Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Focení v ateliéru včetně vizážistky

4,1 / 5 Fotimto Praha  (mapa) 104 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Pavla

Dobrý den, měla bych zájem o dvouhodinové focení (pouze pro jednu osobu). Je možné tedy za tento voucher v průběhu focení využít např. více služby vizážistky – změny účesů, líčení a také více druhů oblečení.
Děkuji za info.

Ateliér

Dobrý den, v douhodinovém voucheru je v ceně vizážistka pro jednu osobu cca 200fotografií a 6retušovaných fotografií. Styling (oblečení) vždy přinesete své, dle instrukcí, nebo se připlácí. S pozdravem

Alena

Dobry den, chtela jsem se zeptat, kolik fotografii cca bude za jednu hodinu foceni? A jeste jsem se chtela zeptat, nikdy jsem na takovém foceni nebyla, jak konkrétně probíha ? Kolik si mam vzít obleceni s sebou, poradíte treba i jak nakombinovat me obleceni? A jaké druhy fotografii děláte – zaměřeni? Dekuji za odpověď

Ateliér

Dobrý den, v hodinovém voucheru je cca 100 fotografií ze chterých si vyberete tři na retuš. Napíšete nám mailik s kódem voucheru a kontaktem na Vás, zašleme Vám kalendář, kde si sama budete moci rezervovat čas, který Vám bude vyhovovat, zároveň Vám zašleme podrobné info co s sebou a jak se na focení připravit. V den fotografování příjdete nejlépe nenalíčená, ujme se Vás vizážistka po úpravě společně vybereme oblečení které bude vhodné, nebo Vám jej zapůjčíme. Poté se fotografuje, fotografka Vám celou dobu bude pomáhat s pózováním, není čeho se bát:) Druh fotek je možné vidět na stránkách.

Niki

Dobrý den, měla bych zájem o focení glamour/ akt. Je při focení přítomna pouze fotografka a vizazistka?

Iva Mažgútová

Dobrý den, ano během fotografování je přítomna pouze vizážistka a fotografka. Budeme se těšit:)

Denisa

Dobrý den, chtěla bych udělat rodinné + těhotenské fotky. Termín mám 13.7.2015 a proto se chci zeptat zda máte volný termín o víkendu na konci května či první polovinu června. Během týdne by pro nás bylo bohužel složité dorazit. Ráda bych využila dvouhodinové focení. Předem děkuji za odpověď

Ateliér

Dobrý den, nedokážeme tak dopředu říci které víkendy budeme fotografovat, vzhledem ke svatební sezóně, každopádně fotíme vždy minimálně dvě neděle v měsíci, tak by to jistě neměl být problém pokud se provede včasná rezervace. Hezký den.

Lucie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte nějaký volný termín v rozmezí 10.-12.4.2014. Chtěla bych koupit voucher sestře k narozeninám.
Děkuji za odpověď :)

Ateliér

Dobrý den, fotografujeme o víkendu týden před, v tuto chvíli nedokážeme říci s jistotou zda budeme fotografovat i tuto neděli. Ale volné místo je 9. a 13.4. Můžete zkusit kontaktovat přímo fotografku na 721644734 pokud nebude zvedat zanechte sms ozve se zpět. Budeme se těšit.

Monika

Dobrý den, zakoupila jsem voucher na hodinové focení. Je možné využít jej na párové focení a několik fotek udělat i s naším kočičím mazlíčkem? Je kočičí mazlíček brán jako osoba navíc?

Ateliér

Dobrý den, kočičky a malí pejsci nejsou problém a jsou bez doplatku. Jen je třeba dbát na to aby měli suché tlapky. Budeme se těšit.

Daniela

Dobrý den, chtěla bych se vyfotit se svými dvěma dětmi – tři roky a 2 měsíce. Chtěla jsem se zeptat, zda i za miminko je třeba platit. Děkuji.

Ateliér

Dobrý den, ano miminko je také brané jako další osoba, musí se pak také retušovat a hrozí větší riziko poškození fotopozadí. Děkujme za pochopení a budeme se těšit.

Hana

Dobry den, je mozne vyuzit voucher na hodinove foceni na rodinny portret? Celkem 2 dospeli, 3 deti a jeden pes. Dekuji za odpoved.

Ateliér

Dobrý den, můžete, hodinový voucher je však max. pro dvě osoby, každá osoba nad rámec je 350Kč, zvažte zda by tedy nebyl vhodnější dvouhodinový. Pejsek není problém pokud je menší a vychovaný. Je třeba jen dbát na to aby měl naprosto suché tlapky a neponičilo se tak fotopozadí. Budeme se těšit. Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru