Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

329 Kč za luxusní prádlo značky Obsessive. Dámské prádlo, které nenechá žádného muže chladným! Oslavte Valentýna se slevou až 51 %!

Anais.cz Ostrava  (mapa) 142 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jana B.

Dobrý den, máte ještě skladem košilku Flamenco chemise-Obsessive ve velikosti S/M? Na internetových stránkách vidím jen L/XL. Mohla bych si ji popřípadně vyzvednout na některé z prodejen v Ostravě?
Děkuji za odpověď.

JohnQuincee

Dobry den,
chapem to spravne? Kupim voucher za 339 Kc, objednam kosilku cez mejl, do mejlu udam cislo voucheru a ze postovne budem platit prevodom… Nasledne prevodom zaplatim len postovne 69 Kc. Je to tak?
Dakujem.

Slevomat.cz

Dobrý den Johne,


ano přesně tak. Uplatnění voucheru jste pochopil naprosto správně :-) 


Děkuji za Váš dotaz :-)
Hedvika

Dobrý den,

na Vašich stránkách jsem si vybrala jiné prádlo než nabízíte na Slevomatu… Dá se využít sleva 25% i bez objednávky ze Slevomatu? ;-) Děkuji za odpověď.

Obsessive

Dobrý den,

sleva 25% platí pouze na značku Obsessive. Vzhledem k podmínkám akce je sleva možná s nákupem voucheru. Když tak nám napište na email, jaké prádlo se Vám líbí a zkusíme něco vymyslet.

Martin

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, jestli se na e-shopu inzerované vrácení peněz nebo výměna do 14 dnů vzahuje i na tuto akci. Mám obavy z výběru špatné velikosti. Děkuji.

Obsessive

Dobrý den Martine,

nejen v rámci této akce, pokud byste zvolil špatnou velikost, tak nebude problém zboží vyměnit za jiné. Vždy se snažíme zákazníkovi vyjít maximálně vstříc. Přejeme hezký den

Šárka Kubíková

Dobry vecer,
chtela bych se zeptat, zda bych si k nabizenemu zbozi mohla vybrat na vasich strankach jeste jine zbozi,abych postovne platila jen jednou ? predem dekuji za odpoved

Obsessive

Dobrý den paní Šárko,

ano, můžete si k zakoupenému zboží na slevomatu vybrat ještě jiné z eshopu, tak abyste to měla vše za jedno poštovné. Připomenu, že na jiné modely Obsessive máte při nákupu slevu 25%.

misa

Ještě jednu otázecku, dá se to i vyzkoušet, popřípadě vyměnit za jinou vec na kterou se vztahuje sleva.ještě jednou děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

ano, vyzkoušení je možné i případná výměna, informujte se ale přes email slevomat@obsessive.cz a určitě se takto domluvíte.

misa

Dobrý den, prosím kde se to dá v Olomouci vyzvednout.to je prodejna, nebo se to dá jen vyzvednout.děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

ano je to možné, napište jen email na slevomat@obsessive.cz při objednávce, že si chcete zboží vyzvednout na této prodejně a přijde Vám zpráva s objednávkou, kdy si zboží budete moci vyzvednout.

Barbora

Dobrý den,
chci se zeptat, zda-li částku za doručení poštou mám také poslat na účet spolu s částkou za zboží nebo mám počkat, až zboží dojde a platit při převzetí na poště??

Obsessive

Dobrý den,
záleží, zda si vyberete poštovné na dobírku nebo převodem. Pokud převodem, platíte poštovné 69,– Kč na náš účet.
Jaký způsob zvolíte nám napište na email s objednávkou zboží.

Dana

Možnost vyzvednutí v Brně by byla super! Pořád váhám jakou velikost zvolit, tak bych uvítala možnost ( v případě špatného odhadu velikosti) zboží na prodejně v Brně rovnou vyměnit, pokud by to šlo.

Obsessive

Dobrý den,

toto ještě musím probrat s vedením, ale budu se snažit, aby bylo možné si zboží vyzvednout i na prodejnách.

Davidos

Které dny a v jaké hodiny je možné si zboží na centrále vyzvednout?

Obsessive

Dobrý den,


je důležité se domluvit předem. Kolegyně jsou v práci v pondělí – pátek a vyzvednutí je ideální v čase mezi 8 – 15. Po dohodě i později. 


Možná ještě umožníme vyzvednutí na našich prodejnách, tedy v Ostravě, Olomouci a Brně. Tato skutečnost by se pak objevila tady na stránkách.
Obsessive

Dobrý den,


ano zboží je možné si po předchozí telefonické nebo emailové dohodě vyzvednout na centrále.
Platí tato adresa:
Areál Therm
Pavlovova 44
Ostrava 


Budeme se na Vás těšit.
Veronika Bečicová

Dobrý den, osobní odběr je možný na centrále, tj. v Ostravě? Děkuji za odpověď.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru