Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Running sushi i výběr setů v Jiu Zhou

4,6 / 5 Jiu Zhou Praha - Nusle  (mapa) 800 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jakub Limberger

Dobrý den, je možné po zakoupení vouchru na runing sushi pro 2 osoby, na míste jeste dodatecne dokoupit runing sushi pro jednu osobu v plne cene a usazeni u stejneho stolu ?

Jiuzhou

Ano

Simona Mikešová

Dobrý den, pochopila jsem správně, že pokud bych si chtěla objednat 90ks s sebou, musím zaplatit 10 krabiček? Nešlo by to do jedné velké? Nemám zájem o polévku, v takovém případě by se odečetla (v setu 90ks je polévka 4×)? Děkuji.

Kristýna

Dobrý den, je součástí setu sebou i příslušenství (hůlky, sójová omáčka, wasabi, zázvor…)? Děkuji

Jiuzhou

Ano

Marek Turnovec

Dobrý den, nikde nevidím informaci o tom, jestli je restaurace kuřácká nebo nekuřácká. Bývalo dříve na Slevomatu dobrým zvykem tuto informaci rovnou u nabídky uvádět.

Vidím jen zaškrtávátko „pouze nekuřácký stůl“. Mám to chápat tak, že v restauraci se kouří a u některých stolů případně ne?

Slevomat.cz

Dobrý den, Marku. Počkáme i na vyjádření Jihu zhou. Ale u running sushi jsme ještě nezaznamenali, že by se dalo kouřit. Děkujeme za pochopení.

Vera

Dobrý den. Pro uplatnění slevy je nutno rezervovat předem, nebo můžu prostě přijít a ukázat kód kupónu? A taky když mám dva kupóny můžu je uplatnit najednou? Předem děkuji

Jihu zhou

Prosím o předem rezervat stačí po telefon602328078

Simmons Gene

1 set za 199 25ks
1 set za 399 34ks
tady evidentně někdo neumí počítat :-)

Jiu zhou

Dobrý večer ,musí počítá také polévka

Zuzka

Dobrý den, mohou na malý set pro 1 osobu přijít do restaurace 2 lidé? :) Předpokládám, že by to nebyl problém, díky

Sarah

Ano můžete

Sixtová

Chci se zeptat proč se neustále zkracují časy konzumace při runningu? Dříve to bylo časově neomezeno(což chápu že je zbytečné), pak byli runningy na dvě hodiny, což myslím že je příjemný čas na to aby člověk nemusel spěchat a najedl se v klidu a pohodě, a ted už je to na hodinu a půl – a příště to bude jen hodina?
Pokud jde člověk jen na účelem ‚se najíst‘ tak to sice stačí, ale pokud si chce člověk posedět v klidu a s přáteli a necpat se narychlo, tak hodina a půl uteče jak nic…
S touto restarací máme zkušenost, jednou dobrou a příště špatnou, byli obsazeny jen dva stoly, a tak na pás nic nepřidávali, jezdili jen oschlé pomeranče a krekry, a člověk čekal čtvrt hodiny než přijelo něco normálního – takže za tu hodku a půl by se člověk ani nenajedl…
 škoda…

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Sixtová. To je podmínka této nabídky, pokud vám nebude vyhovovat, určitě si brzy vyberete sushi jiné. Vzhledem k prodejům voucherů se vám nestane, že bude málo zákazníků, nemusíte se tedy bát. Pokud se pro koupi rozhodnete, přejeme dobrou chuť.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru