Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1290 Kč za komplexní analýzu zdravotního stavu. Rychlé a bezbolestné vyhodnocení 117 parametrů špičkovým přístrojem AMP.

3,8 / 5 Medical diagnostic center (2 pobočky) Praha - Nové Město  (mapa) 294 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana

Dobrý den, ještě dotaz, zda se takto dají zjistit problémy s prostatou apod. Děkuji.

MDC René Hána

Ano, problémy s prostatou dokážeme indikovat.

Jana

Dobrý den, dají se tímto vyšetřením zjistit žaludeční vředy, žlučníkové kameny nebo písek apod.? Děkuji za odpověď.

MDC René Hána

Dobrý den, přítomnost žaludečních vředů na přístroji AMP poznáme, stejně tak jako potenciální nebezpečí jejich vzniku.

MDC René Hána

žlučníkové kameny, nebo písek nezjistíme přímo, ale z určitých naměřených hodnot se dá jejich přítomnost předpokládat.

Petra

Dobrý den, před koupí voucheru jsem se infromovala na přístroj AMP a vyšetření. Připadá mi zavádějící, uvádět cenu 1290Kč, jako slevu 56%, když to stejné vyšetření, provádí za „normální cenu“ 1300 Kč, v Brně, ještě levněji.. viz ceník http://rezervace.premedical.cz/ Pokud by tedy, měla být cena zajímavá a opravdu se slevou, musela by se pohybovat, někde kolem 700 Kč

MDC René Hána

Dobrý den. Ve firmě Premedical pracují se starším type přístroje a neposkytuji následný servis v takovém rozsahu jako v našem zařízení. Je celkem přirozené, že se podobné služby nabízí za různou cenu. Výše ceny je zpravidla odvislá od kvality poskytované služby, prostředí a místa kde je služba poskytována. V našem zařizení tuto službu poskytujeme za základní cenu 2 950,– Kč.

Květa Szmeková

Kde je možné se objednat na toto vyšetření,kde je sídlo centrální recepce MDC.Bydlíme v Sˇenově u Ostr.Děkujeme.

MDC René Hána

Sídlo centrální recepce MDC je v Praze 1, v Krakovské 9. Objednání lze provést telefonicky, nebo emailem. Adresa kde provádíme vyšetření v Ostravě je ordinance Mudr. Špačka, Porubská 549, 
Ostrava-Poruba

Lucka

Dobry den, mohu se zeptat, jak je mozne ziskat spravne vysledky krve, kdyz ji vubec neodeberete a popr. jak muzete mit spravne vysledky napr. hladiny cukru, kdyz nemusim chodit na lacno. Nebudou ty vysledky castecne zkreslene? Jak temto vysledkum veri prakticky lekar? Dekuji.

MDC

Dobrý den. Způsob získání výsledků vychází z Malichinovy metody, což je výsledek 40ti letého kosmického výzkumu. Podstata je, že my pracujeme a měříme krev živou a v prostředí v kterém cirkuluje. Většina praktických lékařů tyto vysledky akceptuje.

Luboš Poustka

Nejsem odborník ale to co přístroj údajně dovede mi připadá absolutně nemožné ! Pokud by to byla pravda tak nejsou vůbec potřeba laboratoře,CT-čka a řada dalších složitých přístrojů.Uvedte nějaké odkazy na odbornou literatůru a reference.Pokud mne přesvědčí o těch úžasných schopnostech tohoto přístroje tak voucher objednám též.

MDC

Dobrý den. Zde jsou nějaké odkazy:http://www.mdevice.eu/en/about_amp/article-21.html
http://www.amp.jmpl.eu/method-/uspih-diagnostic-software
http://analizator-amp.com.ua/en/about_uspih/article-22.html
Odpovědi na vše pochybnosti jsou již v předešlých diskuzních příspěvcích.

JanaF

Ráda bych se optala na název toho přístroje-např. u přístroje Metatron se uveřejňuje na internetu mnohem vyšší spolehlivost zjištění než u magnetické rezonance.Jaká je spolehlivost a jak se přístroj jmenuje? Děkuji za info.

MDC

Dobrý den. Přístroj se jmenuje AMP. Spolehlivost přístroje je velmi vysoká. Toto vyšetření je však pouze preventivní. Je schopno odhalit potenciální nebezpečí vzniku chorob již v zárodku. Pokud se objeví taková indicate, odesíláme klienta k příslušnému lékaři specialistovi, který pak provádí další dovyšetření. Velmi úzce spolupracujeme např. s nemonicí na Homolce.

Jana Pinterova

Chtěla bych se zeptat jestli tohle vyšetření zahrnuje tady to vše co píšete.-krevní obraz
biochemii krve
činnost srdce, plic, mozku, ledvin, jater, žaludku a střev
stav imunitního systému

MDC

Dobrý den. Ano toto vyšetření zahrnuje vše to, co popisujeme.

Slevomat.cz

Dobrý den, milí diskutující. Omlouváme se, ale studio začne odpovídat během odpoledne. Mějte prosím strpení. Děkujeme.

Zapletal

Dobrý den!
Pokud si nechám o hodinu dříve udělat krevní obraz standardním postupem a u Vás zjistíme, dejme tomu o 20 a více procent odlišné hodnoty, vrátíte mi peníze?
Děkuji.

MDC

Dobrý den. Nevím, zda chcete absolvovat naší preventivní prohlídku, nebo dokazovat funkčnost našeho diagnostického přístroje. Vzhledem k tomu, že máme funkčnost ověřenu, nabízím vám možnost, že pokud přijdete s krevními testy, provedeme vám zdarma měření pro porovnání. Hodnoty krevního obrazu tvoří jen velmi malou část celkového vyšetření. Doporučuji se podívat na naše web. stránky. Je tam vše do podrobna popsáno.

Martina Houdková

Dobrý den, mohla bych poprosit o odkaz na výrobce + zmínku o účinosti tohoto přístroje v některém z recenzovaných časopisů. Odborně psaná anglická literatura není překážkou. Dále na stránkách píšete: „Přístroj byl testován na více jak 7 tisících klientech a má certifikaci pro použití v rámci EU.“ Neuvádíte ale příslušné číslo certifikátiu. Předpokládám tedy, že se nejedná o certifikát o účinosti, ale pouze certifikát, který nám zaručí, že když na nás připojíte elektrody, tak nás to nezabije. Děkuji za odpovědi

MDC

Dobrý den, přikládám několik odkazů: http://www.mdevice.eu/en/about_amp/article-21.html
http://www.amp.jmpl.eu/method-/uspih-diagnostic-software
http://analizator-amp.com.ua/en/about_uspih/article-22.html
Pochopitelně, že existují studie a zkušenosti o kterých se v našich materiálech zmiňujeme. Radi vám je předložíme při návštěvě našeho zařízení. Stejně je tomu i s certifikátem stvrzujícím validitu našeho měření.

Michaela Pokorná

Dobrý den,
můžete mi prosím sdělit adresu, kde bych se mohla nechat vyšetřit tímto přístrojem v Českých Budějovicích? Děkuji.

MDC

Pěkný den,
na České Budějovice se objednává přes tel.číslo 777 759 30,tam Vám nadiktují i adresu. 


s pozdravem


MDC
MDC

Pardon tel.kontakt pro objednání je 777 759 430.


s pozdravem


MDC
Krista Teuerová

Měla bych zájem o vyšetření přístrojem AMP v Ostravě,mohli byste mi poslat adresu ? Děkuji

MDC

Dobý den, do Ostravy se je nutné objednat přes centrální recepci MDC. Adresa kde provádíme vyšetření je ordinance Mudr. Špačka, Porubská 549 Ostrava-Poruba .

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru