Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Tisk 10 velkoformátových fotek na lesklém papíře

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Marcela Mejvaldová

DOBRÝ DEN TAKÉ BYCH RÁDA KOUPILA,ALE TO POŠTOVNÉ JE OPRAVDU HRŮZA :-( ŠKODA :-(

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo. Zkusíme se příště zamyslet nad lepším konceptem, tak aby to pro vás bylo příjemnější, děkujeme za pochopení.

Petr

Mám tu samou neblahou zkušenost s více jak jedním voucherem, chtějí zaplatit dopravu za každý voucher extra (!).

Dokonce mě nechtěli odeslat sloučené vouchery do jedné objednávky, ačkoliv to jejich vlastní objednávkový systém umožnil (!) a odvolávali se na jakési upozornění zde, což není pravda.

Jediné co napovídalo tomu, že je něco špatně bylo to, že nešlo bez dalšího vysvětlení na jednoho Slevomat uživatele objednat více jak 1 voucher, neboť poté by tato podivná praktika praskla (!)… To jsem se Slevomatem řešil předem, oni sami nic nevěděli, a byli rovněž překvapeni – nicméně NIC o tom, že se k jednomu voucheru platí VŽDY i celá doprava tady napsáno nebylo, a myslím, že dosud není.

Musel jsem tedy doplatit za každý voucher (měl jsem zakoupeny 2, jeden na mě, druhý na manželku) dopravu navíc, což je celkem nesolidní, neboť to jasně vysvětluje tu jejich „exklusivní“ cenu, protože její část přesunuli do tzv. „dopravy“. Do té obálky s fotografiemi by se vešly fotografie možná z dalších 4–5 voucherů, to ale oni nepřipustí, takže je jasné, že o „dopravu“ vůbec nejde!

Jestli takové zavádějící jednání Slevomatu nevadí, tak je to celkem smutné. Chtěl jsem objednat těchto velkoformátových fotografií výrazně více (tzn. více voucherů), ale světe div se, oni o to vůbec nestojí (ani to nešlo), oni skutečně stojí pouze o vydělání na tzv. „dopravě“.

Takže celá akce s „exklusivní“ cenou je určena jen tomu, kdo si vezme jen 1 voucher, a je ochoten zaplatit řádně přepálenou tzv. „dopravu“…

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře. Mrzí nás Vaše zklamání, ale informaci o poštovném uvádíme. Ale rozumíme, že to uplně příjemné není a zkusíme s tím do budoucna něco udělat, tak aby byla nabídka přijatelnější. Děkujeme.

Jan

Dobrý den. Zajímalo by mě proč je nutné toto drahé poštovné platit při každé objednávce. Minule jsem si u vás zakoupil čtyři vouchery a z toho ze tří přišli fotky v jednom balíčku. Takže jsem zaplatil 270 kč za poštovné, které ve skutečnosti nestálo ani 60 kč.

Tiskařík

Dobrý den Jane,

s každou zakázkou máme také manipulační a expediční náklady. Snažíme se zde nabídnou exkluzivní cenu při zachování nejvyšší kvality výroby a expedice.

Vlaďka

Dobrý den, osobní odběr v Jaroměřicích je zpoplatněn?

Tiskařík

Dobrý den Vlaďko,

tentokrát je osobní odběr na pobočce zdarma. pěkný den.

dali

Je tohle vtip? Postovne za 99Kc a nelze poslat najednou vice objednavek??? Tedy 10 fotek 20×20×cm stoji 49+99=148Kc. To neni az tak vyhodna sleva. Jestli neco neudelate s postovnym, tak jen blazen by si kupoval zbozi za 49Kc a platil dalsich 99 za dopravu. Jo, kdybych bydlel v Jaromericich, tak super, jinak tezko.

Slevomat.cz

Dobrý den, Dali. Omlouváme se za pozdní odpověď. Zkusíme do budoucna učinit nabídku pro zákazníky přijatelnější. Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru