Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Aqualand Moravia – celodenní vstupy s možností dalších procedur či 2chodového menu

4,7 / 5 Aqualand Moravia Pasohlávky  (mapa) 8 654 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Linda Lutzova

Omlouvam se uz jsem to pochopila dekuji

Slevomat.cz

To nás těší, Lindo. Přejeme fajn zážitek.

Linda Lutzova

Dobry den ted mate v nabidce variantu koupel z morskych ras dekujito znamena ,ze si doplatim vstup.?

Petra

Dobrý den. Chtěla jsem se Vás prosím zeptat, jak to chodí, když si chceme vzít kočárek pro dítě. Jde mi o to, že jsme ho několikrát už s sebou měly, nebyl nikdy problém, dostali jsme na pokladně návleky na kolečka a mohli jsme s kočárkem k lehátkům. Ale posledně, konkrétně 20.4.2015 jsme museli kočárek odložit do kočárkárny. Takže jsme vezli kočárek úplně zbytečně. Půjčovali jsme si kvůli tomu velké auto, a kočárek se nevyužil. Dítě chtělo spát, ale bez kočárku nám neusnulo, takže jsme museli po obědě jet domů. Byli jsme dost naštvaný, že jsme měli po výletě, na který jsme se všichni těšili. A to si zbytek posádky bral dovolenou!!!,je­likož to bylo ve všední den. Máme totiž dost špatnou zkušenost o víkendech – je tam narváno, tobogány si člověk neužije atd. A to k vám jedeme přes 150 km!!! Takže vás chci poprosit, zda mi řeknete, jak to teď chodí s kočárkem. A pokud je problém s návlekem, zda je možné použít vlastní návleky, který bychom si nechali ušít. Děkuji za odpověď.

Claire

Byli jsme tam včera, 5 bab, jely jsme hned od rána a do wellnes jsme šly hned v 12.00. Po ránu všechny adrenalinky volné a když jsme přicházely do wellnes, tak byl jen z 10% naplněn, takže paráda. Odpolko už se to začínalo krutě plnit, ale to už jsme frčeli domů. Užily jsme si to a už kupujeme další voucher :-D

Slevomat.cz

Dobrý den, Clarie. Záleží na různých variantách. Lze využít jak ve všední dny, tak o víkendu. Stačí rozkliknout u tlačítka Koupit varianty.

Petr Dlouhý

DObrý den, v popisu píšete že lze vouchery vyzžít pondělí až pátek ,ale v nabídce je uvedeno že lze využít ve všední dny, svátky a víkendy ??? Jak to tedy je

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře. Omlouváme se za pozdní odpověď. Je více variant voucheru , stačí rozkliknout šipečku u zeleného tlačítka Koupit. Hezký zážitek.

Věra Novotná

Dobrý den, mohu vrátit vouchery když jsem je zakoupila včera ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Věro. Určitě ano, provedeme tedy storno?

Věra Novotná

Dobrý den,
Zakoupila jsem voucher na víkend , ale ubytování mám až od pondělí . Mohu využít víkendový voucher i v pracovních dnech?

Tým AQM

Dobrý den, Věro, ano víkendový voucher můžete uplatnit i ve všední den. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Kristýna

Dobrý den,

nevšimla jsem si,že voucher je platný až od 20.4,nebylo by přesto možné využít ho již tento víkend?

Děkuji za odpověď.

Tým AQM

Dobrý den, Kristýno. Předčasný vstup je možné s doplatkem ve výši 100 Kč. těšíme se na Vaši návštěvu.

Jana

Dobrý den, již jsme zakoupili vouchery na pracovní den. Plány se ale asi budou měnit, je nějaká možnost doplatit a voucher si tak vyměnit za víkendový? Děkuji

Tým AQM

Dobrý den, Jano, ano je možné doplatek uhradit přímo na pokladně Aqualandu Moravia. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Blanka

Dobrý den, kdy přichystáte nějakou nabídku pro rodiny s dětmi? Kupóny jsou stále jen pro jednotlivce, pro rodinu se to nevyplatí. Díky!

Petr

Dobrý den,
dostal jsem za nákup v supermarketu Globus vstup do Aqualandu při zakoupení dalšího vstupu zdarma. Dá se uplatnit i při koupi voucheru ze slevomatu? Děkuji

Tým AQM

Dobrý den Petře. Jedná se o rozdílné nabídky, tudíž není možné kombinovat slevy.

Dagmar Procházková

Dobrý den,
je možné doplatit na pokladně částku 50 Kč v příp.,že voucher určený v týdnu uplatním až o víkendu?
Děkuji za odpověď a přeji krásný slunečný den.

Tým AQM

Dobrý den, ano je možné doplatit rozdíl přímo na pokladně Aqualandu Moravia. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Veronika

Dobrý den, chtěla bych upozornit, že odpověď od týmu AQM pro paní Jarmilu Berkovou ohledně ceny víkendového vstupu včetně menu je chybná (cena je 495 Kč nikoliv 379 Kč). Aby to někoho nezmátlo ;)

Tým AQM

Dobrý den, Veroniko, děkuji za upozornění a jak píšete vy, je to správně. Ještě jednou omluva. Přeji příjemný den.

veronika

Dobrý den chtěla bych se zeptat , pokud by jsme sli 3 masáž je možno vzít všechny najednou nebo by jsme na sebe museli čekat?děkuji

Tým AQM

Dobrý den, Veroniko, zde Vás odkážu na rezervaci přímo na recepci Forum Romanum Wellness. Zavolejte si na telefon +420515556426 nebo napište email a domluvte si termín Vaší návštěvy. Pokud to bude jenom možné, určitě nějaký společný termín jistě naleznete.
Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám příjemný relax v Aqualandu Moravia.

Jana

dobrý den, mohu kombinovat tento voucher s kuponem,který jsme dostali v KFC?děkuji

Tým AQM

Dobrý den, Jano. Bohužel slevy nelze kombinovat s jinou akcí. Navíc poukaz, který jste obdržela v KFC je jinak nastaven. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Lenka

Dobrý den, je možná návštěva Kryokomory pokud mám v oku umělou čočku? Děkuji

Tým AQM

Dobrý den, Lenko, ano vstup do Kryokomory je možné i s umělou čočkou. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Dana Legut

Dobrý den,

prosím jaká je platnost tohoto voucheru.

Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano. Voucher platí do 20. dubna do 19. června. Hezký den.

Sylva

Dobrý den, těší mě ze čtu jestli to tedy platí, že jste dětem umožnili zase chodit do wellness ikdyz ten čas…chodily jsme rády s dcerou později, jako relax před dvou hodinovou cestou domů. Neuvažujete prosím, že pustíte děti do areálu s rodici a pak li ze budou hlucni, vykazete je ven? Dcera má letos osm a už jsme byly asi u vás 4× i ve wellness, jen v únoru tuším,že to bylo to mě rozplakalo,jak jsme se tam obě těšily…

Jarmila Berkova

Dobrý den, prosím chci se zeptat, varianta o víkendech a svátcích i s dvouchodovým menu stojí taktéž pouze 329,–- Kč? Máte ještě tyto vouchery prosím? A ještě jedna otázka, mám 3 děti, které již mají víc než 150 cm, mohu tyto vouchery zakoupit i jim, nebo musí mít jiné vouchery přímo pro děti? Děkuji Vám Jarmila

Tým AQM

Dobrý den, Jarmilo, nabídka na vstup o víkendu včetně 2chodového menu je za 379 Kč, je to uvedeno i přímo v nabídce. Ohledně nákupu voucherů pro Vaše děti můžete využít nákup voucheru také.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Tým AQM

Ještě jednou dobrý den, Jarmilo. Velice se omlouvám za chybně napsanou odpověď. Cena víkendového voucheru včetně 2chodového menu je možné zakoupit za cenu 495 Kč. Ještě jednou se omluvám a přeji Vám příjemný den.

Igor Lancůch

Dobrý den,chci se zeptat jestli by nešlo vyčlenit i některý pracovní den pro vstup dětí menších 150 cm,tak jak to máte v neděli.Loni jsme aqua navštívili dvakrát,poprvé před zavedením 150 cm ZÁKAZU.Byli jsme neskutečně nadšeni.Podruhé,to jsme si ZÁKAZU na voucheru nevšimli to bylo zdrcující,přál bych vám vám vidět to dětské zklamání 8letého 138 cm měřícího syna.Vysvětlení personálu, že děti očumují dospělé nebo naopak že chrání děti před pedofily se mě zdá zcestné. Chápu že při prodeji tolika voucherů byl problém udržet klid v klidové zoně,proč ale za neposlušné děti druhých rodičů musí trpět ty ostatní co si ten den chtějí opravdu užít!
Byli jsme i v Pražském aqua a s něčím podobným jsme se nesetkali.
Zatím tedy plánujeme návštěvu vašeho aqua za 12 cm.Děkuji
S pozdravem I.Lancůch

Tým AQM

Dobrý den, děkujeme za podnět rozšířit nabídku saun pro děti i na některé dny ve všední den. Doufám, že i přesto se Vám bude návštěva u nás líbit a budete se k nám rádi vracet.

Jakub

Prosím, jak požádat o vrácení peněz za voucher, když je teda platnost až od 20.4.2015? Řešit přes Slevomat nebo s vámi? Děkuji

Tým AQM

Dobrý den, Jakube, ve věci storna nákupu se prosím obraťte přímo na zákaznickou linku Slevomatu.

Eva

Dobrý den, plánujeme návštěvu aqualandu v červnu, za slunečného počasí. Dočetla jsem se, že bazén Riviera bude v tu dobu uzavřen. Chci se zeptat, jestli bude možný pobyt venku na lehátkách, s možností opalováni.

Tým AQM

Dobrý den, Evo, ano informace o uzavření venkovního bazénu Riviéra po Velikonocích je pravdivá. Je to z důvody příprav na letní sezónu. V červnu, konkrétně 27.6.2015 zaha­jujeme oficiálně letní sezónu. Nemohu Vám tedy teď správně odpovědět, jestli bude v době Vaší návštěvy možno využít venkovního prostoru. Ale při zakoupení nabídky, máte možnost s voucherem využít i jednorázový vstup do zóny Forum Romanum Wellness, kde se nachází na venkovní terase bazén Pálava. A zde je jistě možno nahřát se na lehátku a nachytat sluneční paprsky.
Těšíme se na vaši návštěvu.

Jiří Krátký

Chci zakoupit voucher do aqualelendu MORÁVIAna svátky a soboty neděle a chci uplatnit kredit v hodnotě 70kreditů chci platit hotově kolik o bude stát.jJ.Krátký

Slevomat.cz

Dobrý den,

vyberte správnou variantu voucheru. Pro uplatnění kreditů je nutný být přihlášen na profilu a kredity budete moci využít v částí volby platby.

Hezký den přejeme.

Jan

Dobry den, zajimalo by me, proc je ve Foru Romanu kamera snimajici venkovni bazen a tudiz i navstevniky bez plavek??

Tým AQM

Dobrý den, Honzo, kamera je sice nainstalována, ale není aktivní. kamera tam byla nainstalována z důvodu případného úrazu právě v prostoru Forum Romanum Wellness. K záznamu, který by byl zapotřebí doložit k případnému problému má přístup pouze vedení společnosti Aqualandu Moravia. Doufám, že informace bude pro Vás dostačující a vy si relaxaci v našem wellness užijete naplno.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Michaela Kučerová

Dobrý den,
chápu dobře na stránkách aqualandu, že venkovní bazén Riviéra je otevřen pouze do Velikonoc? Poté bude uzavřen? Viz www „otevření venkovního geotermálního bazénu riviéra do zimního provozu – prodlouženo do Velikonoc“. Díky

Tým AQM

Dobrý den, Michaelo, venkovní bazén Riviéra bude otevřen do Velikonoc, tak je psáno na našich stránkách. Poté bude bazén uzavřen z důvodů údržby a přípravy na letní sezónu.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Eliška

Dobrý den,
kolik voucherů je potřeba pro 2 dospělé a 2 děti. Mají děti nějaké zvýhodnění v dané nabídce.
Děkuji Eliška

Tým AQM

Dobrý den, Eliško, záleží, jakou výšku mají Vaše děti. Ceník Aqualandu Moravia je nastaven dle výšky dětí – dítě do 100 cm má vstup ZDARMA. Dítě do 150 cm a nad 150 cm naleznete na našich webových stránkách www.aqualand-moravia.cz/cenik
Pro děti je možné i zakoupit voucher, ale vstup do wellness zóny je povolen dětem až od 150 cm. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Markéta Lázničková

Dobrý den chci se zeptat, do kdy je voucher platny? Dekuji

Tým AQM

Dobrý den, Markéto, vouchery jsou platné od 20.4. do 19.6.2015 včetně.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Klára

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy budete otevírat venkovní tobogány?

Tým AQM

Dobrý den, Kláro, oficiální otevření venkovního areálu bude dne 27.6.2015 kdy startujeme letním hudebním festivalem k zahájení sezóny.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Barbora

Dobrý den,
dostala jsem u pokladny KFC poukaz k 1 vstupu zdarma, při zakoupení celoddeního vstupného pro 1 dospělou osobu bude platný. Mohu použít i vámi nabízený voucher, aby mi akce platila? Předem děkuji za odpověď.

Tým AQM

Dobrý den, Barboro, při zakoupení celodenního vstupu pro 1 dospělou osobu můžete uplatnit poukaz KFC. Tento poukaz není ale možné uplatnit na Vámi zakoupený voucher přes Slevomat.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Michal

Dobrý den mám takový dotaz nikde v ceníku jsem nenašel cenu 570 ze které máte udělanou slevu ja vceníku vidím jen 470 což mě připadá jako klamání zákazníku protože sleva není 42% což mě připadá jako nefer nabídka děkuji za odpověd

Tým AQM

Dobrý den, Michale, o klamání návštěvníků se určitě nejedná. Cena 570 Kč z nabídky vychází z následující kalkulace: celodenní vstup Aqualand Moravia dospělá osoba všední den 470 Kč + jednorázový vstup do Forum Romanum Wellness ve výši 100 Kč. Celková cena tedy pro nabídku č. 1 je 570 Kč.

JanaM

Dobry den. Pokud mame voucher z predchozi akce s platnosti do konce dubna a prijedeme v patek 3.4., budeme doplacet 100Kc/osoba?

Tým AQM

Dobrý den, Jano, ano pokud dojdete s voucherem během výluky na Velikonoce, bude Vám vstup umožněn s doplatkem 100 Kč/1 voucher, který budete hradit přímo u vstupu na pokladnách Aqualandu Moravia.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Marek

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, z jakého důvodu měníte termín platnosti voucheru???
V době, kdy mi přišla nabídka voucher měl platnost od 30.3.2015. Nyní je platný až od 20.4.2015!!! Měli jsme v plánu jít se synem v den jeho narozenin. Teď bohužel musíme jít až od 20.4.
DĚKUJI VÁM!!! Nevím jak to teď synovi vysvětlím… FAKT SUPER!!!!!!!!!

Slevomat.cz

Dobrý den, Marku. Pokud by byla platnost taková, kterou jsme omylem nastavili, je možné, že syn by měl zkažené narozeniny i tak, protože by mohly být přeplněné kapacity bazénů. Určitě bude mít radost i potom. Vidím, že máte seznam.cz a email možná spadl do složky SPAM anebo Hromadné, toto bohužel neovlivníme. Mrzí nás tyto komplikace. Děkujeme za pochopení.

Veronika

Dobrý den, mám stejný dotaz – na voucheru je uvedeno od 20.4. Mám v plánu využít voucher před tímto datem, doufám, že s tím nebude nějaký problém. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko. Voucher je platný skutečně od 20. dubna. Děkujeme.

Tomáš Smilek

Dobry den, kdyz sem si koupil voucher a prisel mi kod tak ho staci nahlasit na pokladne?

Tým AQM

Dobrý den, Tomáši, kod můžete předložit formou tištěného voucheru nebo nahlášením na pokladnu. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Bronislav

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli při zakoupení voucheru za 379,– Kč na víkendy+svátky. Je možno ho využít v neděli 5.4.2015 ?? Děkuji za odpověď :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Bronislave. Bohužel, nikoliv. Voucher platí až od 20. dubna. Ale bude určitě tepleji a to se hned lépe koupe. :-) Fajn den.

Vojtěch Kotas

Dobrý den, v prvním dotazu odpovídáte, že platnost je od 30.3.2015 a tuším, že včera jsem i toto datum v popisu viděl. Dneska po zakoupení na mě ale vyskočila platnost od 20.4.2015. Dejte si to prosím do pořádku, aby se někdo nevědomky neuvedl v omyl. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Vojtěchu. Omlouváme se, došlo skutečně k chybce. Všem zákazníkům jsme zaslali email a nemělo by tudíž dojít k omylu. Voucher je platný až od 20. dubna, abychom mohli zaručit plynulost provozu a vy jste si mohli návštěvu vychutnat. Hezký den.

Petr

Dobrý den, v diskuzi píšete, že voucher lze uplatnit od 30.3 do 19.6. Když jsem si zakoupil několik voucheru tak je zde uvedeno, že lze uplatnit až od 20.4 do 19.6

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře. Bohužel, došlo k chybce , tu jsme ihned opravili, zaslali email na zákazníky. Voucher platí skutečně až od 20. dubna, abychom zaručili, že bazén nebude přeplnění a návštěvu si užijete.

David Zukal

Omlouvám se, nevšiml jsem si, že už bylo odpovězeno jinde.

Tým AQM

V pořádku :-) Rádi odpovíme ještě jednou. Přeji příjemný den

David Zukal

Dobrý den,
když si koupím voucher na víkendy a svátky, mohu to popřípadě využít i v týdnu ?

Tým AQM

Dobrý den, Davide, ano vouchery zakoupené ve variantě víkendového vstupu je možné uplatnit i ve všední den. Vouchery na všední den během víkendu není možné uplatnit. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Radka

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, když chci jet s dětmi do aquaparku během velikonočních prázdnin čtvrtek nebo pátek 2.4. nebo 3.4. mám si koupit voucher na dny v týdnu nebo se prázdninové dny počítají jako víkend.
 Děkuji

Tým AQM

Dobrý den, Radko, stačí Vám zakoupit vouchery pro všední den – tyto dny jsou brány jako všední den. Ovšem jedno upozornění: Pokud budete chtít přijet ve čtvrtek je voucher bez dalšího doplatku. Ale od 3.4 do 6.4.2015 je možné vouchery využít pouze s doplatkem ve výši 100 Kč/1 voucher, který je hrazen přímo na pokladně v Aqualandu Moravia. Navíc v době od 2.-6.4.2015 bude probíhat i animační program, kde si děti i vy budete moci navíc užít zábavy formou soutěží pro děti, rodiče, případně si i zacvičit aquagym. A děti si jistě přijdou na své i v našich kreativních dílnách, kde si budou moci vytvořit velikonoční zajíčky, vymalovat kraslici a další.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Zuzana

Dobrý den,
cca před rokem jsem u vás byla,ale pouze ve wellnes nebo jak to přesně nazýváte, tobogány mě moc nelákají, chci se tedy zeptat, zda ten voucher celodenní vstup do bazénu a jednorázový vstup do wellnes se dá brát tak, že i to wellnes je celodenní, nebo když z toho wellnes odejdu do bazénu už se tam nemohu vrátit? Snad jsem to alespoň trošku srozumitelně popsala. Děkuji za odpověď

Tým AQM

Dobrý den, Zuzko, voucher zahrnuje nabídku na celodenní vstup do Aqualandu s jednorázovým, časově neomezeným vstupem do zóny wellness. Po opuštění wellness je opakovaný vstup zpět do zóny zpoplatněn částkou 100 Kč/ 1 vstup, ketrý je Vám načten na čip a jeho uhrazení je pak na doplatkové výstupní pokladně. Voucher Vám bude uplatněn POUZE na vstupní pokladně Aqualand. Vstup přes Forum Romanum Wellness (tedy vstup přímo do zóny wellness) není možný. Snad bude moje odpověď srozumitelná :-) V případě nejasností jsem Vám k dispozici.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Filip Matal

Dobrý den,
jak je to se vstupem s dětma? máme 5 a 2 roky.
Děkuji

 Filip

Tym AQM

Dobrý den, Filipe, vstup pro děti do 100 cm je zdarma. Pro deti do 150 cm je vstup dle platneho ceniku, ktery baleznete na strance www.aqualand-moravia.cz/cenik Navic kazdou nedeli jsou sauny zrpistupneny i detem od 100 do 150 cm v case od 11.30 do 13.30. Kdy dokonce si deti mohou vyzkouset i specialni detsky saunovy ceremonial.
Tesime se na Vasi navstevu.

Novackova

Dobry den,muzete upresnit, od kdy je tento voucher platny,kdyz je uvedeno od 20.4.-19.6;platnost 2 mesice a dole v omezeni pisete,ze pres Velikonoce (od 3.4–6.4) je doplatek 100 Kc.
 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, omlouváme se za chybku. Voucher je skutečně platný od 20. dubne. Text s omezením se nám tam zatoulal omylem. Děkujeme. A přejeme příjemný zážitek. Mirka

Lucie Zahradníková

dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je potřeba si masáž dopředu nějak zarezervovat nebo se to řeší až na místě.děkuji Lucie

Tým AQM

Dobrý den, Lucie, procedury uvedené v nabídce je zapotřebí si rezervovat předem. Rezervaci je možné přes telefonni cislo nebo email uveden v nabidce. Těšíme se na Vaši návštěvu.

LenKu

Dobrý den, bude možné ke konci platnosti voucherů (až bude teplo) využít i venkovní areál nebo je akce koncipována pouze pro vnitřní část?

Tým AQM

Dobrý den, voucher Vám umožňuje celodenní vstup do Aqualandu Moravia a jednorázový vstup do wellbess. Pokud bude v době vaší návštěvy a v případě příznivého počasí otevřen již i venkovní prostor, budete moci samozřejmě využít naplno i tyto tobogány a bazény
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Tomáš

Ještě jednou dobrý den,

píšete: „Hodnocení jsme četli a proto jsme se rozhodli udělat určité úpravy, aby k tomuto nedošlo.“

O jaké úpravy se, prosím, jedná?

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši. Vouchery mají více variant a hlavně je platnost až od 20. dubna. Děkujeme.

Martina

Dobrý den, je možné víkendové a sváteční vouchery uplatnit i ve všední dny. Samozřejmě za tu samou cenu? Děkuji za odpověď

Tým AQM

Dobrý den, Martino, ano vouchery zakoupene ve variantě víkendového vstupu je možné uplatnit i ve všední den. Vouchery na všední den během víkendu není možné uplatnit.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Tomáš

Dobrý den,

budete opět prodávat desetitisíce voucherů, (spolu s dalšími desetitisícemi voucherů na jiných slevových portálech a spolu s tisícemi volných vstupů od KFC) a tudíž budou zase všude fronty (např. Forum Romanum fronta na 45 minut) nebo už jste dostali rozum a počet voucherů omezíte?

Myslím, že hodnocení poslední akce (pokud si člověk zobrazí „všechny hodnocení“ a ne že si čte jen vámi nastrčené pozitivní komentáře) hovoří za vše.

V týdnu je situace lepší, ale ne každý má možnost tam jet (škola, práce), proto mi tímto směrem prosím neodpovídejte.

Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši. Hodnocení jsme četli a proto jsme se rozhodli udělat určité úpravy, aby k tomuto nedošlo. Samozřejmě nemůžeme ovlivnit, kolik lidí přesně přijde o víkendu a kolik nikoliv. Děkujeme.

Blanka Litavcová

Dobrý den,
je počet voucherů na tuto akci omezen, nebo budou všechny vouchery nabízeny po celou dobu platnosti akce.

Tým AQM

Dobrý den, Blanko, počty voucherů jsou omezeny. Po vyčerpání voucherů bude nabídka neaktivní a vouchery již nebude možné zakoupit.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Petra Zelená

Dobrý den, v 1 den lze uplatnit pouze jeden voucher nebo může uplatnit kažná osoba??? A kolik platí děti 3,5 roku.

Tým AQM

Dobrý den, Petro, doufám že moje odpověď bude dostačující pro Váš první dotaz…voucher pro vstup do Aqualandu včetně SPA umožňuje vstup pro jesnu osobu. Takže pokud plánujete návštěvu ve větším počtu, zakupte daný počet voucherů.
Ohledne dětí…ceník Aqualandu je nastaven dle výšky. Dítě do 100 cm má vstup ZDARMA. Ceník vstupného naleznete na stránce www.aqualand-moravia.cz/cenik.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Jana Šrámková

k voucherům je vždy i přechod do welnes, s dětmi tam stejně nemůžeme, takže taková akce je pro nás nevýhodná, když by jsme šli 2 dospělí a 2 děti

Tým AQM

Dobrý den, Jano, ano máte pravdu, že vstup do SPA zóny Forum Romanum Wellness máme pro děti až od 150 cm. Ale pokud si zakoupíte víkendovou variantu vstupu, můžete s Vašimi dětmi navštívit sauny každou neděli od 11.30 do 13.30 hodin, kdy máme speciální vstupy právě pro děti od 100 do 150 cm. Navíc je i pro děti nachystán saunový ceremoniál, který je prováděn právě speciálně pro děti v sauně s upravenou teplotou. Věřím, že návštěvu využijete a že se dětem bude ve wellness líbit. Jenom bych chtěla upozornit, že wellness je pouze bezplavková zóna.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Jiří Petr

Dobrý den. Uváděná nabídka vstupu do Aquaparku za 174 Kč je pro všední i víkendové dny? (nenašel jsem tuto informaci) Děkuji

Tým AQM

Dobrý den, Jiří, uváděná nabídka na částku 174 Kč je pro jednu z procedur – Koupel z ,ořských řas (20 min). Vstupy do Aqualandu Moravia jsou 329 Kč vstup Po-Pá a 379 Kč So-Ne a svátky. Vouchery je možné uplatnit až od 30.3. do 19.6.2015 s o­mezením v termínu od 3.4 do 6.4. 2015 včetně. V tomto období je možné uplatnit vouchery pouze s doplatkem ve výši 100 Kč, který je hrazen přímo na vstupní pokladně.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Kleveta Zdeněk

Dobrý den.
Do kdy a jaká je délka platnosti voucherů.

Tým AQM

Dobrý den, Zdeňku, platnost voucheru je od 30.3.2015 do 19.6.2015 včetně. V termínu od 3.4. do 6.4. 2015 je možné vouchery využít pouze s doplatkem ve výši 100 Kč, který je hrazen přímo u vstupní pokladny.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru