Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Legendární pravěká hostina pro 2–4 osoby

4,3 / 5 Originál Pravěký Restaurant Praha - Nusle  (mapa) 682 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Miroslav Nejedlý

To by mě zajímalo , kde se k této nabídce vzalo takové hodnocení…Vše převzato z poslední akce.Bez aktualizace!Akce se pro mojí rodinu nezdařila…Celé to bylo ,,fiasko"! Řešeno i se slevomatem…Nechápu , že mojí zkušenost taky neuvedou…Takže se opakuji! Obsluha:naštvaná, neprofesionál­ní,pomalá,neus­měvavá a vypočítavá…Celková atmosféra v restauraci špatná…U každého stolu problém a něco se řešilo :-( . Prostředí-špinavé , opotřebované…Jídlo hrozně dlouho trvalo. Vše studený ,špíz tuhý a zelenina plesnivá/shni­lá…Tuto akci již v životě NE!!!!!

Saman

Dobrý den Mirdo,
v první řadě děkujeme za recenzi. Hodnocení je vždy aktuální dle poslední spolupráce. Obsluha v žádném případě nerozeznává hosty s nebo bez voucherů. Ke všem se snaží chovat profesionálně a s nejlepším svědomím. Obsluha se snaží s hosty komunikovat, mnozí jsou našimi štamgasty. To, že se jim u stolu obsluha věnuje opravdu neznamená striktně řešení problémů. Prostředí je pravěké, což se dle našeho názoru dá v Pravěku očekávat. Do kuchyně v Pravěku je z každého místa v restaurantu vidět, tudíž jste se mohli přesvědčit, že kuchaři dělají maximum pro co nejrychlejší a nejlepší výsledek. Náš dodavatel zeleniny k nám jezdí opravdu každý den. V množství, které se v kuchyni otočí je to i nezbytné. Tím pádem ručíme, že je vše čerstvé. Jednoduše, zelenina se u nás ani nerozkouká a už je u hosta :). Mrzí nás, že jste se v případě problémů nesnažil kontaktovat provozovatele. Každý problém rádi vyřešíme, k spokojenosti hosta, ihned na místě.

Jiří B.

Jak je to tam s parkováním .. koukám na mapu a všude zóny – má restaurace nějaká vyhrazená místa pro hosty
?

Šaman

Dobrý den,
rozlehlé parkoviště se nachází pod cca 100m vzdáleným nuselským mostem.

Petruška Frýzková

den, staci zakostaciupit jeden voucher pro 2 osoby?

Šaman

Dobrý den,
hostina obsahuje 800g masa, přílohy, omáčky. Jestli takové množství stačí pro 2 osoby je na Vás. Můj osobní názor je, že si ještě ponesete zbytek domů.

Julie Jatsen

Dobry den, od kolika hodin je mozne vaucer vyuzit? Je to nejak omezene? Dekuji Julie

Šaman

Dobrý den,
voucher můžete využít kdykoliv během otevírací doby.

Šaman

Dobrý den,
Pravěk na Andělu je již rok uzavřen.

Martins Schloger

Dobrý den,
je možné voucher využít i v Pravěku na Andělu?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,
Pravěk na Andělu je již rok uzavřen.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru