Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rodinná pohoda na řeckém poloostrově Chalkidiki

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
Dagmar

Dobrý den, nabízíte bezplatné pojištění pro případ, že by CK nebyla schopna vypravit zájezd. Vztahuje se tato garance i na děti? Vzhledem k tomu, že děti nemají vlastní vouchery, jak vyplnit formulář? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Dagmar. Pojištění platí jen na účstníky, kteří si zakoupili voucher. Děkujeme za pochopení. Jinak samozřejmě věříme, že k tomuto problému nedojde. Po celou dobu, co pojištění nabízíme jsme nic takového neřešili.

E

Dobrý den,je možný nástup ve Zlíně?

CK Experitour

Dobrý den,
bohužel, nástupní místa jsou na trase Praha – Brno – Bratislava. Nejbližším nástupním místem by tak bylo Brno. V případě, že byste byli větší skupinka, můžeme zajistit svoz. Děkujeme a přejeme příjemný den.

Lenka Pivovarská

Dobrý den, už jsou volné pouze 3 vouchery na termín za 5tis. na osobu. Ale my jedeme 3 dospělí a jedno dítě 14 let. Šlo by to ještě nějak udělat? Nebo už musím jiný termín?

CK Experitour

Dobrý den, Lenko,
na Slevomatu je k dispozici omezený počet voucherů, nicméně celková kapacita zájezdu volná zatím je. Zde byste kupovala ve Vašem případě stejně pouze vouchery pro dospělé osoby. 3. dospělá osoba a dítě 14 let by platili sníženou cenu (v případě 4 lůžkového pokoje). Napište si prosím o kalkulaci na náš email info@experitour.cz termín si prosím rezervujte a poté budete mít čas na to, abyste si vybavila vouchery. Přejeme pěkný den.

Luci

Dobrý den, byl by v termínu od 28.7. volný dvoulůžkový pokoj? Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Luci, ano v termínu od 28.7. 2lůžkový pokoj máme. Místa se nám však rychle plní, proto doporučujeme včasnou rezervaci. Přejeme krásný den

Karolina

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jaká cena by byla pro pětičlennou rodinu v termínu 6.8–15.8 2015. Věk dětí:18,14 a 9 let plus dva dospělé. Děkuji a přeji příjemný zbytek dne.

CK Experitour

Dobrý den, Karolíno, studia jsou vždy max. 4lůžková, v tomto případě byste měli tedy studia dvě (2lůžkové a 3 lůžkové). Cena pro dospělou osobu by byla 5890 Kč (nákupem 2 voucherů zde na Slevomatu). Dvě starší děti by pak hradili 2× 5390 Kč a nejmladší 3690 Kč a to přímo naší CK. Přejeme krásny den

Martin

Dobrý den,
je možný nástup v Mostě? Jaká by byla celková cena za 2 dospělé a 1 dítě (11 let) v termínu 28.7. – 8.8.
 Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Martine, nástup v Mostě bohužel možný není. Autobus vyráží z Prahy a jede po D1 směr Brno. Ve Vámi poptávaném termínu by byla za dospělou osobu cena 6490 Kč (zakoupením 2 voucherů zde na Slevomatu). Za dítě byste pak doplácel 4490 Kč přímo naší CK. Přejeme hezký zbytek dne

Iveta

Dobrý den,
prosím o informaci, jestli je možnost v okolí jezdit na in-line bruslích, případně jestli se dají na místě půjčit kola, skůtr nebo nějaký jiný prostředek (cena?) .. Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Iveto,
v letovisku najdete promenády, chodníky i méně frekventované silnice, takže využít in-line brusle podle mě můžete. Na místě jsou půjčovny, kde si můžete půjčit jak jízdní kola, tak případně skůtry či auto. Ceny Vám však takto dopředu nejsme schopi sdělit. Děkujeme a přejeme příjemný den.

Štěpánka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli na cestu do Řecka vystačí občanka nebo jestli je nutný pas? A jestli se v okolí nachází nějaký krám s potravinami, abychom si pohodlně nakoupili a navařili. Děkuji za odpověď.

CK Experitour

Dobrý den, Štěpánko,
pro cestu do Řecka Vám postačí občanský průkaz. Ve Stavrosu jsou jak klasické potraviny, tak také oblíbené pekárny, kde si můžete kokupit denně čerstvé pečivo. Konkrétně od domu Vourlota je jedna pekárna vzdálena pouhých cca 170 metrů. Přejeme pěkný den.

Lucie

Dobrý den. Polopenze probíhá formou bufetu (švédských stolů) nebo výběrem z menu? Děkuji za odpověď.

CK Experitour

Dobrý den, Lucko,
snídani, oběd či večeři si můžete zakoupit na místě. Jídla jsou servírovaná (nikoli formou bufetu). Přejeme pěkný zbytek víkendu.

T

Dobrý den,
chtěla bych zeptat, jaká je celková kalkulace v případě, že by jela pouze 1 osoba v termínu od 2. 7. – 12. 7. Děkuji.

CK Experitour

Dobrý den,
v tomto případě byste zakoupili voucher zde na slevomatu v příslušné výši. Doplatek za neobsazené lůžko by činil 1690 Kč. Přejeme příjemný den.

Pavlína

Dobrý den, jak je to při více jak 2 dětech?

CK Experitour

Dobrý den, Pavlíno, studio je vždy max. se 4 lůžky. Pokud je však jedno z dětí mladšího věku, je např. možné, že by spalo na společné posteli s rodiči a hradilo by pouze za dopravu. Napište nám konkrétní termín, počet osob a věk dětí a my Vám kalkulaci rádi zašleme. Přejeme krásný den

T

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jaký je příplatek za jednolůžkový pobyt v červencových termínech? Děkuji.

CK Experitour

Dobrý den,
konkrétní výše příplatku za jednolůžkový pokoj, resp. za neobsazené lůžko se pohybuje od 1490 Kč do 1890 Kč v závislosti na termínu. Napíšete-li nám vybraný termín, rádi Vám sdělíme konkrétní výši příplatku. Přejeme pěkný den.

Kateřina

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat jak je to s příplatkem za úklid a ložní prádlo. Platí se něco na místě nebo je to již v ceně?
Děkuji za odpověď

CK Experitour

Dobrý den, Katko,
úklid i povlečení je v ceně. Přejeme hezký zbytek Velikonoc.

Barbora Ambrožová

Dobrý den, jaká by byla cena, pokud bychom chtěli využít leteckou dopravu? Kde je v ČR pro let letadlem nástupní letiště a kam letadlo letí? Z letiště v Řecku nás na místo pobytu dopraví autobus? Děkuji.

CK Experitour

Dobrý den, Báro,
letecky Vám tento zájezd nabídnout nemůžeme. Děkujeme za pochopení a přejeme krásné Velikonoce.

Raduš

Dobrý den, lze využít k částečné úhradě pobytu také FKSP od zaměstnavatele? Dě­kuji

CK Experitour

Dobrý den,
my jako CK zaměstnavateli standardně fakturujeme. Pokud je nám dobře známo, i Slevomat toto umí, zda-li je tomu tak, vyzjistěte prosím přímo u Slevomatu. Nejlépe asi na jejich zákaznické lince. Přejeme pěkné Velikonoce.

Terezkapi Moravský Klub Žen

Dobrý den,
zajímalo by mě, zda máte ještě volná dvě místa v termínu Čt 6. 8. – So 15. 8. 2015 (10 dní).
 Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, zatím máme volno ve všech termínech. Rychle se nám však plní, proto doporučujeme včasnou rezervaci. Hezký zbytek dne

Kristýna Poustková

V termínu 6–16.6. jsou teploty jak vysoké ?

CK Experitour

Dobrý den, Kristýno, již začátkem června se zde teplota pohybuje okolo příjemných 27 stupňů. Přejeme hezký den

Eva Jirků

Dobrý den, asi jsme se nepochopili, omlouvám se, pokud můj dotaz nebyl dostatečně specifikován. Termín souhlasí, tedy 21. – 30.8. Ale jeli bychom dva dospělí a dvě děti 6 a 9 let. Takže jedno dítě 3690 Kč a to druhé?
Moc děkuji.

CK Experitour

Dobrý den, Evo,
v tomto pířpadě zaplatí dospělí á 5890 Kč a rovněž děti á 3690 Kč. Celková cena 19.160 Kč. Snad je to již nasné :) Vouchery se kupují pro dospělé, sníženou cenu za děti byste doplatila bankovním převodem přímo nám. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Štěpánka

Dobrý den, mám úplně stejný dotaz jako Monika, pobyt s jeden dospělý + jedno dítě do 17,99, v červencovém/srpno­vém termínu, děkuji štěpánka

CK Experitour

Dobrý den, Štěpánko,
ceny za dospělé i děti jsou v červenci a srpnu různé. Vyberte prosím konkrétní termín (zobrazí se po kliknutí na koupit) a rádi Vám řekneme přesnou cenu za dítě. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Martin Klouda

Dobrý den,
prosím o informaci, jakým způsobem zde mám zakoupit vouchery pro 1 dospělou osobu + 1 dítě do 17,99 let, které by tedy mělo pobyt levnější, jak píšete?
Předem děkuji, Monika

CK Experitour

Dobrý den,
pro dospělého zakoupíte voucher zde na Slevomatu. Dítě, které bude platit sníženou cenu doplatíte přímo v CK. Napište nám prosím nejlépe na info@experitour.cz o rezervaci termínu. Kromě toho, že Vám místa podržíme do doby, než si vybavíte vouchery na Slevomatu, tak Vám také dáme přesnou kalkulaci za dítě. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Eva Jirků

Dobrý den, jaká by byla cena pro druhé dítě do 17.99 let? Termín konec srpna. Děkuji.

CK Experitour

Dobrý den, Evo,
máte-li ny mysli termín 21.8. – 30.8. tak cena pro dospělého činí 5890 Kč. Cena za dítě uvedená v našem ceníku ve výši 3690 Kč platí pro dítě v doprovodu dvou dospělých. V případě jednoho dospělého a jednoho dítěte by cena za dítě činila 4590 Kč. Tuto sníženou cenu byste doplatili přímo u nás v CK. Před nákupem doporučujeme vytvoření předběžné rezervace u nás v CK. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Peter Novotný

Dobrý den, jake by by příplatek za jednolůžkový pobyt. Děkuji

S pozdravem

Petr Novotný

CK Experitour

Dobrý den, Petře, příplatky za 1lůžkový pokoj se liší dle termínu. Napište tedy prosím konkrétní termín a my Vám výši příplatku rádi zašleme. Hezký den

Barbora

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možnost ubytování pro 3 lidi a jestli jedna osoba musí zakoupit všechny 3 vouchery zároveň nebo může každý sám a pak jen společně zarezervovat.
Děkuji.

CK Experitour

Dobrý den, Barboro, ubytování pro 3 osoby (3lůžkový pokoj) je možné. Vouchery můžete zakoupit zvlášť a při rezervaci je zaslat všechny najednou. Přejeme hezký den

Silva

Dobrý den, dá se dokoupit strava PP nebo All inclusive?

CK Experitour

Dobrý den, Silvo. Variantu All inclusive jako takovou nabídnout nemůžeme. Na místě si však lze zakoupit libovolný počet stravenek. Snídaně (8:00–10:00 hod) v hodnotě 4 EUR na osobu a obědy a večeře v hodnotě 8 EUR / osoba – podávané kdykoliv mezi 12:00–22:00 hod). Stravenky pak můžete využít podle Vaší potřeby. Dopředu není třeba nic objednávat, ani rezervovat.

Ondřej

Myslím že z pana Danny Heatley někdo blbce ani nemusí dělat. Už jim totiž je.
Když se mě to nelíbí, tak to nekomentuji a když už, tak slušně.Říká se tomu základy slušného chování.

CK Experitour

Dobrý den, Ondro,
děkujeme za Váš příspěvek :) Přejeme příjemný den.

Danny Heatley

Dobrý den, prosím proč děláte z lidí blbce!!! To si myslíte, že ti, kdo nakupují na Slevomatu jsou všichni hloupí??? V červnu autobusem na 12dní neboli 9nocí původní cena 7790,– bez jídla??? Po slevě 5490,–??? …to koupím normálně a bez Slevomatu. Měli byste se stydět!!!!

CK Experitour

Dobrý den, Danny,
ceny za podobnou dovolenou začínají kolem 5 – 6 tisíc korun a pohybují se do 7 – 9 tisíc v závislosti na sezóně, délce pobytu a kvalitě ubytování. Navíc většina CK neodjíždí z Prahy, neboje zde svoz s příplatkem. Za nabídku ceny 5490 Kč se rozhodně nestydíme. Přejeme pěkný den.

Markéta Bečková

Dobrý den, jede se celou dobu autobusem nebo i trajektem?

Markéta Bečková

Dobrý den, jede se celou dobu autobusem nebo i trajektem?

CK Experitour

Dobrý den, Markéto, jede se pouze autobusem, trajektem se necestuje. Přejeme pěkný den

Anna Minaeva

Dobry den,

priblizne v kolik hodin je odjezd z Prahy 6.06 a jak je mozne dostat slevu na dite, a jestli je vubec mozne pokud jede dite a jeden dospely?

Predem dekuji.

CK Experitour

Dobrý den, Anno. Odjezd z Prahy bude vždy v ranních až dopoledních hodinách, přesný čas upřesňujeme cca 7 dní před odjezdem. Napište nám termín, který by Vás zajímal a my Vám cenu za dítě rádi zašleme. Dítě do 17,99 let bude mít vždy výhodnější cenu než dospělý. Hezký den

Veronika

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jaká by byla cena druhého dítěte v termínu 6.6.-16.6. nebo 14.6.- 25.6. 2015.
Děkuji a přeji pěkný den.

CK Experitour

Dobrý den, Veroniko, v termínu od 6.6. by byla za první i druhé dítě cena stejná, tedy 3690 Kč. Dohromady 7380 Kč. Od 14.6. potom za jedno dítě 3890 Kč, za dvě děti 7780 Kč. Vouchery platí vždy pouze pro dospělé osoby, doplatek za dětí hradíte naší CK. Přejeme krásný den

Lenka Lavlinskaya

Dobry den,

prosim vas, kolik hodin trva cesta?

Dekuji.

CK Experitour

Dobrý den, Lenko, cesta z Prahy zabere cca 22 hodin. Přejeme hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru