Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kredit 400 Kč do aplikace Liftago taxi

4,7 / 5 Liftago 876 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Richard Caribbean

Pozor jedná se o podvod koupily jsme si tech kupony 4ři, problém ale je že vám to kartu nenechá zadat do jejich systemu píše nám to všem neplatné údaje , takže nedoporučuji !

Je to nesolidní podvod ze strany majitelů aplikace Liftago nekupujte vyhodíte peníze.

Liftago

Dobrý den Richarde, to je mi líto, že si to myslíte. Tuhle nabídku už pár set lidí bez problému využilo. Pokud voucher nechcete uplatnit, můžete jej reklamovat přes Slevomat a peníze dostanete zpět. Pokud zájem stále máte, napiště nám prosím na service@liftago.com, abychom mohli odhalit závadu a situaci co nejdříve vyřešit :) Přeji krásný den!

Lucie

Dobrý den,
nabídka je omezena 4 vouchery na osobu,znamená to tedy,že si mohu koupit voucher 4krát a jet tedy 4krát v průběhu akce ze stejné kreditní karty a telefonního čísla ? Děkuji za odpověď

Liftago

Dobrý den Lucie, nabídka je omezena na nákup 4 voucherů, pro případ, že byste jimi chtěla potěšit své známe. Pasážér v rámci této nabídky může využít bohužel jen jeden voucher. Děkujeme za dotaz a přejeme pohodovou první jízdu!

David G

Dobrý den, pokud jsem již využil aplikaci liftago a jeden promokód, mohu tuto akci také využít?

Liftago

Dobrý den Davide, akce určena pouze pro první jízdu hrazenou z platební karty. Je nám moc líto, ale pokud jste již použil jiný promokód tato nabídka pro Vás bohužel není. Jsme rádi, že využíváte naši aplikaci a jste-li s námi spokojen můžete tuto akci doporučit svým znamým :) Děkujeme za dotaz a přejeme krásný den!

Petr Plhal

Dobrý den,

mohu později změnit číslo karty – brzy mi vyprší platnost . Díky

Liftago

Ano, můžete:)

Salmon Max

Dobrý den,
Máte nějaký taxíky i v Liberci ?
Děkuji

Liftago

Dobrý den, registrované řidiče v Liberci máme, ale zatím jich není dost, aby tam Liftago fungovalo spolehlivě. Z tohoto důvodu je tato akce určena hlavně pro Prahu. Děkuji za dotaz a přeji hezký den :)

Veronika

Dobrý den, můžete mi prosím objasnit proč je tak velký rozsah cen? Zadám adresu a vyjede mi cena 464 až 757Kc. To je rozdíl skoro tří stovek. Objednávám taxi z jiné aplikace jiné firmy a tam je cena přesná. Děkuji

Liftago

Dobrý den, Veroniko. Liftago používají řidiči z různých taxislužeb, proto je i rozpětí cen tak široké. Odhad ceny za jízdu pro konkrétní řidiče se dozvíte nezávazným odesláním poptávky. Přeji příjemnou jízdu :)

Liftago

Samozřejmě to máme oficiálně potvrzené :)

https://www.braintreegateway.com/merchants/6f9b72b9kgshgqfk/verified

David

dekuji za informaci ze pouzivate na ukladani dat o kreditnich kartach zakazniku mimoceskou firmu braintree.

Takze liftago neuklada zadne informace o kreditnich kartach svych zakazniku?
Podepsalo liftago pravidla o pouzvani karet PCI DSS ?

Ptam se protoze kdyz ve vasi aplikaci zadavam cislo karty nevidim informaci komu ji zadavam… pri ostatnich internetovych resenich zakaznik vidi certifikat banky v okne prohlizece coz ho utvrzuje o tom kumu poskytuje svou kartu a taky jestli je zabezpecene spojeni. Ve vasi aplikaci pri zadavaani cisla karty, expiraci a CVV kodu nevidim zadnou informaci ze to neni liftago aplikace. Takhle muzu verit jenom vasimu sdeleni ze je to braintree bezpecne propojeni.

Martin Čtrnáctý

Jsem v okne objednání taxíku a mám zadaný kód. Zapnutá platba kartou znamená posuvník vpravo a oranžové kolečko nebo bíle kolečko a posuvník vlevo? Myslím si že jsem schopný člověk ale tohle opravdu nerozluštím :D

Liftago

Dobrý den, Martine, tak já ten hlavolam rozluštím – posuvník vpravo je zapnuto. Užijte si svou první jízdu :)

David novinar

Aplikace vyzaduje cislo me kreditni karty, kde vsude se uklada a jaky ochrane podleha podle prava jaky zemne?

Internet stranky primo nezadaj cislo me kreditni karty ale z bezpecnostnich duvodu pouzivaj platobni brany bank nebo instituci na to urcenymi kterym verime a ktere verejne podlehaj kontrole podobne jako to dela slevomat.
Jak to dela taxisluzba liftago? Dekuji predem za odpoved. Odpoved bude publikovana.

Liftago

Využíváme platební metodu a bránu Braitrree (od roku 2014 spadající pod PayPal). Jedná se o mezinárodně uznávanou společnost, a pravděpodobně i více zabezpečenou než řešení které zmiňujete. Pokud vás zajímá zabezpečení do hloubky doporučuji přečíst přímo informace od BrainTree: https://www.braintreepayments.com/developers/security?_ga=1.99530203.453809989.1429183731

Liftago

Využíváme platební metodu a bránu Braitrree (od roku 2014 spadající pod PayPal). Jedná se o mezinárodně uznávanou společnost, a pravděpodobně i více zabezpečenou než řešení které zmiňujete. Pokud vás zajímá zabezpečení do hloubky doporučuji přečíst přímo informace od BrainTree: https://www.braintreepayments.com/developers/security?_ga=1.99530203.453809989.1429183731

Roman

děkuji za odpověd

Liftago

Rádo se stalo :) Přejeme příjemnou jízdu!

Roman

Jde mi o to, jak to udělat jestli do přihlášení telefonu dát jeho platební kartu ,objednat mu taxi a on pak sní platí řidiči nebo jestli si aplikace strhává peníze automaticky z karty kterou mám uloženou v aplikaci a řidiči se již neplatí

Liftago

Z karty registrované v aplikaci se případný přeplatek za jízdu uskutečněnou pomocí kreditů automaticky sthává. V době jízdy není potřeba mít kartu u sebe :)

Vladimír

Dobrý den,

Trochu mě v podmínkách mate věta:
"Promokód lze uplatnit jen pro první jízdu placenou platební kartou "
Znamená to, že promo kód nelze využít bez platby kartou? Platí teda jenom na jízdy dražší než 400 kč s tím, že na část uplatním 400 kč slevy a druhou část zaplatím kartou?

Když moje jízda bude levnější než 400 kč, tak nebude možné uplatnit slevu, bez toho, abych nějakou část zaplatil kartou?
 Děkuji

Liftago

Dobrý den, Vladimíre. K použití promokódu je nutné mít vloženou platební kartu pro případ, že by cena jízdy převyšovala částku 400 Kč. V případě, že cena za jízdu bude nižší než 400 Kč bude celá jízda hrazena ze zakoupeného kreditu. Děkujeme za dotaz a přejeme pohodovou jízdu :)

Roman

mohu objednat vouchr jako dárek, když dotyčný nemá chytrý telefón a vše bych na dálku zařizoval já ze svého telefonu ?

Liftago

Dobrý den, Romane. Ano, promokód můžete nahrát do svého telefonu a na dálku objednat taxi pro někoho jiného. Důležité je dbát na správné zadání místa nástupu pasažéra. Děkujeme za dotaz a přejeme dotyčnému pohodovou jízdu :)

Tereza

Trochu mě mate fakt, že tento promo kod prodáváte, když je k sehnání několik jiných ve stejné hodnotě na internetu zdarma, např „letitroll“…

Liftago

Dobrý den, Terezo. Promo kódy, které se vztahují k jednotlivým kulturním akcím jsou časově omezené po dobu trvání akce s přesahem jen několika málo dní. Zmíněný promo kód „letitroll“ už platný není. Nabízený promo kód je však platný až do 13. 6. 2015 :)

Filoména Nováková

Dalo by se uvést zhruba jakou vzdálenost se dá ujet za ten kredit 400 Kč?

Liftago

Dobrý den Filoméno. Tarify našich řidičů jsou různé, ale odhadovanou cenu uvidíte v nabídkách řidičů, dříve než potvrdíte objednávku konkrétního řidiče. Nejpoužívanější tarify se pohybují v rozmezí 18 – 26 Kč/km. Odhadovaná cena se liší obvykle cca +/-10% od ceny na taxemtetru podle doby čekání a dopravní situace. Děkujeme za dotaz a přejeme pohodovou jízdu :)

Pepa

Dobry den, aplikaci uzivam par tydnu a platil sem pres kartu, tak tahle nabidka uz pro mne neni??dekuji

Liftago

Dobrý den, Pepo. Tato nabídka platí pouze pro nové zákazníky. Sledujte naše facebookové stránky, kde narazíte na naše budoucí akce. Jsme moc rádi, že využíváte naši aplikaci :)

Lucia Horáková

Aplikaci lze použít jen v chytrém telefonu? Ale Android mají i tablety… s tabletem to nejde? Platební kartu mám, tablet taky, ale chytrý telefon ne. Takže to využít nelze?

Liftago

Dobrý den, Lucie. Ano, můžete aplikaci používat i v tabletu. V tomto případě je nutné verifikovat telefonní číslo a mít internetové připojení. Děkujeme za dotaz a přejeme pohodovou první jízdu :)

Ondrej Prochazka, Ing.

Dobry den,
jaka je cca taxa z Vaclavskeho namesti na Horni Mecholupy, ul. Milanska? Neboli staci na to 400 Kc nebo se doplaci a kolik? Dekuji za upresnujici odpoved,

Veronika Šímová

Dobrý den, Ondřeji. Odhadovanou cenu uvidíte ještě před objednáním taxi a budete mít představu o tom, kolik by byl případný doplatek. Odhadovaná cena se liší obvykle cca +/-10% od ceny na taxemtetru podle doby čekání a dopravní situace.
Děkuji za dotaz a přeji pohodovou jízdu :)

Maruška

Takže se mi uloží na platební kartu 400 Kč, které mohu použít pouze na jízdu v taxíku?

Slevomat.cz

Dobrý den, Maruško. Za 29 Kč se Vám nabije kredit 400 Kč, který lze ale použít jen na jednu jízdu. Což jistě nebude problém najít takové využití. Nabídka je levnější než lístek na tramvaj :-)

Slevomat.cz

Ještě doplníme, že kredit se nabije do mobilní aplikace, kterou si stáhnete. Na platební kartu se nic nabíjet nedá. Děkujeme.

Lucia Horáková

Je možné se zastavit na nějaké „centrále“, kde by to pomohli realizovat? Že bych na místo přinesla tablet, platební kartu … nejsem si jista, že to zvládneme (aplikovat). Taxik vždy potřebujeme, když se se zavazadly přemísťujeme na odjezdové místo do zahraničí.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie. Určitě to zvládnete i bez pomoci, vše je velmi intuitivní. Kdyžtak zavolejte přímo do LIftaga, kde Vám velmi rádi pomohou.

Lucia Horáková

Dobrý den, jakou „techniku“ je třeba vlastnit, aby se to dalo realizovat? Chytrý telefon? Ten nemáme. Chceme cestovat taxíkem dne 30.5. ráno (kolem 05.00 hod.) do centra Prahy. Je to možné? Musím se syna zeptat, zda by uměl tu aplikaci použít. Příliš nerozumím podmínkám.Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie. Určitě se zeptejte syna, bohužel aplikace lze stahovat pouze do chytrého telefonu. Ale je jednoduchá, určitě s použitím problém nebude. Hezký den.

Zuzka

Dobrý den,
chápu správně, že pokud nemám a nechci používat platební kartu, vaše služba mě za hotové neodveze?
Taxi využívám často a v taxislužbě se přece platit hotově dá, tak tomu moc nerozumím.
Pokud podmínky chápu správně (můžu se mýlit), jsou horší, než u jiné taxislužby.
Děkuji za upřesnění, případně vysvětlení :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzko. Ano, je třeba použít platební kartu, tak jak je uvedeno v našich podmínkách

Promokód lze uplatnit jen pro první jízdu placenou platební kartou -

Platební karta je dle mě nejpohodlnější způsob provedení plateb, určitě vyzkoušejte. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru