Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4chodové menu s rumpsteakem či lososem pro dva

Restaurant Zlaté časy Praha - Nové Město  (mapa) 148 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Hanka

Také jsme zde s přáteli byli na večeři a byl to bezchybný večer! Skvělé jídlo (a že si na něj potrpíme), koktejly bez chyby a i skvělá obsluha. :) Určitě sem zase někdy zajdeme.

Jana

Nedá mi to a musím reagovat, předchozí nabídku jsme s manželem využili pro bezdětný večer, a aniž bychom měli cokoliv s restaurací společného :-), neměli jsme jediný problém, jídlo nám moc chutnalo a nestává se nám to vždy…, slečna servírka se nám věnovala bez výhrad a byla milá, pravdou je, že jsme byli v restauraci brzy a moc lidí tam nebylo, což bylo fajn, takže dojem snad kazil jen vedl.stůl řešící rodinné problémy, ale za to restaurace nemůže, za nás opravdu spokojenost.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano. Děkujeme za komentář, jsme rádi, že se Vám líbilo :-)

Olinka Zhor

Dekuji, take jsem chtela zakoupit, ale po přectení si zvolím jiny podnik, nic nedokaze pokazit vecer tak jako spatne jidlo a příšerna obsluha.

Slevomat.cz

Dobrý den, Olinko. Nákup je samozřejmě na Vás. Za nás bychom se toho určitě nebáli. Případně máme garanci spokojenosti, ale věříme, že byste jí nakonec ani nevyužila. Děkujeme a přejmee příjemný den.

Eva

Radkovi díky za dotaz, prošla jsem si odkaz na hodnocení. 161 záporných komentářů, většina na neochotný a tragický personál, a to už někdy od 7/2014. Měla by to být zpětná vazba pro majitele. Jak je možné, že stejné výhrady mají lidi z února 2015? Chtěla jsem koupit, ale raději půjdu do jiné akce.

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo. Je to na Vás, on co člověk, to jiný názor. Celkové hodnocení bylo opravdu vysoké, ale nákup je na na Vás a pokud se nerozhodnete pro tuto nabídku, vyberete si brzy jistě nějakou jinou.

Radek

Nemám dotaz k nabídce, ale spíše na slevomat.cz, proč zde tentokrát není hodnocení? To nevypadá jako náhoda, vzhledem ke kvalitě podniku!
Chtěl tedy touto cestou potenciální zájemce upozornit, že pokrmy, které dostanou se rozhodně ani náznakem neblíží tomu, co zde vidí na fotkách. Přesně na této nabídce jsem již byl. Jídlo bylo kvalitativně na poměrně nízké úrovni, esteticky na tragické úrovni, studené a kromě přílohy k hlavnímu chodu v dětských porcích. O obsluze ani nemluvím, již jsem hodnotil na restu.cz, že něco takového jsem ještě nikdy nezažil. Tento podnik je taková malá gastronomická TRAGÉDIE!

Slevomat.cz

Dobrý den, Radku. Mrzí nás Vaše nemilá zkušenost, ale s touto restaurací jsme již spolupracovali a hodnocení bylo 4,2 hvězdiček z pěti, zde zasíláme odkaz na všechna hodnocení

https://www.slevomat.cz/podnik/83819-zlate-casy

Nyní cca měsíc máme novinku a to je ta, že k hodnocení můžete vkládat i fotografie, určitě to do budoucna oceníme. Děkujeme za komentář i pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru