Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2 vstupenky na film z festivalu Dny evropského filmu

4,7 / 5 EUROFILMFEST (2 pobočky) Praha - Nové Město  (mapa) 1 158 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
váš DEF

dobrý den, do mailu vám měla přijít odpověď. Nedorazila? jukněte případně i do spamu. Pokud nedorazila, pošlete prosím čísla voucheru, my se na to podíváme.

Markéta

Dobrý den,
včera jsem posílala rezervaci přes formulář (na tři filmy) a chtěla bych se zeptat, kdy mi bude potvrzena. Chtěla bych si koupit ještě dva vouchery, ale asi počkám až na vyřízení předchozích rezervací. Děkuji.

Lucka Prokůpková

Dobrý den,
včera jsem zakoupila a zároveň jsem vytvořila přes vámi uvedený systém rezervaci na určité filmy, dokonce jsem zasílala email na slevomat@eurofilmfest.cz bohužel bez žádné odpovědi či potvrzení ohledně rezervace. Prosím o Vaši odpověď, zda-li mi přijde nějaké potvrzení ohledně rezervace???
Předem děkuji za Vaši odpověď.

váš DEF

dobrý den, do mailu vám měla přijít odpověď. Nedorazila? jukněte případně i do spamu. Pokud nedorazila, pošlete prosím čísla voucheru, my se na to podíváme.

váš DEF

dobry den, a nespadlo vam to do spamu? muzete mi prosim napsat cislo voucheru a zkontrolujeme v systemu?

Silvie

Dobrý den, rovněž mi po včerejší rezervaci nepřišel potvrzovací e-mail a nevím tedy, zda má rezervace byla úspěšná. Psala jsem dnes ráno na podporu slevomatu, ale zatím bez odezvy. Jak mám prosím postupovat? Je možné, abych si s voucherem zašla vyměnit lístky přímo na pokladnu kina (pokud bude mnou vybrané představení ještě volné)? Děkuji za odpověď.

Petra

Dobrý den, také mi po odeslání rezervace nedošel automaticky email. Poslala jsem dotaz (i s číslem voucheru) na slevomat@eurofilmfest.cz. Stačí to takto?

Váš DEF

e-mail slevomat@eurofilmfest.cz letos nefunguje, u slevy je uveden e-mail production@eurofilmfest.cz, prosim napište na ten, ozveme se

DEF

ne, nevztahuje. vztahuje se pouze na projekce ve Světozoru a Lucerně (s výjimkou projekce 9.4. v 19h v Lucerně). Je to napsáno i v podmínkách zakoupení voucheru. Těšíme se na vás v kině

Petra

Dobrý den, vztahuje se nabídka i na film http://www.eurofilmfest.cz/film/velka-nadhera/? Děkuji.

DB

Po rezervaci nepřichází potvrzovací email? Jak vím, že rezervace proběhla úspešně?

DEF

dobrý den, to je divné. můžete prosím napsat číslo voucheru, zkontrolujeme. díky

DEF

prosim, do poznamky napiste, ze objednavate vstupenku na 2 různé filmy a podrobnosti k 2 vstupence napiste do poznamky. Diky

Jana Krejčová

Jak mám přes online formulář vstupenky na 2 různé filmy objednat? Do kolonky ‚datum a čas projekce‘ nelze dva termíny zadat.

RG

Dobry den, po odeslani rezervace přes google docs budou vstupenky k vyzvednuti na jmeno nebo je potřeba sebou vzit do pokladny kina voucher vytisteny/v mobilu? Dekuji!

DEF

prosim, vezmete s sebou voucher (staci v mobilu). cislo Voucheru se zadava do systemu slevomatu, bude to jednodussi na administraci. diky

DEF

ano. ale je nutné aby byli v jednom kině.

Jana Krejčová

Dobrý den, lze voucher využít ke koupi vstupenek na 2 různé filmy (tedy po 1ks vstupenek na film)?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru