Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Týdenní plavba po ostrovech Dalmacie

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
Tereza Zemanová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zdali je možné si rezervovat i typ jachty? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den,

děkujeme za váš příspěvek a mrzí nás, že vám na něj nebylo odpovězeno.

Právě zpětně kontrolujeme diskuze, aby se toto v budoucnu již nedělo a každý příspěvek byl vždy zodpovězen.

Děkujeme za pochopení a přejeme příjemný den.

Alexandra Korznikova

Dobry den) mame velki zajem o tuto nabidku) ale mame problem, ze jsme jenom dva (manzele). jeste jsme ne nasly toho kdo bych chtel jet z nama( mate nejako moznost s nekim nas spojit?
termin 24.07–02.08
 Dekuji

Yacht Club Praha

Naše klubové posádky jsou většinou kompletní, včetně kapitánů. Samozřejmě ale řadu posádek sestavujeme z nových externích zájemců. Například na klíčová slova kolem jachet se hned objevíme na SEZNAMU.CZ . Váš požadavek registrujeme. Spojte se s námi přes naše webové stránky.

Jirka

Jednotlivé varianty se výrazně cenově liší, můžete to blíže vysvětlit?

Yacht Club Praha

Všeobecně je cena pronájmu jachty dána její cenou (velikost, typ a stáří) a pak termínem plavby. V hlavní sezoně (červenec, srpen) je samozřejmě cena výrazně vyšší. YC Praha je neziskové o.s. kde klubové ceny jsou o cca 25% nižší proti místním charterovým společnostem, viz. anglickou mutaci našeho webu pro zahraniční klienty).

Milan

Rád bych si udělal na některé vaší plavbě kapitánský průkaz. Stačíte mě za těch pár dní na zkoušku vůbec připravit, manželka tvrdí že jsem hrozný pitomec. Jaké je riziko neúspěchu (propadnutí chorvatského registračního vkladu) ?

Yacht Club Praha

Tohle slyším doma stále. Ale s kapit. průkazem je určitá naděje že si konečně doma zjednáte respekt. Vylučujeme, že by jste zkoušku neudělal, registrační poplatek bychom vám vrátili – to se nám ale ještě nestalo. Jinak pro klubové kapitány pořádáme na ČVUT Praha ve dnech 28. + 29.března 2015 Weekendový kurz námořní teorie, více na našich www.yachtclub.cz/kapitanskekurzy.html .

Iva

Zdravím, měli bychom také zájem mít syna (8let) s sebou. Je možné nás s Andy zkontaktovat?
 Díky

Yacht Club Praha

Výborně, zorganizujeme dětskou plavbu (časté zastávky, výlety, vyloďování za účelem sběru škeblí atp.). Ovšem zatím nemáme kontakt ani na Andyho ani na vás. Většinou není lehké dohodnout společný termín.

Andy

Rozumím, že se dítě počítá do kapacity lodě, je ale na ně třeba voucher? A ten poplatek 60 Euro na místě?

Yacht Club Praha

Při týdenní plavbě, kdy na jachtě je smíšená posádka, která se seznámila až při nalodění, může být přítomnost dětí problem, především pro ostatní členy posádky. Tomu se se snažíme předejít.
Doporučujeme vám vytvořit s přáteli (nejlépe také s dětmi) svou vlastní posádku a řešit pak s námi zlevněný pronájem lodi s kapitánem. Všeobecně ale platí, že delší pobyt na lodi je pro děti, které potřebují pohyb, ne právě ideální.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru