Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Itálie v centru Brna – dvě pizzy dle vašeho výběru

4,5 / 5 Restaurace Ratejna Brno - Střed  (mapa) 1 601 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
ivana

Dobrý den, bude otevírací doba v pátek 8.5. ve svátek omezená nebo se můžeme těšit z obvyklého provozu?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Ivano,

Ratejna je v době státního svátku 8.5. otevřena od 14:00.

Jistě se i na Vás budou v restauraci těšit :-)

Dobrou chuť!

Michaela Lahodová

Dobrý den, platím bankovním převodem, jsem přihlášena svým e-mailem a nezobrazuje se mi políčko „uplatnit na tuto objednávku kredit“ Co dělám špatně?Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Michaelo,

bohužel takto těžko mohu posoudit, co děláte špatně. Uplatnění kreditů je vždy ve fázi placení a mělo by být zřetelné. Jednou z podmínek uplatnění je také to, že voucher musí být vyšší jak 150,– KČ, což by se ale v této nabídce mělo splňovat.

Pokud máte stále problém s uplatněním kreditů, obraťte se, prosím, na naší linku 222 703 630.

Děkujeme a příjemný den :-)

Jitka R.

dobrý den, minulý týden ve čtvrtek jsem si zakoupila ( a zaplatila u GE Many Bank) 2× voucher na pizzu, doposud mi nebyli zaslány poukazy, jak dlouho trvá zaslání
děkuji Jitka R.

Slevomat.cz

Dobrý den Jitko,

vouchery jsou odeslány na emailovou adresu po připsání peněz. Zkontrolujte si, prosím, emailovou adresu, například i složku Hromadné, SPAM apod.

Děkujeme a dobrou chuť! :-)

Alfons

Já svým nekouřením nikoho neobtěžuju, na rozdíl od kuřáků, kteří mi znechutí jídlo, zasmradí oblečení a ještě ničí zdraví. Buď se jí, nebo kouří. To by měla být elementární slušnost všech provozovatelů restaurací. A takového člověka zodpovědného za marketing, který nekuřákům doporučí rovnou hledat jinou restauraci, takový by v mé firmě letěl na hodinu.

Slevomat.cz

Děkujeme za názor, Alfonsi. My jako Slevomat určitě nemůžeme restauraci přikázat, aby se v ní nekouřilo. Snažíme se Vám poradit a proto bychom byli rádi, kdybychom nějakou nabídkou udělali radost i Vám, v Brně máme momentálně i tuto pizzerii, tak třeba Vás osloví víc

https://www.slevomat.cz/sleva/914573-dve-cerstve-pizzy-s-sebou-z-pizza-pappi

Hezký den.

Roman Petříček

Taky se přidám se žádostí, abyste zakázali ve vaší restauraci kouření, pizza je dobrá, ale ten smrad z cigaret nás odrazuje od koupi dalšího voucheru u Vás… Ale jak vidím, tak na předchozí příspěvky (pan Alfons, pan Karel Karel) ohledně problematiky kouření ani nereagujete, takže nám asi nezbyde než počkat, až se konečně naši politici rozhoupou a zakážou kouření v restauracích plošně bez vyjímek…

Slevomat.cz

Dobrý den, Romane. Pokud by byla restaurace nekuřácká, zase by se to nelíbilo kuřákům. Asi je třeba si vždy vybírat restauraci i dle těchto preferencí. Děkujeme.

Nikol

Dobrý deň,
je nutné aby sme si rezervovali stôl pred našou návštevou? Dakujem

Slevomat.cz

Dobrý den, Nikol. Určitě je to vždy lepší, abyste si návštěvu užili.

Karel Karel

A ještě něco: souhlasím s Alfonsem. zrušte u vás kouření.

Slevomat.cz

Dobrý den, Karle. Jak jsme psali níže, jedná se vždy o osobní preference, pokud je kouření problém, vyberete si jistě brzy nějakou jinou restauraci. Děkujeme za pochopení.

Karel Karel

Už jsme u vás několikrát byli, pizza dobrá. Naprosto mi ale nevyhovuje nutnost rezervace 2 dny předem. Domnívám se, že by neměl být problém, když přijdu do pizzerie, dostat pizzu. Samozřejmě pokud nebude plně obsazeno, to však nikdy nebylo. Proč je nutno hlásit se předem, proč je nutno hlásit předem voucher? Je pizza na voucher jiná než obvykle? Přijdu k vám až tehdy, když nebude nutná rezervace a voucher budu moci vytáhnout až při placení.

Slevomat.cz

Dobrý den, určitě tu rezervaci doporučujeme. Aby nedošlo k různým peripetiím. Děkujeme.

Alfons

Zrušte proboha tu hulírnu, máte tak vynikající pizzu, ale vždycky mi ji musí kazit nějaký závislý smraduvyluzovač, který nevydrží bez toho svého odporného zlozvyku ani 10 minut. To je tak neskutečný problém jít si zapálit ven?

Slevomat.cz

Dobrý den, Alfonsi. Jak jsme psali níže, je to vždy věc názoru a preferencí. Děkujeme za pochopení.

lýdia

dobrý den, je možné si pizzy odnést s sebou ? díky – lýdia

Slevomat.cz

Dobrý den,

bohužel ne.

Hezký den!

Jitka Franková

Dobrý den, je reálné koupit voucher dnes co nejdříve tak, abych ho už zítra dopoledne měla?
Děkuji, Jitka F

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko. Určitě ano, stačí platit kartou online a voucher budete mít do pěti minut. Případně vkladem na pobočce GE, který je zdarma a voucher budete mít následující den po vložení financí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru