Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

345 Kč za 3hodinovou degustaci ve francouzském stylu. Kvalitní vína, cognac, francouzské paštiky a sýry i další speciality.

4,7 / 5 Vom Fass Praha - Holešovice  (mapa) 48 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Pan Huml

Dobry den, predpokladam, ze je moznost ochutnat i oleje a octy a likery, o ktere mam zajem a pak zakoupit?

Jirka

Přeji dobrý den pane Huml, ano je to tak a ochutnávka olejů a octových specialit je již v ceně večera. Pokud budete chtít koštnout i nějaký likér je to pochopitelně možné.

Jirka

Dobrý den Martino, nad touto variantou jsme zatím neuvažovali, ale myslím si, že domluvit se dá vše. Pokud by vás bylo více a byli jste cca napůl, tak se s tím nějak popereme :-)

Martina H.

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné, aby na jednu společnou degustaci přišli osoby, které mají zaplacenou pouze základní verzi degustaci, společně s osobami, které si zaplatily verzi rozšířenou. V okruhu kamarádů, se kterými tuto nabídku zvažujeme jsme tak půl na půl v preferencích, kterou variantu zvolit, ale rádi bychom tuto akci absolvovali společně jako jedna parta. Děkuji

Comtessa de Mystique

Dobrý den, ráda bych se zeptala, v jakém množství jsou jednotlivé druhy vína podávány a také by mne zajímalo, jakým způsobem jsou servírovány avizované sýry a paštiky. A pokud mi můžete ve stručnosti popsat, jak takový večer probíhá, zda je na místě absolvovat ho s přáteli a je prostor ke konverzaci atd. Děkuji

Jirka

Dobrý den Comtesso de… , průběh večera je popsán v naší nabídce na www.vomfass-prague.cz. Ke konverzaci je určitě prostor a pokud by byl zájem ochutnávkový večer absolvovat pro uzavřenou společnost , je to také možné. V tom případě by se mělo jednat o společnost nad 8 osob. Co se týče množství, tak počítejte zhruba 0,5–0,7l vína na osobu plus Cognac a Armagnac. Sýry a paštiky, spolu s bagetami a dalšími pochutinami, jsou volně k dispozici formou „rautíku“

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, Soňo a Kateřino. Děkujeme za připomínku, zřejmě jsme si špatně interpretovali Evy dotaz. Jsme rádi, že vás máme a pomohli jste nám odpovědět. Odpověď na Soni dotaz zjistíme. :-)

Katerina Vecsey

To jste moc Eve neodpovedeli :-DDD Evi, u zeleneho ramecku s cenou nabidky, kde je „koupit“ mate sipecku, kde vyberete rozsirenou variantu (695 Kc).

Vom Fass

Děkujeme za upřesnění :-)

Soňa

Ad Eva) Evo, když si rozkliknete u ceny šipku, objeví se vám cena 695,– za rozšířenou variantu (se champagne a foie gras). Z nabídky ani odpovědi Slevomatu to vskutku moc jasné není :-)

Ad Slevomat) Chtěla bych vědět, zdali je jeden voucher platný jen pro jednu osobu, nebo zdali je na jeden voucher možné jít ve dvou…moc toho nevypiji, ale ráda bych pár vín ochutnala… Děkuji za odpověď.

Vom Fass

Dobrý den,
bohužel jeden voucher se vztahuje pouze na jednu osobu.
Přejeme hezký den

Eva

Dobrý den,
co prosím znamená rozšířená varianta voucheru? To je jiný než kupujeme na slevomatu nebo jsou v něm foi gras zahrnuta? Nerozumím

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Evo. V rozšířené variantě voucheru přibude do ochutnávky navíc foie gras a šampaňské Champagne Palmer, 2004 Blanc de Blancs, 12 % vol, Brut!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru