebo pouze jedna?Děkuji za odpověď

CK Experitour

Dobrý den, Lenko,
můžeme Vám nabídnout 4 lůžkový pokoj – jedna místnost za cenu 25.990 Kč. Nebo tzv. apartmá, kde se pokoj skládá ze 2 místností za cenu 27.990 Kč.
Uvedená cena zahrnuje: 

  • ubytování na 8 dní (7 nocí) ve 3* hotelu
  • all inclusive (neomezená konzumace alko a nealko nápojů)
  • stravování formou švédských stolů (snídaně, obědy, večeře)
  • autobusová doprava
  • služby delegáta CK po celou dobu pobytu
  • pojištění CK proti úpadku
V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Přejeme pěkný den
Iveta

ještě jsem zapomněla termín-takže od 10.7–19.7.2015 pro 1 dospělého +2 děti (4 a 5 let).Poprosila bych o cenu.Děkuji

CK Experitour

Tak už koukám i na termín :) Cena za dospělou osobu jak je uvedeno na Slevomatu 9440 Kč, cena za dítě 4 roky 6790 Kč, cena za dítě 5 let 6790 Kč. Voucher byste koupila pouze pro dospělého a sníženou cenu za děti doplatila bankovním převodem u nás v CK. Přejeme pěkný den.

Iveta

Dobrý den,
mohla bych se zeptat na cenu pro 1 dospělého +2 děti (4 a 5 let)?
Předem děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Iveto,
cenu Vám rádi povíme, ale potřebujeme vědět termín v kterém byste ráda cestovala (zobrazí po kliknutí na „koupit“). Děkujeme za upřesnění. Přejeme pěkný den.

Honza

Dobrý den- můžete mi udělat kalkulaci na termín 24.7.2015 – 2.8.2015. pro 2 osoby dospělé a 2 děti, obě do 11.99. A dále bych se chtěl zeptat v kolik hodin odjíždí autobus z Prahy? Děkuji za odpověď.

CK Experitour

Dobrý den, Honzo,
můžeme Vám nabídnout 4 lůžkový pokoj za souhrnou cenu 32.990 Kč. Cena za všechny 4 osoby, resp. paušálně za 4 lůžkový pokoj.
Uvedená cena zahrnuje: 

  • ubytování na 8 dní (7 nocí) ve 3* hotelu
  • all inclusive (neomezená konzumace alko a nealko nápojů)
  • stravování formou švédských stolů (snídaně, obědy, večeře)
  • autobusová doprava
  • služby delegáta CK po celou dobu pobytu
  • pojištění CK proti úpadku
Autobus z Prahy bude odjíždět s největší pravděpodobností v 8:00 ráno. Přejeme Vám příjemný den.
Ludmila Koldová

Prosím o sdělení jaké bývá v tuto dobu ,přelom května a června počasí. Zajímá mě teplota vody a vzduchu.děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Ludmilo,
počasí je zde v tomto období velice příjemné, přes den nepamují typické letní „vedra“, nicméně teplo je rozhodně dostačující (bedekr udává průměrnou denní teplotu 26,1°C), teplotu vody jsme předloni na začátku června naměřili většinou kolem 20°C – lehce osvěžující, ale klienti se již normálně koupali :)

Petra

Pěkný den rada bych se informovala na cenu pro jednu dospělou osobu a dítě 11 a 6. Dále, zdali je volný termín 12.6.-20.6. Ještě k dopravě prosím, jak často se dělají zastávky a zdali je k dispozici český delegát po celou dobu pobytu? Zdali je možnost rezervovat pokoj s výhledem na moře?
Moc děkuji za odpovědi .

CK Experitour

Dobrý den, Petro,
pokud dítěti v době pobytu nebude více jak 11,99 let, tak cena pro dospělého činí 7490 Kč (voucher Slevomat) a obě děti pak zaplatí á 5890 Kč. Celková částka 19.270 Kč. Zastávky se dělají každé cca 2,5 – 4 hodiny. V autobuse je samozřejmě funkční WC. Jakmile do letoviska dorazíte, tak si autobus přebírá náš český delegát, který je na místě k dispozici až do Vašeho odjezdu. Požadavek na pokoj s výhledem na moře (ve vyšším patře hotelu) nám pak prosím zadejte při rezervaci (když nám budete posílat osobní údaje), my jej zaznamenáme a snažíme se ve spolupráci s hotelem klientům vycházet vstříc. Slíbit (garantovat) to však nemůžeme. Nicméně od cca 3. patra mají výhled na moře všechny pokoje a k moři jsou pak orientovány všechny pokoje. V případě dotazů jsme dále k dispozici. Přejeme pěkný den.

Pavla Kašpírková Nováková

Dobry den, mohu se zeptat na celkovou cenu dovolene...... jen ja a 8 let stary syn, termin od 21.8. A jestli opravdu snidane zacina v uvedenych 7.30h ?dekuji za vase laskave info.

CK Experitour

Dobrý den, Pavlo, v tomto termínu byste zakoupila jeden voucher pro Vás zde na Slevomatu za 9140 Kč. Pro syna byste pak doplácela přímo naší CK a cena by byla 6590 Kč. Snídaně začínají v 7:30 hod. Hezký den

Eva Jirků

Mám na mysli termín 21. – 30.8.
Byli bychom dva dospělí a dvě děti 6 a 9 let.
Bohužel ale zájezd nestihnu zakoupit, dnes nabídka končí. Nicméně cena by mě přesto zajímala, předpokládám, že se zde nabídka objeví znovu :-)
Děkuji.

CK Experitour

Dobrý den, Evo, kalkulaci již máte uvedenu výše. Je velice pravděpodobné, že bude nabídka prodloužena. Přejeme pěkný zbytek dne.

Eva Jirků

Dobrý den, můžu poprosit o kalkulaci ceny pro rodinu 2 dospělí a 2 děti, obě do 11,99 let (7 a 9)? Pro dospělé a první dítě jsem si cenu spočítala, ale druhé dítě je na dotaz, nevím, jakou cenu si představit…
Děkuji za odpověď, Jirků.

CK Experitour

Dobrý den, Evo,
kalkulaci Vám rádi připravíme. Budeme potřebovat znát ještě konkrétní termín v kterém byste ráda cestovala. Děkujeme za upřesnění a přejeme pěkný den.

Katka

Dobrý den,
byl by možný nástup Pardubice nebo Hradec Králové?
 Díky

CK Experitour

Dobrý večer, Katko,
bohužel, nástup v těchto místech možný není. Autobus jede trasu Praha – Brno. Pokud by se Vám hodilo nějaké místo na D1, tak Vám můžeme zastavit na odpočívadlech nebo na čerpacích stanicích. Děkujeme a přejeme pěkný víkend.

Jiri Vejvoda

Dobrý den,vybírám zájezd pro rodiče a byl jsem s vámi již před dvěma lety v tomto hotelu. Chtěl bych se zeptat,jakým autobusem se pojede,z toho minulého kapala ze stropu vodu a nic moc sedačky. Zda all inclusive opět končí na baru v 21:30 (nebo prodloužili termín) a kolik to je přesně od hotelu na pláž „průchozí“ cestou,ne vzdušnou čarou.
 Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, pane Vejvodo,
letošní rok bude jezdit autobus MAN roku výroby 2014. Jedná se o jedny z nejmoderjnějších autobusů co v ČR jezdí. Takže oproti roku 2013 se bude jednat o značný rozdíl. All inclusive ve většině hotelů probíhá 12 hodin. Pokud se začne v 10:00, končí se ve 22:00. Nicméně u hotelu Vezhen se nejčastěji začíná v 10:30 a končí ve 22:30. Od hotelu na pláž to může být kolem 500 metrů – případně pokud jste již ve Vezhenu byl, tak asi dovedete rodičům i říci, že se dá dojít na několik různých pláží (od hotelu směrem k centru Zlatých písků, nebo směrem „v pravo“ na pláž Kabakum). Pokud byste měl jakékoli dotazy, neváhejte se na nás obracet.

Romana

Dobrý den,

ráda bych se zeptala v jakých termínech je dovolenou možno absolvovat.

CK Experitour

Dobrý den, Romano, termíny vč. cen zájezdu naleznete po rozkliknutí šipky na pravo od „Koupit za 6590 Kč“ zde v nabídce. Přejeme pěkný zbytek dne

Lenka

Dobrý den, cena je uvedana včetně autobusové dopravy, ale pokud bychom si vybrali leteckou dopravu, tak se cena o autobusovou dopravu sníží a přičte se cena za letenky, nebo budu muset zaplatit, jak autobus, tak letadlo? Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Lenko, tato nabídka je pouze pro autobusovou dopravu. Pokud byste měla zájem o letecký zájezd, obraťte se prosím přímo na naší CK na e-mail: info@experitour.cz . Přejeme hezký zbytek dne

Lucie Galová

Dobrý den, kdybych chtěla jet sama se synem, který už v době pobytu v květnu bude mít 12-let, jaká je kalkulace ceny? Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Lucko,
pokud synovi bude již v době pobytu 12 let, tak již se na něj nevztahují slevy pro děti – ty jsou poskytovány do věku 11,99 let. Je třeba tak zakoupit dva vouchery pro dospělé. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Hana Sedláčková

Dobrý den, je možná autobusová doprava i z Olomouce, je možná ve 2 lůžkovém pkoji přistýlka?
Děkuji Sedláčková

CK Experitour

Dobrý den, Hanko,
přistýlka ve dvoulůžkovém pokoji možná je. Ať už dospělý, nebo dítě budou platit sníženou cenu (záleží na věku a počtu dospělých – kalkulace u nás v CK). Co se nástupu v Olomouci týče, tak ten možný bohužel není. Nejbližším nástupním místem by bylo Brno. Děkujeme a přejeme příjemný den.

Klára Kroutilová

Jak dlouho trvá cesta autobusem z Brna?

CK Experitour

Dobrý den, Kláro,
z Brna počítejte cca 19 – 20 hodin. Jedná se o autokary s TV, WC a klimatizací. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru